9

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

8

Анонимен

преди 1 година

Ми те други щом могат да цапат с червена боя, защо и тия да не могат да цапат?

7

Анонимен

преди 1 година

Янко Шумкарята скоро ще хапнат американски приклад, ама много скоро! Съветският полов орган няма възможността да им се притече на помощ!

6

Анонимен

преди 1 година

Ми мутро 20 години сме в тоя Европейски съюз кажи нещо положително да се е случило за обикновения българин за вас знаем милиарди Евро средства изкрадахте дори улиците са по зле от тия, в Украйна

5

паф

преди 1 година

аз не мисля че е враждебно руското влияние в нашето общество, по-скоро влиянието на запада и янките е враждебно за българския народ!

4

Анонимен

преди 1 година

Учителницата по русский от чия партия беше?

3

Анонимен

преди 1 година

По искане на ИТН бяха поканени демонстрантите, които бяха бити зад колоните на министерският съвет, в народното събрание и всички им станаха на крака да им ръкопляскат! Днес същите тези от ИТН подкрепят палачите на демонстрантите и ще станат на крака да ръкопляскат на кабинета на мафията ако той получи мнозинството, което му е необходимо!!!

2

Анонимен

преди 1 година

А бай Стари те чака!

1

Анонимен

преди 1 година

Банкянският Ty/\yп е събирателен образ на мутра, политик, бизнесмен, мафиот, убиец и крадец през годините на така нареченият преход, криминален преход, революция на престъпниците положила началотo на геноцида над българският народ! Не затвор, ада за такива като този Ty/\yп трябва тук на земята!!!