64

grab

преди 1 година

Ако България беше колония на САЩ всички пребоядисани комунисти и доносници,вече щяхте да сте по затворите. А не да крадете и с гуза си.

63

Анонимен

преди 1 година

Изгарям от срам и гняв от нашите властимащи и от тези, които гласуват за тях!

62

Луната спи

преди 1 година

Вече като някой ми каже че тоя коптор тука е суверенна държава и почвам да се смея.

61

Анонимен

преди 1 година

Сноудън: Глупостите със свалените летящи обекти отвличат вниманието от взривовете на "Северен поток". Та в този ред на мисли, защо никой не наложи санкции на краварските терористи, които взривиха СП? Представяте ли си ако Русия гръмне нещо тяхно какъв вой щеше да нададат "демократичните" медии и държави? САЩ са държава терорист, които нападат всеки, които не изпълнява исканията им.

60

Анонимен

преди 1 година

До 65 "И преди не ги харесват американците,ама откакто изпратиха Кирчо и Кокорчо да ни "оправят"" - и какво са ТИ криви американците, като ВИЕ про'с'таците сами си избрахте Киро да ви евроинтегрира?

59

Анонимен

преди 1 година

До СТРАНДЖАТАИ ни докараха американската програма за колонизиране, нали?

58

Коалиция NEXO

преди 1 година

Долу зависимостта на България от САЩ, долу подмазвачите и подлизурковците от ПП и ДБ!

57

aa1820

преди 1 година

Тая Херо що не се срещне с Митрофанова и да се разберат направо...кво ни занмиават нас трохите и нашите послушни политици които чакат само инструкции отвън.

56

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете бе про'с'таци, ВИЕ си избирате политиците - да слугуват, защото ВИЕ САМИГЕ сте слуги. Академик Бойко Бориков ВИ го каза директно, че сте про'ст'и и заслужавате още много да бъдете мачкани!

55

българин

преди 1 година

И преди не ги харесват американците,ама откакто изпратиха Кирчо и Кокорчо да ни "оправят" вече наистина много ги мразя

54

Анонимен

преди 1 година

И големият борец срещу мафията Румен Радев стои чинно и козирува на едни други мафиоти зад океана, които демонстративно са дошли да го посъветват.

53

Анонимен

преди 1 година

Мили американолизачи , винаги ще сме ви контра.

52

хаха

преди 1 година

Корупция има само когато не е в интерес на САЩ. Ако горивото за АЕЦ се доставяше от краварите, всичко в ядрената ни енергетика щеше да е ОК. Целта не е нито корупцията, нито нещо друго, целта е Русия, винаги е била тя. Краварите няма да се кротнат докато не изникнат гъби по териториите им.

51

Христо Христов

преди 1 година

Откровен политчески донос демек. Нищо общо с правото, да не говорим за свобода и справедливост. Отделно признанието, че "европата" е създание в услуга на интересите на САЩ. Той Тиквата правилно си ви го каза, че сте про'с'таци!

50

Анонимен

преди 1 година

А то кои са САЩ да ни казват кой е предател и кой не?

49

aa1820

преди 1 година

Да дойдат от чужда държава неканени, да поискат среща със президент, министри и да ти кажат в прав текст парламента какъв закон трябва да приеме и прилага и разбира се всичко това само и единствено от загриженост за нашето благополучие. Това ако не е намеса във вътрешните работи здраве му кажи.

48

Предателя Петков

преди 1 година

Кирил Петков стои зад доносите срещу определени българи и срещу България по този позорен списък. Кирил Петков е национален предател и не е никакъв българин!

47

Анонимен

преди 1 година

Тия са брутални. Санкции с цел сътрудничество с международни компании и диверсификация?! Прокарват икономически интереси. Техните разбира се.

46

Къса памет

преди 1 година

Божков явно е докладвал в сащ каквото трябва.Забравихте,че промениха закона за хазарта,за да може чрез него пачките да отиват в специални чували.За едни 700 милиона става дума.Аз бих забранил хазарт,лотарии всякакви и прочие.И перуката вчера се похвали за големи приходи в спорта.А спорт няма.

45

Анонимен

преди 1 година

Като ви говорех,че Румен Радев е послушник на Херо Мустафа ,ми слагайте минуси,аре сега кажете нещо друго