77

the breaker

преди 15 години

bat BOIKO e pi4 vsi4ki deto go plyqt sa bogluci

76

големия майтап

преди 15 години

Вие още нищо не сте видяли,бе!То,най-интересното, предстои!

75

преди 15 години

bravo Bojko!!!idve red za novi fojerverki!!!grymni go cialoto tova selo sofia!!!schte ti kaja bravo!!!

74

преди 15 години

napi6ete ne6to za bate boiosov be :)gonzo e tele

73

преди 15 години

Много удивителни, много въпросителни, много психария, малко ум! Какъвто и да е бил като длъжност - правил го е безупречно.Да, мислим, при това градивно, не психарски, и вярвай - ще го изберем!

72

писна ми!

преди 15 години

София няма нужда от порутините в центъра си! За разлика от "компетентното" lвиенско журналистче семейството ми живя в непосредствена близост с руините, които през ден или се срутват, или горят като факли! Така че при цялото ми уважение към Австрия и Виена напомням: паричките, с които ви плащат да пишете глупости и да клеветите Бойко Борисов са същите окрадени от правителството пари - справка ОЛАФ! Защо загриженото ви журналистическо перо не спретне една статийка и по този въпрос?

71

ПСИХО

преди 15 години

пожарникар, генерал, кмет, неформален лидер, бодигард на Тодор Живков... още малко и Дедо Господ!!! толкова ли е трудно да го видите, че е *** ??? единствената причина да го има е защото е удобен!!! мислете бе хора!!!

70

гражданин

преди 15 години

Хората отдавна са проумяли кой, как и защо ги лъже, защото едно е да пишеш измишльотини, друго - да работиш здраво, без да крадеш. В Америка и Виена, та и в света България е синононим на корупцията на правителството си, а не на Борисов, който ви вади далаверките една след друга!

69

Йорданов

преди 15 години

Умното си е умно,в тоалетната да го затвориш гладно няма да остане,че и магазин ще отвори. :)

68

Михаил

преди 15 години

Коя точно част на София е хубава, че не разбрах точно? Претъпканата комерсиализирана до последен сантиметър част ли? Къде са тия старинни сгради? Да не са онези, от които по някое време падаха парчета от зидарията? Ще ме извинявате, но освен църквата "Света София", друго не си струва да се пази в тая купчина колиби, наречено столица. Претъпкано, мръсно, скъпо и неудобно. Липса на елементарни удобства в транспорта, задръствания с километри, и сега някой ще ми разправя, че видиш ли ти - точно заради тези преустройки щяло да има задръствания. Че вчера да не би да нямаше!?!?Софийските булеварди отдавна трябваше да са направени еднопосочни всичките. С цената на два километра в повече - хората можеха да се придвижват в пъти по-бързо през целия град. Подземни паркинги ли. Няма лошо. Но вместо да се обособи ново място за бизнес-град (например след събарянето на Кремиковци ще остане много място), те продължават да блъскат бизнеса точно в центъра на града. За какво им е там? Да не може един камион да влезе за стока. Нито сервизен автомобил да припари за поддръжка на нещо. Лудница. Ако бизнеса бъде изнесен извън града - само две широки пътни артерии може да решат проблема с трафика. И центъра ще бъде многократно по-чист. Че и място за вело-алеи ще остане даже.

67

малкият ужасен тасма

преди 15 години

nхе ето къде отиват 2милиона инвестиции за подобряване имиджа на правителството.като се разваля имиджа на противника в случая бойко.след като развалиха имиджа на целият ни народ.дори и купуването на гласове и усиленото развеждане на министри и други подобни акции няма да им помогнат на следващите избори........историята с цар свинар се повтаря..но този път с изменения.герб ще помете триглавата ламя.никога повече дпс бсп ндсвда се сврат в дън земя ида умрат да не забравят е сдс да приберат.

66

преди 15 години

ВаРнА е КоФтИ гРаД - пРоСтОтИя До ШиЯ. ПлОвДив Е пО-ГоТиН.

65

оня

преди 15 години

преди да плюете като откачени за някакви софийски старини се замислете откъде в комунистическото свърталище Виена имат информация какво щяло да се бута и какво ще се строи в центъра на София. от двата реда в Държавен вестник или някой "виенски" журналист си е направил труда да дойде в столична община и да поразпита. не е ли по вероятно една пачка с червени парички да е причината за тази храчка със среден радиус на действие от Виена до София.

64

преди 15 години

kakво да руши ? софия е разрушена като след бомбадировки. софия трябва да се построи отново и наново.

63

преди 15 години

ami hubavo si go zamislil, no avtobusite ot TR trqbva da sprem... a ciganskite glasove i te ...4e i nq dqdo i baba i technite...

62

20 годишен

преди 15 години

Не си коректна, това е просот един форум, Интернет, ехоооо, неофициално общуване, ясно? Това не ти е изпит по български език. Или да го наречем ***, че четейки коментарите с обиди по София показват, че ние българите сме *** ***.

61

преди 15 години

Кметът на Пазарджик е севстен... защото не е от Пазарджик, а от Пещера. Майка ми е от Пещера, а баща ми от Пазарджик и знам, че пазарджиклий са доста прости хора.

60

преди 15 години

софиянци са много *** и от тях си патим ния селяните

59

oksimoron

преди 15 години

Мога а ви кажа,че в момента Пазарджик има най-свястни кмет в цяла България! Оправи парк "Острова" и парка се пръска по шевовете от хора дошли на разходка, като казвазм оправи имам предив, огради, пейки ,тревичка , охрана кафенца, чистичко.. нещо наистина красиво, човека положи пътна маркировка в 99% от града,сключи договор с голям хипер маркет при условие,че маркета ще оправи парка зад магазина.. и това вече е факт, оправи парк "зоната на здравето". Почисти междублоковите пространства и издаде заповед за глобяване ако се замърсява, вкара паяк в града и скоби и нарушителите за да си освободят колите си плащат всички предни глоби ,града е осветен, града е красив и хората го виждат,издаде заповед за новопостроените сгради ,докато не си изчистят *** сградите им не могат да функционират!Елате и вижте един хубав град, Следващия такъв човек като него ще е БОЙКО и аз го подкрепям

58

bate borisov

преди 15 години

glasuvaite za tozi muhal i posle pak shte si govorim koi kriv koi prav