100

Анонимен

преди 1 година

До Василев.Ми точно за това Русия си действа по този начин.Те дори САЩ и Великобритания не са сили вече.И не става Русия и Китай да са хегемони те вече са Европа трябва да търси някакви заместители на енергия,а САЩ,ако искат да са сила трябва нещо да променят щото не става така.А Германия,а другите страни къде ги слагаш виж,че ЕС взе да дава заден ход.

99

Анонимен

преди 1 година

Точно тоя да говори за държавен капитализам . Нали държавата му подари бизнеса ? Той е приватизатор а не е създал нищо . Печели от ресурси собственост на руския народ а не създава краен продукт . Нито пък му се налага да поддържа скъп бренд . Ами той е лицето на държавния капитализт . Защо ги оставиха да станат толкова богати ? Изтеглят си парите от Русия като така събарят курса на рублата а после запада им краде парите за да въоръжава с тях Украйна .

98

Анонимен

преди 1 година

До 123:И кое ще накара Русия да фалира,че аз не виждам.Колко и струва войната на ден,като се използва метод на водене на военни действия от ВСВ.А това,че продава по-малко петрол и газ няма да я бутне.

97

Анонимен

преди 1 година

До 118 Ми що не помислиш за твоето недоразумение,дето си помисли,че към Украйна ще потекат реки от пари ще му дават оръжие колкото поискат.Ми май не стана така.Пък всички гледат към Русия я Путин да е болен от рак ,я Русия да фалира.Това само показва едно безсилие и се надяват на нещо друго щото нямат нищо,с което да се противопоставят.

96

Анонимен

преди 1 година

Айде пак за робството абе стига баламосвахте имало е доста неща смяна на религии, носене на фесове, еничари, убиства и още много та това е история какво извъртате само и само да омаловажите освобождението ни от руснаците а под византиско също сме били и сами сме се освободили но то не е важно сега и въобще е маловажно

95

Анонимен

преди 1 година

Все ни е тая за хазната на Русия. Да си приберат гнусната *** дето пуснаха из Украйна, друго не ни грее.

94

Тоест

преди 1 година

може да я опразните!С онова късокрако недоразумение.

93

Анонимен

преди 1 година

Така е в живота. Големи пари големи проблеми. Малко пари малки проблеми.

92

Българин

преди 1 година

Тя американската и в момента е празна. И печатането на долари вече все по-трудно ще ги вади на повърхността.

91

Анонимен

преди 1 година

Нашата хазна и тя е празна живеем така отдавна и какво от това те за Русия се притесняват

90

Анонимен

преди 1 година

До Василев.Не е така.Русия няма кой да а бие.За да я бие трябва подготовка.Ще ти кожа така.Трябва армия обучена армия от поне 600000 .Да има поне 1500 танка и още толкова оръдия ,за самолети не говоря щото при това ПВО не става.И най-важното има ли някой готов да жертва толкова много ,за да я бие.Ми няма иначе щеше досега да е тръгнал.

89

Анонимен

преди 1 година

До любопитен.Не просто тия не ми харесват.

88

Анонимен

преди 1 година

До Ларавел не ставаш бате нищо не става от теб и злобата с която пишеш го показва .Злобата е комплекс за малоценност.Не го ли знаеш.

87

До laravel

преди 1 година

Не знам някой да се е чувствал роб на турците. Аз лично не се чувствам роб на никой. Това, че се използва термина Турско робство е просто клише. Никой не е бил роб, най-малко заради това, че робът е безправен човек, а дори и в рамките на Османската империя българите са търгували и са имали права. Та, не разбирай робство като буквален израз и ти и жена ти. Това е просто израз останал във времената. Думите са били тогава такива и са се запазили. Абе, човек, явно харесваш ракия. Много си активен:-)

86

Любопитен

преди 1 година

До Анонимен 106 "ми що пишеш тук бе хохъл.Щото не ставаш и за *** за зеле" Това оценка за собственото ти участие ли е?

85

Анонимен

преди 1 година

На Дерипаска войната взе да му идва вповече. Той е умен и усеща накъде отиват нещата.

84

Анонимен

преди 1 година

До Ларавел ми що пишеш тук бе хохъл.Щото не ставаш и за *** за зеле.Като си толкова отворен изобщо нямаше да се занимаваш.Ама си паднал толкова ниско,че дори не се усещаш.

83

Подигравате се

преди 1 година

на мотиката, но ще ядете наелонови торбички.....

82

Ганьо

преди 1 година

До Laravel България е ЕИДНСТВЕНАТА държава от цивилизования свят, където голяма група от населението НАСТОЯВА, че са били роби. :)))

81

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС управляват Българската хазна. За Българина няма пари, защо???