77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 добре отивам да си заколя хамстера от глад ..а пътюм и да се поизпразна в устата на някоя руския та и тя трябва да яде нещо като върне и се изака ще има и за теб ...

76

Анонимен

преди 1 година

Кои са целите, кога и къде ще бъде нанесен решителният украински контраудар?още ли не разбрахте, че тези кьорфишеци служат за крадене на още пари от Запада?

75

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати са опасно близо до финансова катастрофа поради публичният им дълг. Икономиката може да се срине, според The Washington Post. Ситуацията е толкова сложна, че законодателите не могат да се споразумеят дали да преговарят за повече правомощия на правителството за вземане на заеми.

74

Анонимен

преди 1 година

След 1 година военна операция на Русия на територията на бившата УССР, икономическата ситуация в ЕС е катастрофална. В същото време руснаците живеят все по-добре, конфликта на бившата територия на УССР по никакъв начин не засяга ежедневието им и за него чуват само от медиите.

73

Анонимен

преди 1 година

До Иван Колев фен. И накрая сме откъм набитите както винаги

72

Анонимен

преди 1 година

"Напрет Русия напрет към бъдището!" Въпрос за 1 лев. Колко грешки в едно изречение?

71

Анонимен

преди 1 година

До До Голям резил. Предния пророк...кави кво ще стане след 1000 години да си запиша

70

Анонимен

преди 1 година

Изтрещеа умнокрасавците много здраво

69

Анонимен

преди 1 година

До брест литовск. Нови историко, ние сме били откъм битата страна пък за ква капитулация бълнуваш си е твоя работа.

68

Русия е тъпизъм

преди 1 година

Руснаците са просто болни от собствената си пропаганда и това им е автогол. И митрофанова разправяше същите олигоффрении, че Русия нищо не правила в Украйна щото били братски народ и за това лекичко действали, хуманно буахахахадах

67

...

преди 1 година

ми целия свят видя, че рашистан и за ч.п за зеле не става! танкове няма! кораби няма! ракетите му се свеждат до ирански дронове втора ръка! войската на рашистан! ми ... всеки само вижда кое как! командването на войската там по правилото или хубаво или нищо ще си замълча! И сега се вижда, че рашистан се страхува от контраофанзива! а като се вземе предвид, е Украйна има и 14 танка леопард 2! нещо на което рашистан няма как да се противопостави! :)))))) и ойде коня у ряката за рашистан! :)))))))

66

Голям резил

преди 1 година

Целият обединен консолидиран запад цяла година налага "унищожителни" санкции срещу бедна и изостанала Русия, на запад не могат да си плащат зимата топлото държавата печати пари да им го плаща, инфлацията 20%, на запад обедняват, а наливат стотици милиарди в Украйна, постоянно оръжия, а тия още се назландисват с "контранастъплението".

65

Анонимен

преди 1 година

До брест литовск Що си измисляш нелепи глупости бе ?

64

Анонимен

преди 1 година

А много малки танкове имаше ли ?

63

Анонимен

преди 1 година

Познавам русофосил, който в офиса си има портрет на Путин, както едно време на бaй Тошо! Русофосилите пазят образа на диктатора Путин в сърцата си и никакви факти не може да ги промени! Пълно зомбиране е руската пропаганда!

62

Анонимен

преди 1 година

Герои на Чалгария, след украинската контраофанзива идва вашия ред да победите Русия! Свободата и демокрацията искат жертви! Вие и руснаците ще сте жертвите! Защитавайте чекмеджета,каскета, гуши и шкембета!

61

Дядката

преди 1 година

Как ни баламосвате!Колко решителен?Ще жертват и последния си наемник?Едва ли!

60

брест литовск

преди 1 година

До капитулацията на Русия пред България в ПСВ как я бройм...

59

Мишо

преди 1 година

Дойче веле създава материали за оскотяли евромозъци! Там не знам с какво ги хранят, но са заприличали на полумалоумни безгръбначни. Дебели, грозни, бозави, мразят се един друг, лицемерието е въздигнато на пиедестал. Не ви я искам таз гейропа вземете си я!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 какви немци ти вр..ът петолъчки от зад бе славече ))) 2023 е