77

Радослав

преди 1 година

До Аноним-: ей бойкопигмей, понеже явно ти е сложно, ще ти го напиша като за теб: кое е повече? 92 тикви или 8 тикви? Когато 8 тикви станат повече от 92 тикви, тогава имаш правото да твърдиш, че дон тиквон е нещо или представлява народа! Докато 92 тикви са повече от 8 тикви, дон тиквон няма правото дори да се изказва от името на рода си, още по малко от името на народа! А ти нямаш абсолютно никакво право да сравняваш българският народ с китайската реплика на бай Тошко!

76

До 94

преди 1 година

До (-_-) За кой от четиримата говориш - Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков или Асен Василев? Вероятно и за четиримата!

75

зико=бойко

преди 1 година

Че той целият ГЕРБ е съставен от Зиковци, включително и вожда им. Всичките там са за оставки. Разформировайте този политически тумор, за да тръгне България напред.

74

Наглец!

преди 1 година

Ей Толyп, лично обещава за варненския стадион, където е дупка с ортаците си мутри разделихте общинските и държавните средства и построихте супермаркет на половината терен. Сега имаме дупка и магазин вместо стадион, а ти лично обещава преди доста години, че ще е готов и ще идваш на мач на откриването! Cмешник жалък!!!

73

Борисов е демократ!

преди 1 година

Наистина е така! Няма двойни стандарти! Ако някой от хората на ГЕРБ "сгази лука", партията ГЕРБ и нейният ръководител не се колебаят да го отстранят, независимо дали от това ще има вредни последствия за партията! Най-добрият пример е отстраняването на Цветан Цветанов!

72

Китайски балон

преди 1 година

Какво стана с китайския балон над кравария? )))) Не могат да го свалят 3 дена. Видеха на Си Дзин тaшaкa

71

(-_-)

преди 1 година

Само в България е възможно вонящ политически труп да иска оставки.. Лошото е, че и другите са като него, но поне не са толкова нагли!

70

Анонимен

преди 1 година

Всички видяхме какво я очаква България, без ГЕРБ във властта!! Вече 2 години сме свидетели на хаос, кражби, измами и посредници. Няма парламент, няма правителство, няма държавен бюджет... Държавата е в застой и безвремие..

69

Радослав

преди 1 година

До 88 бойкомангуста: стига си вадил от 200 кладенеца извинения за глупостите на вожда ти! Колко пари струва 1 км коларска пътека на държавата бе? В другите държави строят по евтино, по бързо и в пъти по качествено! Във Варна направихте кръгово и то протече на 2-рия ден! Метрото с което вожда ти се хвали при всеки дъжд става река за кану каяк! Коларските му пътеки в бабуни, без маркировка, без мантинели и какво ли не още! Така, че марш при Севда ПР за нови напътствия драго бойкомангутче!

68

Анонимен

преди 1 година

В момента Бойко е запушил цялата политическа система заради собственото си оцеляване. Време е той да си ходи, а не да гърми разни кметчета-бушончета.

67

Ха-ха

преди 1 година

Руски таракан ни рекламира руски канали? Идеална рецепта за изглаждане на мозъка! Той самият щедро ни го демонстрира!

66

Анонимен

преди 1 година

то тоя не е стока - ама киретата и ицето са същите бо-кл-уци

65

2023

преди 1 година

Тази оставка закъсня.Поразиите са непоравими.

64

Анонимен

преди 1 година

ББ пак се мисли за кмет, може да е уволнил тайно Фандъкова?

63

Емо

преди 1 година

На Борисов не му откриха къща в Барселона, но на Христо Иванов му откриха къща в Швейцария. Хората се довериха на мошенници и сега ще си плащат.... Хубава България ,но *** народ за да повярват на Киретата.

62

Радослав

преди 1 година

До 77: дали ще гласуваш за гроб или за поредната им "патриотична" патерица е все едно! Още малко ще кажеш да гласуваме за ДПС за да махнем Пеевски от парламента! *** гласуват по команда каквото Путинският другар Боко им каже! И за тоалетната хартия наречена бюлетина и за всичко друго важно са за. Само за неща които не са важни или ще минат така или иначе гласуват въздържал се или против за заблуда на *** които от болен сидеровоглу се прехвърлиха при ***!

61

Анонимен

преди 1 година

Вън Възраждане, ПП и ДБ.. особено Възраждане

60

Анонимен

преди 1 година

Ако не искате ГЕРБ и Бойко да се върнат на власт, гласувайте за Възраждане! Без машините ПП и ДБ остават извън парламента!

59

Радослав

преди 1 година

До Някой си Ман*го: ако ще и от американска фирма да се строи, работа на държавата е да контролира качеството + нищо не спира гробар да регистрира фирма в Гърция и така да точи България! Фондове се спират на последващ отчетен период. С други думи злоупотреби регистрирани по време на гроб като къщи за тъщи, подпорни стени, неприети закони като за защита на природата и тн. оказват влияние на по късен етап, ама това е сложно за един бойкопигмей за схващане!

58

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!