59

BG

преди 15 години

...не мога да разбера всичко в Б-я ли е наред че стигнахме до там да се гласуват подобни безсмислени закони ?!?

58

поздрави на Янаки от

преди 15 години

Хайде да видим кой ще е този дето ще ми вземе кучето.Или пък как ще ми забранят да си го гледам.От Янаки акъл...

57

преди 15 години

Та събирайте лaйната на кучетата си все пак! Вашите кучета ако сeрат по нашата обществена собственост, то ние не серeм по вашата частна собственост.

56

преди 15 години

проба, проба, *** от куче пред Министерски Съвет..Моля за извинение, само разучавам цензора на Днес.бг - пробвам думичките с букви на латиница и кирилица едновременно...

55

Таня

преди 15 години

Вече ми става смешно с това "ако"-то на кучето. По улиците е толкова гнусно и мръсно и без акитата на кучетата. На тротоара пред мене са падали вестници с обелки от картофи, лук и банани, на един познат пред него на няколко крачки изляли тиган или тежджера с препържено олио. За какво говорим. Действително г-н Янаки Стоилов не знае май къде живее, тези господа са на светлинни години от България. Вместо да се занимава с домашните любимци на хората, да предложи проектозакони за нещо по-съществено, което касае живота ни сега в тази държава. Какво, още малко ще се предложи и закон за това дали не им дишаме много от кислорода на господата от Парламента и Министерски съвет. Те нали си живеят в къщи с 3-метрови огради, какво ги засяга, че някой си обича кученце, котенце, папагалче и т.н. и си гледа у дома. И това ли искат да ни отнемат, и правото да си обичаме животинките. Тях няма да ги заобичаме. Това им е болката.

54

червени боклуци

преди 15 години

Янаки Стоилов - какво друго да очакваме от комунист?!?!?!

53

преди 15 години

45 Много хубаво го каза. значи *** с техните каруци могат да опсират софийските улици и да стават причана за тежки ПТП-та с човешки жертви а аз не мога да си гледам дакела в къщи. Янаки Стоилов е един .

52

Санбернар

преди 15 години

Преди години решиха да кастрират домашните кучета. Ако влязат в моя дом първите кастрирани ще бъдат ТЕ.

51

преди 15 години

Е, вярно че само донякъде съм прав... Защото и да изгонят всички кучета от нашия вход, вратите на асансьорите отвътре пак ще си останат облепени с дебел слой човешки хрaчки...

50

преди 15 години

Сега на кучетата били голеееемия проблем, а това, че всеки ден селяните от блока ми си изхвърлят цели пликове с *** от балкона???

49

16 годишна

преди 15 години

То не е нужно да си много голям,за да зацепиш,че животното има нужда от свобода.Айде за котките не е от такова голямо значение,за кучетата говорех.Пък и баща ми е ветеринар ,така че поназнайвам нещо за животните.Айде лек ден.

48

123

преди 15 години

Някой по надолу беше попитал какво става с акото на кучето. Много хора правят такива големи ***, които не се измиват от един дъжд ами стоят там с години. Аз като погледна през терасата виждам само на хората ***, найлонови торбички, опаковки от вафли и т. н. Много големи чистници се извъдиха всички. То в България всичко е облизано че за акото на кучу им дошло на ум

47

преди 15 години

брейййй сега 16 годишните ще ни учат нас, че сме си мъчели животните хахахахааааане е задължително да имаш голяма къща с двор, за да гледаш добре едно животно, и то да е щастливо.имаш още много да учиш

46

преди 15 години

Аз имам куче. Ти до някъде си прав, че не може да пикаят в сградите, за това нека има глоби. Ама да питам съседите дали да гледам куче, което вече имам за мене е пълна простотия. Ти погледни малко по-надолу в статията и за ремонт трбва да искаш разрешение от общината. Ако нарушаваш правилото могат да те изгонят от къщи за три години. Е ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА НА ТЕЗИ МРЪСНИ БЕСЕПАРИ НЯМА.

45

преди 15 години

... има логика в това, когато става дума за големи и шумни животни. За едно едро куче е истинско изтезание да живее в апартамент. От друга страна аз имам котка от близо година и се съмнявам дали някой от съседите знае. Животинката е маниак на тема чистота, не мирише, дори ако си завреш носът в козината и, ползва си тоалетната, казва "мяу" рядко и тихичко. А ако някой си вземе риби или ***, пак ли трябва да моли за разрешение?От друга страна др. Стоилов защо не внесе законопроект да се махнат от градските улици конските каруци на гнусните ***, които често карани дори от 10-12 годишни чавета, объркват цялото движение? Значи белият човек, който плаща данъци, не може да си вземе коте в собственият дом, без да моли разрешение, а мръсният *** *** може да се вре из задръстените булеварди с кон без никой да смее да му каже нищо, така ли?

44

преди 15 години

E ТОВА ВЕЧЕ ПРЕЛИВА ЧАШАТА БСП СЕ ОЛЯ ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ. ЧЕРВЕНИ *** СКАПАНИ.

43

16 годишна

преди 15 години

uuuuuups исках да кажа проблема с избухването :)

42

16 годишна

преди 15 години

Скъпи ми,***.Препоръчвам ти да отидеш първо на училище да се образоваш,пък може и в едни здравни организации да си оправиш проблема с правописа.Ще изразявам каквото си искам.А ти спри да гледаш порно,че единственото,което ще *** е дясната ти ръка..хаха боже колко дебилни хора има на този свят

41

преди 15 години

КОГАТО ЗАОБИКАЛЯМ ЛА*НАТА ИМ ПО ТРОТОАРА

40

погнусен

преди 15 години

Колкото и голяма да е любовта ви към кучетата, тя не може да маскира миризмата и петната от тяхната пикня в асансьора и около входната врата. Нито ще ми помогне да преглъщам по-лесно закуската си, когато заобикалям им по тротоара. Знам че много ги обичате, обаче покрай тях вие пречите на хората да живеят нормално.