545

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Ако имаше такова писмо нямаше чак след 89-та да излезе на яве" Хехехехехе. Личи ти, че си младичък. Едно време нямаше омразен американски интернет, да се информираш - каквото кажеш другарете - това беше "истината". То и сега като го има се правиш, че го няма, смятай за какво става дума. :)

544

Анонимен

преди 1 година

Трайчо и общинския съвет слуги на Украйна и ЕС ,октомври наближава)

543

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий Берия Като нищо може и да си прав за смяната на "ролите". Но така е, те затова толкова пискат за половете, щото не знаеш какви са им ролите :)) Роля 1, роля 2 и т.н. Иначе, атакиста спомена, че тейкото бил военен през комунизЪма. Прави си изводите.

542

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

ОООО МОГЪЩА СЪВЕТСКА АРМИЯ, ЕЛА ОКУПИРАЙ МОЯ ЗАДЕН ДВОР, ЧЕ ДА ИМАМ И АЗ НЕЩО РУСКО В МЕН, ДА БЪДА И АЗ ЧАСТ ОТ СЪВЕТСКАТА МЕЧТА, А МОЖЕ ПОСЛЕ ДА ВЗЕМА И ДА РОДЯ. ВЕЧНА СЛАВА И БРАТСКА ЛЮБОВ.

541

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Вие сами няма да можете. Никога не сте могли. Тъй че, само показваш безсилие.

540

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 619.... За вас, евроатлантическият планктон ще приготвим още една ценост - Белене !

539

Дебил

преди 1 година

До Анонимен 624Всички така говорите , а после ..... всички активни борци )))))

538

Анонимен

преди 1 година

*** ДА НЕ ПИПАТЕ САТАНИСТИДОЛНИ

537

Радослав

преди 1 година

До окупирания руснак: драги комунопитекче, тия фантасмагории дето си ги чел в сифилистика днес като младо пионерче, че Сталин спасил България от разкъсване от злия Чърчил ги има само във вашите фантастики! Кажи драги сифилистика, защо Италия, Япония, Румъния, Унгария не са разкъсани, а видиш ли България която има парадно участие, точно нея щели да разкъсат? Къде го прочете това? Както казва роднината ти атакомулето, дай документа да го видим!

536

Защо никога не се уч

преди 1 година

Каквото и да стане ние не се учим. За нас няма минало, има само настояще и обещано от поредния голям брат бъдеще. Не ви ли писна да рушите, да унищожавате. Как искате да имаме горд народ като му изтривате паметта най-редовно. И няма никакво значение чий е паметника - фашистки ли комунистически ли. Страната ни е минала през тези епохи и е устояла. Заличавайки миналото се обричаме отново да го изживеем и винаги да сме подчинени на силния на деня

535

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ииии хоп, Атакиста изчезна и се появи Руския Окупант. Сякаш същото, ама съвсем "различно" - все толкова агресивен, проZ и нецензурен. Жалка работа, путинофилско - шумкарска. Забелязваш ли, че си единствения агресивен тук? Отговори си защо! Мама ли те пляскала много по дупEто като малък, комплекс от властен тате ли? Нещо не ти е наред драги. Вземи се лекувай!

534

Дебил

преди 1 година

След 3-4 години, когато отново посрещаме руската армия, сегашните ДБ, ГЕРБ, СДС и други ще стоят на Орлов Мост с бяла погача и купичка мед и ще викат с цяло гърло: "Слава на Руската Армия Освободителка" !!!

533

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Така много хубаво показваш руските "ценности" Смело все така, да ги видят повече хора.

532

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Анонимен 611 Преместили са един четвъртит в задният ти двор !

531

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТ "Я кажи каква е разликата да ни освободят 40 години по-късно" Ти започна да се пазариш като на Женския пазар. Първо нямало такова нещо като руски бомбардировки над България през ВСВ, после пък не били толкова много жертвите от тях, па какво значение имали 40 години, па нямало изнасилвания на българките от съветски войници, па имало писмо, *** тпй не го "виждал". Интересно, че всичките ти възражения пропускат, че тия ФАКТИ разбиват на пух и прах всичките ти уж "истини" за руснаците.

530

Радой Ралин

преди 1 година

Пиша ти от Плевен, дрДлъжен бях да те обичам, Ваня.Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабиаги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари..............................................................................................С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

529

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 604 "Хахаха, и като махнаха мавзолея какво е сега там" Ами една от най-хубавите части в центъра на София за разходки с директен изглед към бившия Царски дворец, бе, другарю! Как "какво"? Ти в София не си ли бил? Поне на гости?

528

Лаврентий Берия

преди 1 година

До АТАКИСТ - на фона на десетките обидни епитети дато ги написа до тук, направо бял лебед. Освен това съм го употребил нарочно - за да те иронизирам. Но пък, милиционерското ти чувство за хумор е като "познанията" ти.

527

Анонимен

преди 1 година

На тия да разрушават еша им няма, преди време каква борба беше с мавзолея не е за разправяне, че и главния разрушител се спомина.

526

Х-мен

преди 1 година

9.09. 1944 наближава.