108

Анонимен

преди 1 година

"Тази дата случайно е станала национален празник, просто защото 20 април не бил удобен за консерваторите тогава."----------------А защо точно сега почнахте да предлагате да се мести датата на празника? Защото не е удобен на евроатлантиците. Няма да ни променяте историята, *** ам ви продажна!

107

Анонимен

преди 1 година

Представям си какво облекчение са почувствали опълченците на Шипка, когато са видяли руските войни и знамена. Дълбок поклон пред героите.

106

Анонимен

преди 1 година

Утре ако американците ни станат врагове, ще се питаме същото за някой глупав американски празник, нали? Историята е една и тя не се променя нито заради Русия, нито заради Америка и датите които са обявени ще си останат. Това е.

105

Анонимен

преди 1 година

Активирането на всички вашингтонски лакеи предлагащи да си сменим датата на националния празник, забележете- всички едновременно и навръх националния ни празник е поредната груба намеса на САЩ във вътрешните работи на България.

104

Анонимен

преди 1 година

Подобни питания ме подсещат за един син клоун, който преди 20-на години предлагаше да сме се откажели от кирилицата. Днешния ден води до освобождението на България както и да го тълкувате, така че спрете да се опитвате да ни променяте историята заради капризите на задоеканските търтеи!

103

Анонимен

преди 1 година

Национален празник трябва да е 2ри февруари, ден който е на почит от ДБ, ПП и ГРАБ. Друго си е ...

102

Б.Барабинков

преди 1 година

Понеже гледам че таваришите много се въодушевиха и взеха да мечтаят за изpaжадане, искам малко ви отрезвя малко друзя. Вижте любимавата ви мамаша раша докъде стигна без запада - ходят да хленчат в африка, китай и индия с надежда да продадат някой танкер нефт и газ че нема денги, бюджета за януари с рекорден дефицит от 98ма насам и ще става все по зле. Без запада вие ще живеете като в бypyнди, спомнете си при бай тошо заплати по 40 долара(по реален курс) и за кола се чакаше 5+ години.

101

Васил

преди 1 година

За тия двамата - само Белене. Да строят АЕЦ-а.

100

Анонимен

преди 1 година

Щом кат на Сан Стефанския мирен договор след Руско-Турската война от 1877- 78 год. в резултат на подписан договор за капитулация на тогавашната Високата порта както е записана в договорите м/у тях тогава е няма България как царство или монархия за форма на учредяване и политическа форма на управление като освободена територия за осъществяване на промените с вече мирни цели за изпълняване на плана по определяне на границите и принадлежащи територии принадлежа й,що са делили на Берлинския конгрес

99

Анонимен

преди 1 година

Национален празник трябва да 20 април, денят на избухването на Априлското въстание.

98

само питам

преди 1 година

Да, 24 май наистина е празник, НО, ако ПешоКоня беше сменил кирилицата с латиница(както искаше), тогава какво ще празнуваме???

97

Анонимен

преди 1 година

Без трети март щеше да видиш шести септември и 24 юай на куково лято щяхте да празнувате турската писменост

96

Анонимен

преди 1 година

За национален празник трябва да бъде избрана датата на основаването на Аспарухова България. Понеже точната дата не се знае може да бъде избрана всяка дата от календара, желателно да е през лятото, да е топло за да се празнува на открито а не в къщи пред телевизора.

95

Анонимен

преди 1 година

Нямало е кой друг да пре-основе българската държавност и затова Александър Романов поема тази задача на плещите си. Защото е знаел, че българския народ има нужда от собствена държава. Днешните предатели евро-атлантици я харизаха държавния суверенитет от суета, глупост и алчност. България обаче отново ще бъде независима държава един ден. Ние българите ще надживеем фалша и лъжата и ще си върнем държавността, с нашите си, български ценности, традиции и култура.

94

Анонимен

преди 1 година

3ти март ни разделя... докато 24 май си е наш....български празник...така го виждам...

93

Те са такива

преди 1 година

Краварските лакеи успяха да "се изходят" на светлия празник. Същите червеи щяха да говорят на турски, да носят *** и да се покланят ниско на местните аги.

92

Анонимен

преди 1 година

Най-смешното е че краварите не помнят от кого са ги освободили Джордж Вашингтон, Бенджамин Франклин и компания.

91

Анонимен

преди 1 година

Без трети март щеше да видиш шести септември на куково лято

90

Анонимен

преди 1 година

Национален празник трябва да бъде 6 септември, деня на обединението, защото е извършено единствено от българския народ, въпреки великите сили, въпреки руския натиск,българите успяват да осъществят мечтите на народа!

89

Анонимен

преди 1 година

Национален празник трябва да бъде 6 септември, деня на обединението, защото е извършено единствено от българския народ, въпреки великите сили, въпреки руския натиск да осъществят мечтите на народа!