199

Анонимен

преди 1 година

Да им пуснат филма с чернокожия орфей ....нищо не са видели

198

Анонимен

преди 1 година

Добре де като са толкова лоши белите що цяла Африка търчи към Европа и Америка при тия расисти ами не си стоят у тях!?За един приятел питам!

197

До Таня

преди 1 година

Така ще ти го НАТРИГЪРНА в задния двор, че направо ще ти изскочат очите от очните ябълки. Па4а.

196

Петьо

преди 1 година

Танчето толкова много са я е 6али в ус тата, че сега не може да спре да дрънка глупости. Направо са й разбили лагерите в мозъка от клатене.

195

IQ 3.14

преди 1 година

с нетърпение очаквам боди позитивна русокоска да изиграе мартин лутър кинг или малкълм х.до тогава ше си гледам на пуснати пердета ромпър стомпър

194

Таня

преди 1 година

Посочи къде съм написала, че го харесвам? Единственото, което се опитвам да набия в овчите ви глави е да не се тригървате супер лесно от всяко нещо. Да не сте лесни като магистрални труженички. Да стоите над нещата. Пускат тези филми, защото знаят, че по целия свят сте овце и ще се скъсате да коментирате и споделяте. Най-лесната и евтина реклама.

193

Христо

преди 1 година

Ме вярвах че ще го кажа за този сайт ,но браво на журналиста,адмирации.

192

Реалист

преди 1 година

Истината че Клеопатра е от древен тракийски род който е управлявал земите около сегашния Ивайловград и Александропулис!

191

Анонимен

преди 1 година

Таня, смешна си - аз много го харесвам, но НЯМА да го гледам филма. Що бе, муцка?Гледай го и кажи тогава дали все още ти харесва.Аз няма да го гледам.

190

IQ 3.14

преди 1 година

хората с буквите никога не са били смешни. затриха уолт дисни, сега ще обърнат всяка една платформа на боза с косми. просто щото като не са кадърни и ги боли от това, трябва да ни боли и нас.

189

Пуржо

преди 1 година

Наследница на Великата Македонска империя е черна? Мне, мерси. Не е за мен.

188

Vol'Jin

преди 1 година

Що .... фараонските династии не винаги са били египетски, двете завоевания от нубииците предполагат, че може би с цел възстановяване на империята е вероятно нубиици и египтяни да сключили подобен съюз. Може много да го критикуват тоя кастинг , но исторически е много вероятен. И има причина да се самоубие със змия, вероятно нубииската част е надделява. Аааа Симо между другото това бии се като мъж и кой го казва е много вярно. Толкова *** не съммм, да ти видя сметката и после господарите ти да ..

187

Анонимен

преди 1 година

Абе няма ли Нетфликс да направи филм за кралица Елизабет с афро-американка?Ще стане война. :-)))

186

Таня

преди 1 година

Защо мислиш, че ще го гледам? Всеки, който не плюе по нещо, значи го харесва? Защо сте толкова ограничени? Аз казвам единствено, че всеки може да си инвестира парите както сметне за добре. Не се жегвам от нищо. Ако искам гледам, ако искам не гледам и изобщо не ми дреме.

185

Анонимен

преди 1 година

А, това изобщо не е прекалено. Прекалено ще е да пуснат филм за Линкълн, който се играе от черен.

184

Клод МакеЛелеле

преди 1 година

Майката на КЛЕОПАТРА 7 (най-известната в историята и обект на статията) е дъщеря на две поколения по-предния василевс на Египет Птолемей 10, който абдикира и заминава при Селевкидска Сирия в Антиохия...ТЯ Е ИЗГНАННИК..БАЩАТА НА КЕЛОПАТРА 7 -- ПТОЛЕМЕЙ 12 ФИЛАДЕЛФОС НЯМА КРЪВНА И РОДСТВЕНА ВРЪЗКА С АБДИКИРАЛИЯ ЦАР ПТОЛЕМЕЙ 10....иначе ако беше обратното Клеопатра 7 щеше да е генен *** и изчаддие . ЦЕЗАР ГОВОРИ ДРУГО. ТАКА ЧЕ ---КЛЕОПАТРА 7 Е ЧИСТА ГЪРКИНЯ И ЕЛЛИНСКА ПОТОМКА НА ПЪРВИЯ ПТОЛЕМЕЙ !!

183

до Таня

преди 1 година

"Наричай го както искаш. Парите са частни, продукцията също. Ако искаш гледай, ако искаш не гледай."----------------На запад изразът е "Go woke, go broke". Това е защото подобни политкоректни филми обикновено са с катастрофално ниски приходи и само шепа "напреднали" балъци като теб гледат подобни гаври.

182

Анонимен

преди 1 година

Ами за Майкъл Джексън е спорно какъв актьор трябва да го играе. Ако е филм за детството му - има такива филми, трябва да е афроамериканец, но ако е филм за края на живота му...ще трябва да наемат бял. Все пак Майкъл Джексън си заличи афро-чертите с пластични операции, и цвета на кожата си промени. Така че ако афро американец играе "късният" Майкъл Джаксън - изобщо няма да е истинско, защото няма да може да го докара дори и бяла сценична боя на лицето да си сложи три слоя.

181

Анонимен

преди 1 година

Ако Мартин Лутър Кинг го изиграе бял трансджендър дали черните ще имат нещо напротив!?За един приятел питам!

180

SPQR

преди 1 година

Римляните са ловели африканците като животни за роби и за зрелище по стадионите..тия се гаврят с историята и направили Клеопатра нигеp! Че не е жив Марк Антоний да събере легионите и само на и3вратени Холивудци ще ми станат!Всеки ден се убеждавам че прав е Путин!