96

еuroreich

преди 1 година

До реалист---DW имат много добри статии за трудовите концлагери, но няма да ти харесат- развенчават митове.

95

Анонимен

преди 1 година

споко съм, ама пропагандната машина си работи, и най глу.павите и се връзват

94

Анонимен

преди 1 година

Как е Франция?

93

Споко

преди 1 година

Споко, целият цивилизован свят вярва в победата на Украйна, никой не вярва в победа на Русия. Русия е изолирана и под унищожителни санкции наложени от целия цивилизован свят. До дни, дори до часова, даже до секунди Русия ще рухне, но само пpocтите русофили не могат да го разберат това нещо.

92

Анонимен

преди 1 година

а и аз не съм платен да стоя да пиша да ви оборвам, отивам на плаж с биричка, приятно натискане на бутоните и ръсене на глупости... нали за това ви плащат...в копейки...не.щастници

91

Анонимен

преди 1 година

в ЕС е много добре, за твоя информация. пълните небивалици които пишете няма да издържат.

90

Анонимен

преди 1 година

Британската полиция вече не се занимава с кражби с взлом. Освен това, според изтеклите вътрешни документи, ченгетата сега смятат изнасилването за "не спешен случай".

89

Анонимен

преди 1 година

аве вие като пишете тук пълни небивалици в полза на русия, вярвате ли че някой нормален им вярва или въобще ги чете? погледнете си писаното. русия та русия. маймъни

88

Анонимен

преди 1 година

Айдеее, поредната укронацистка помия. Ха, спрете се поне в почивните дни. Само като се прочете заглавието и 3-4 реда и няма смисъл по-нататък да се чете. Този на онзи казал, някакви имена, класическа дезинформация.

87

реалист

преди 1 година

Само, като прпчетох Дойче Веле и бях дотук със статията. А Дойче Веле ще ги посъветвам да си припомнят нациските концлагери и да напишат нещо по темата. Те са специалисти в тази насока - що народ затриха, милиони...

86

в ЕС как е?

преди 1 година

Бият ли?

85

Анонимен

преди 1 година

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс помоли местните жители да ядат по-малко месо и млечни продукти, за да "отделят по-малко парникови газове".

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Руската икономика какво речи? хахаххааххах

83

Анонимен

преди 1 година

Цяла зима печатаха пари и раздаваха на населението да и плаща тока и отоплението, и банки дори фалираха, но ги спасиха. По големите компании се изнасят в Китай и в САЩ. Зимата беще топла и преживяха някак си макар и с големи загуби, но за другата зима не се знае дали печатането и раздаването на пари ще помогне.

82

Анонимен

преди 1 година

на тро.ло.ве.те лъжите, краката им къси!!!!!! не знам кой би повярвал на глупостите които се изписват в коментарите

81

Анонимен

преди 1 година

кой те е лъгал че в ЕС хората не могат да си платят отоплението? това че в безработните и някой работещи БГ не могат, не означава че в ЕС не могат. аз съм в ЕС и мога да те убедя, че хората живеят мега добре

80

Анонимен

преди 1 година

2024 руската икономика ще надмине немската според прогноза на МВФ.

79

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението, какво става с контранастъплението, а? Аз не мога да го разбера какво е това такова контранастъпление на целия цивилизован свят с Украйна против изолирана и бедна Русия? Пари са давани тука, милиарди, в ЕС хората не могат да си плащат зимата отоплението, банките печатат пари да им раздават и фалират, населението на цивилизования свят обеднява, а контранастъпление - йок! Що така?

78

Анонимен

преди 1 година

В Бахмут е убит националист, участвал в палежа на Дома на профсъюзите в Одеса през 2014 г. Александър Станков с позивна "Перун" доскоро се е бил в състава на нацисткият батальон "Азов". На 17 април той почина от рани, получени по време на битките за Бахмут. Преди 9 години Станков, като член на националистическото украинско движение "Свобода", участва в Евромайдана. Смятан е и за един от провокаторите и виновниците за събитията от 2 май в Одеса.

77

Анонимен

преди 1 година

В боевете за Донбас беше унищожен шампион по кикбокс, който беше от фашистката гмеж. Руслан Пискови беше сребърен медалист от Световното първенство по кикбокс K-1, шесткратен шампион на Украйна и финалист на Европейското първенство.Той беше идеологически нацист, както се вижда от шевроните му.