135

РОМА ПАК ЩЕ СЕ

преди 1 година

ОБЛАЖИ ЗА ВЕЛИКДЕН

134

Мизерията България

преди 1 година

Ама тези хора са толкова зле изобщо какво ще празнуват? С мизерни пенсии всеки месец живеят в нищета, какво е тая празнична помощ?

133

Кучешки живот

преди 1 година

Нахрани бездомно куче един път на години е ще помни. Така и за пенсионерите да им купят гласовете дори и на 1/3 барем да сбъркат да гласуват на изборите.

132

Анонимен

преди 1 година

До Акъл липсваНе гледай пенсионерите в Румъния! Там не е управлявал Б.Борисов,а Кьовеши знаеш що политици набута в Затвора ! Ако и Плондерският Мутропитек беше минал през бай Ставри,сегашните друга песен щяха да пеят!

131

Пак са много

преди 1 година

В България трябва да се узакони евтаназията. Това е самоубийство бавно и мъчително ако човек доживее до пенсиониране в България.

130

Позитано 20

преди 1 година

До Анонимен 142 Как ще гласуваме за левите партии ? Какви ги пишеш ?Ние сме европейци.След Путин времената са други.

129

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 130 И това е нещо. Да не би Живков да е давал нещо на пенсионерите за Великден ? За Нова година по кило банани и портокали и то си ги плащахме. Смитайте ъглите . Смитайте ъглите.. Помните ли ?

128

Анонимен

преди 1 година

А ,за депутатите?

127

до Хора

преди 1 година

Армията на държавната хранилка е поне 1 млн., представете си колко агенции има само, хайде да не ги изброявам всичките ,че до довечера няма да успея, ами общини, безделниците от съда, само мвр са 100000, това са все хора които не произвеждат и една безопасна игла само викат дай.

126

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 127 Защото тези пенсионери за които пишеш не са спали , а са разбрали що е то капитализъм.

125

ти кьорав ли си

преди 1 година

До Невинен Не виждаш ли,че вече пищят!?

124

Анонимен

преди 1 година

Стига сте им завиждали за тези 70 лева, взеха и за Коледа и това са 140 лева, делено на 12 месеца са по 10-на лева добавка на месец. То една опаковка аспирин струва повече

123

Чичо Манчо

преди 1 година

До Анонимен 122 Вече нали излизаха масово на площадите на жълтите павета и ето до къде ни докараха.

122

Невинен

преди 1 година

Утре ще писнат останалите пенсионери, че се мисли само за едните , а за другите не.Това си е наша българска традиция.

121

Анонимен

преди 1 година

Кротуването на стадото се приема от властта като знак на одобрение.

120

Бачкатор

преди 1 година

Най добре в таз държава е да си ром!Цял живот нищо не бачкаш и държавата с 20 помощи ти докарва доходи двойно повече от на бачкатора!

119

Анонимен

преди 1 година

И това решение е също толкова малоумно. Ниска пенсия не е равно на бедност. Пример с мои близки пенсионери, живеят в собствена къща на 2 етажа (окръжен град) и в същия град имат апартамент (стои празен и необитаем). Имат и приличен влог около 100 хиляди лева (от продажба на друг наследен апартамент в друг окръжен град). Е, имат ли нужда от тази помощ!? От друга страна някой работи в същия град за 1000 лева и плаща наем и не притежава нищо освен дрехите на гърба си.

118

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажете за вдовишките добавки, които на някои хора са по-големи от пенсиите на другите 50% , например на вдовиците на бившите военни? Пенсионната система трябва да се реформира. Тя е дискриминационна и несправедлива. Печеливши са необразованите и хитреците

117

Хора

преди 1 година

Защо не пищите и протестирате че над 30 000 държавни служители,полицай,военни и пр.търтей който не са плащали и лев в НОИ,сега получават тавана на пенсиите.По ЗДОО държавните служители не внасят лично данъци и осигуровки в НОИ а държавата от данъците на народа ги издържа!!!

116

Бай Дрън

преди 1 година

Сикаджията, май говореше за украинските сестри? Еми проблемът си е твой.Те са ненаситни, рабирам те напълно :)