27

Смеех

преди 1 година

В чужбина такива падат от балкона. В България са в политиката.

26

...!

преди 1 година

Едни и същи лъжи! Сякаш Борисов е обикалял с джипа и е пълнел джобовете с асфалт! Фирмата която строеше най-дългия лот на м-ла Тракия, както и участъка Чирпан-Стара Загора ,беше собственост на ...Черепа! Как мислите, щял ли е Божков да разреши на Борисов да краде асфалт? Но явно истината не се заплаща!

25

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Шоуто на Боко,пак...започна. Гледай...народе, и се смей,че бая...пара е потрошена за...него.

24

Анонимен

преди 1 година

А да попитам разбойко, защо в Унгария инфлацията е два пъти по голяма от България,защо форинта се срива и ако не може да отговори ще му кажа , защото и там е диктатура както в България и там регулаторни органи и съд са на ръчно управление от Орбан и там се краде здраво и там си имат каскет да ги пази. Само едно примерче, кой ръководи КЗК в момента? Майката на депутат от гербавите, а за каскета какво да кажем. Кражбите и пълната безнаказаност са главния проблем и диктатура от Банкя.

23

Анонимен

преди 1 година

Аква българия взе ти и как на докара до 6 милиона с 2 милиони безработни и изгонени от твойте дърт душман ченгели с доживотно гарантирана власт . А доходите ? Германски ли са и те като цените ? А колко милиарди усвоени без конкурси ? Видим резултат .

22

Нищо ново

преди 1 година

Ряза Бойко ленти на пътища и магистрали, а асфалта, както се разбра, с 30% по-малко. И къде отидоха откраднатите пари. В кое чекмедже?

21

Верно ли?

преди 1 година

Бойко, ако беше румънец досега да си отстрелян на площада, батко. Там така правят с този, който докара държавен фалит. Имаш късмета да си в България.

20

Анонимен

преди 1 година

Буци милее единствено за чекмеджето си.

19

...

преди 1 година

До Тоя с "газопровода"! Това е най успешният проект на Борисов, и този газопровод ще надживее Путин! Ама откъде толкова акъл?

18

Анонимен

преди 1 година

Една трета от всяка лопата асфалт е отивала по чекмеджета и ракли.

17

Анонимен

преди 1 година

Борисов просто доказва че е най големия разединител на държавата и див популист при най тошо нафтата беше 6 стотинки по едно време трябвали да се връщаме назад

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя откъде го изкопахте? С неговите 6 метра на Хемус ми е смешен.

15

Найдобрият

преди 1 година

... български политик! Останалото е евтина плява и посредствена помия! С купени медии,и едни и същи простотии из форумите, пак се опитват да излъжат българите! Жалко, че трябваше да си платят първо сметките за парно, и тогава да са изборите!

14

Анонимен

преди 1 година

Толкова милее за България, че с български пари построи загопровод на Путин.

13

Анонимен

преди 1 година

Ти си пръв в тази класация Продажник

12

Да питаме класиката

преди 1 година

Перифразирам това което се казваше във "Весникар" -"Евроатлантик ли е- Най долен чиляк е "

11

Анонимен

преди 1 година

Затънал в корупция до уши тръгнал страната да оправя.

10

Анонимен

преди 1 година

Боко ли милее за България бе? Не ставайте цинични този човек ни направи най-бедни и с най-висока смъртност в света.

9

Анонимен

преди 1 година

Единствената правилна формула за България е коалиционно управление на ПП и Герб,като Лицата на Герб не участват в управлението,за да не дразнят хората.

8

А ти щото

преди 1 година

от опит за 12г показа недвусмислено на всички колко много милееш за България. Само като се огледа човек и като се замисли колко много неща са "наред" в милата ни родина, веднага би стигнал до заключението, че или си маниакално изперкал, или си безподобно пpoccт, или си безпардонно нагъл и арогантен лъжец и измамник. Кое ли е вярното?