60

неутрален

преди 1 година

а другите празноти къде са отишли

59

Анонимен

преди 1 година

"Всички държави в съюза, които под натиска на краварите подаряват оръжия на окрайна, имат такива "празноти".. тези държави членуват в нато, което значи че "празнотите" са и в нато.." ............................................................................................. "празнотите" са добре дошли за Путин и работят за неговия план за демилитаризация.

58

Анонимен

преди 1 година

Е той Путин има далекобойни ракети бе!Оня Ким му е чирак в ракетоизстрелването.Путин има ракети стигат до САЩ и то с хиперзвукова скорост.Ше ги направи на радиоактивно стъкло САЩ,ако поиска де....

57

Шефрет

преди 1 година

Урсулкя ще им плати с гъзинка

56

Берлин

преди 1 година

До 52 И аз бях там! 15 000 немци, които искат мир и държат рози, срещу един танк! И 20 украинци, които ни обиждаха, че сме нацисти! ..защото искаме МИР!!

55

Анонимен

преди 1 година

Не може да го бъде! Това само путинофил/и са го измислили. Бързо санкции и за тях!!!

54

Анонимен

преди 1 година

До 55:И кога го е казал?Не лъжи,защото ще ти порастне носа като на Пинокио:).

53

Адмирации

преди 1 година

Мир няма да има, докато Сащ натискат Европа да плаща за войната! Американците искат слаба, изтощена Европа и Русия, а ако могат и да се сбият и никога повече да не търгуват, ще е супер за тях! Ще вкарваме втечнен скъп газ, скъпи суровини и ГМО зърно. Ще им върнем икономическата сила на САЩ, за сметка на слабите европейски икономики, които ще станат като средноазиатски.

52

Анонимен

преди 1 година

Чорапа наистина каза че войната ще приключи бързо в полза на Русия! Хем не позна, хем се смееше че някой не разбирали от военно дело! Ама и той много го разбира!

51

Анонимен

преди 1 година

Въораженията им не са адекватни но за сметка на това са скъпи . Поне ще падат пари от цялата работа .

50

Анонимен

преди 1 година

Честито на Украинците. Когато се усетат че са ги използвали така както се ползват ония труженички по пътищата, вече няма да има кво да спасяват от скапаната си държава.

49

Дрис.бг

преди 1 година

Властите докарали един унищожен руски танк в Берлин да му се подиграват,а хората излезли и го отрупали с цветя и писма.Шолцовв молцове фордерлайнове всички ще им хвръкнат главите скоро

48

Анонимен

преди 1 година

До 46.Е ти що мислиш,че не може,ако наистина искаше да окупира Украйна.И какво щеше да се получи това всички щяха да са срещу нея,А сега лъснаха доста истини кой какво е лъгал ,че споразуменията са били печелене на време.

47

Анонимен

преди 1 година

Изтече днес информация, че наркоманът има ултиматум до есента да си върне териториите. В противен случай Западът му спира помощите и ще го принуди да преговаря с Москва за мир.

46

Берлин

преди 1 година

САЩ смуче коланиите си в Европа! От най богатата Германия, до най бедната България, всички са икономическо пушечно месо във войната на санкции на САЩ срещу Русия! Стандарта на живот рязко спада в цялото ЕС, но няма един лидер, който не го е страх да каже Не! на САЩ! Защо бе?? Залезът на империята САЩ не и края на колониите в Европа, които са хиляди години на картата на света преди да е имало САЩ! От какво ви е страх? Загуба на богатство?? То така или иначе, вече е загубено!

45

Анонимен

преди 1 година

След като Русия излезе от САЛТ, ще извади скритите заряди, от преди 40 години и някоя сутрин може да стане излишно да ходите на работа. Руснаците са бая откачени.

44

Адмирации

преди 1 година

Сащ си инсталират послушници в Европейските държави и структури! В Германия сложиха послушко Шолц, в Англия индиец, в България Кирчо и Кокорчо, а подобни на последните двама са в цяла Европа!

43

Анонимен

преди 1 година

Според Радев , Русия още първия месец щеше да е спечелила и да изтръсват нафталясалите униформи на парад в Киев! Е що не го предаваха по телевизиите?

42

Анонимен

преди 1 година

До 33 А замислил ли си се ,че тая икономика не иска да се срине заради някакви украинци щото никой не е длъжен да го прави Дали страда да,ама дали някой ще я остави даде срине заради интересите на някой друг , съмнявам се.

41

Анонимен

преди 1 година

'' празноти в армията на Германия '' ...................................... ако има един несъмнено положителен ефект от войната на путEн, то е че охранените, самодоволни западняци се събудиха за реалността, че трябва сами да се пазят ... и огромната машина за западния военен комплекс започва да работи, за ужас на джуджето в Кремъл.