122

Лоша работа

преди 1 година

А Късия преди няколко години не каза ли, че езикът "Им" идва от Македонските земи, (Каквото и да означава това, според джуДжи в Кремлин) Или родните *** имат твърде къса памет, и почти никаква мисловна дейност.

121

Хич

преди 1 година

Да не говоря, че в зората на "демокрацията" , хора които пишат тук, че азбуката не е славянска, точно застанаха зад мнение, че трябвало да приемем западната азбука /преправка на латиницата/, че дас ме били по-близо до западната култура. Сега същите трещят, колко велико постижение била кирилицата. Да, велико е. Но не само за България, а за всички народи, които пишат на бея. Така че, народите пушат на кирилица, а не на българска азбука.

120

Анонимен

преди 1 година

азбуката на която пишете в РФ е българска и не е руска и не е Кирилица а БЪЛГАРСКА. Тази азбука е създадена в БЪЛГАРИЯ за българите не за някой друг, точка.

119

Анонимен

преди 1 година

До 105 Анонимен Ти като искаш ходи в Мордор там да те УХАЖВАТ пияните беззъби мужици и да имате твърди отношения. Тия бклци първи ни вкараха в списъка си на вражески държави. Не ми споменавай за СИВ защото знам каква мизерия беше. Понеже всичко беше цъфнало и вързало за това фалираха тия *** та ни завлякоха и нас. . . . . . . . ТИ И ТОГАВА СИ БИЛ НЕУК БАЧКЬОР! А АЗ ТРЯБВАШЕ ЕМИГРИРАМ, ЗА ДА СИ НАМЕРЯ РАБОТА, ЗАЩОТО РАЗГРАДИХА ИНДУСТРИЯТА И В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХА САМО НЕУКИТЕ И КОМУНИСТИТЕ!

118

Мбу-ха-ха-ха

преди 1 година

Укрите няма нужда да стигат до мацква, защото пригожин ще се погрижи за това. А за тези дето врещят че путин имал 80% рейтинг, знаете ли какъв беше рейтинга на чаушеску преди да го гръмнат? 98%!

117

тя

преди 1 година

Провокацията на 9-ти май пред паметника беше дело на самоковския компир !Ремонта на ремонта ,на ремонта !Тая е за затвор ,нейните "ремонти ги няма нийде по Света !

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Връзките ни с руският народ..." Неразрушима е дупката от която си се появил, въпреки ежедневните опити на оная, която го е направила!

115

До 112

преди 1 година

Айде стига глупости. Въпрос на политика е било и тогава. В България можеше и да сме католици и да пишем на Латински. Заради близостта с Византия е станало така. Пак са ни натиснали, срещу това някой да в княз, а след това друг цар и признаване на държавата. А, кирилицата не е била изпратена нарочно в тогавашната оше не Русия, а княжества. Сами са си поискали. Та, да азбуката тръгва от Бг, но е за всички, които са я поискали. Ако не я бяха разпространили из цяла Русия, сега щеше да е мъртва.

114

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че все повече хора отхвърлят влиянието на русизма. Съгласен съм да имаме добри взаимоотношения, но не и такива в които се гаврят с българската държава и история. не на русизма във формата си на империализъм.

113

Анонимен

преди 1 година

госпожа митрофанова, не се опитвайте да въвлечете във вашите мръсни планове. Това което правите не по християнски и долнопробно

112

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са хора с промити мозъци. Една дърта рускиня като тая от снимката преди години ме убеждаваше че руската азбука е написана от Ленин.

111

Анонимен

преди 1 година

Бабо Митра, хайде скатавай чемодана и бегом към сибир, чукотка или директно се потопи под СМП. (за нискообразованите, ментално дефицитни лилипутинисти СМП=Северен морски път)

110

Анонимен

преди 1 година

Чета как руснаците се убеждават един друг,че Украйна е нападнала РФ,а че това става на украинска територия не било важно.Друг бисер е,че РФ армия защитава Европа от Украйна.Русия е дала азбуката на славяните ми се струва съвсем в реда на нещата за тези същества.

109

Анонимен

преди 1 година

Връзките ни с руският народ са неразрушими.Факт.Завинаги.

108

Анонимен

преди 1 година

Руския е диалект на българския.

107

Анонимен

преди 1 година

не госпожа митрофанова българите говорят на български език, запомни го добре. А в основата на руския език е българския език от 14 век, това също го запомни добре. И още, дори да говорим един език това го заявявате само тук за да влияете на родоотстъпниците в България. Аз това ще на вашето изказване тогава и само тогава когато го запишете в конституцията на РФ. До тогава ще считам че вие лъжете и ни манипулирате по долен начин.

106

Анонимен

преди 1 година

Говорели сме един език, утре ще бъдем един народ и вдругиден направо ще ни кажат, че България е руска земя и хайде... И нашите промити родоотстъпници русофили познайте на коя страна ще бъдат. Противно империалистичско, руско племе.

105

Анонимен

преди 1 година

Тук има московлии, които пускат абсолютни лъжи. Не им се хващайте на простотиите. Има исторически извори, не само български. Където е казано какво са написали Кирил и Методий. И какво са написали Климент Охридски. Баста.

104

хайдутин

преди 1 година

дебела *** червена

103

Анонимен

преди 1 година

Само руснаците говорят на езика на агресията товарищ Митрофанова.