119

Анонимен

преди 1 година

Е като не се пише за убитите в Украйна и някакси примирите мозъци се радват защото си мислят, че сами руснаците умират! Шантава работа! Дори и се радват някои.. в какъв жалък емоционален статус са тези....

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 - Как да няма, бе? Ти знаеш ли, че военните ни заводи не могат да сварят, да наемат персонал! ЛУДНИЦА Е! Изнесли сме за Украйна повече нефт, отколкто сме потребили. Това е яко паричка, батка!

117

Анонимен

преди 1 година

Да бяха написали 200 милиона все тая, светът е толкова отъпял, че на всичко ще повярва

116

Анонимен

преди 1 година

Да дадат премия освен комисионни на политиците дето дават оръжия на украйна вместо да броят загиналите заради тях русначета. Днеска слушах един такъв по радиото. Срам и позор за нас българите защото би трябвало да запазим неутралитет защото Русия е специална за България.

115

Анонимен

преди 1 година

"Днеска по испанския национален казаха че 500 хиляди войници чакат на границата с Беларус заповед да атакуват" - Те казаха за 500 000 по украинската телевизия, ти за исанскаат говориш. Пропуснаха и за 1700 танка + повече артилерия и дурга техника, отколкто има в Европа.

114

Анонимен

преди 1 година

в този сайтец за русия от както е създаден няма нито една добра новина. точка.

113

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Солтан Грис - в тая сметка влизат ли "бойните комари" на Лавров? Щото така украинските загуби ще бъдат в милиарди!

112

Анонимен

преди 1 година

България няма никакъв интерес от тая война в която укрите-нацягите насила са пратили на първа линия българското малцинство в страната... Българин който е за това не е на център.

111

Анонимен

преди 1 година

Е защо това да е новина само ако говори за Русия? Точка за Украйна ли печели??!?

110

Анонимен

преди 1 година

""Тези загуби, само за 11 месеца, са 8 пъти по-високи от американските жертви за двете десетилетия на войната в Афганистан"." - Първо - информаияята им идва от зеленски. Никой офицер не би го взел на серизно това, но онея са журналчета. Войанта в Афганистане не продължи 20 години, а реално 2 седмци. После седяха и си бараха ... ушите.

109

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност убитите и ранените и от двете страни са поне няколко десетки хиляди! За какво?

108

.!.

преди 1 година

Ми разликата м/у путин и сталин! ... Ми няма такава разлика! т.е. от над 100 г насам русия се оправя от едни и същи убийци и ЛЪЖЦИ! така, че този анализ щеше да е верен както презз 1918г така и през 1980г. така и сега! Само, че втората световна война на русия помагаха САЩ кажи речи с доставки на всичко необходимо за фронта! Даже и гориво! А сега САЩ помага на Украйна! Та да видим дал хитлер аа пардон пардон путин няма да свърши като хитлер! :)))))))))))

107

Лаврентий Берия

преди 1 година

Смешно нещо сте путинистите! Приличате на онея смешни съветски филми като "Балада за войника" където смелия руски войник умира с граната в ръка завличайки със себе си поне петима нацисти. Хубаво, ама съотношението в жива сила е било поне 1:7 в полза на Русия. Е как бе, мааа му стара става това? По мои сметки ВСВ щеше да приключи за няколко месеца поради липса на ...нацисти?! Сега - същото. Ако са умрели 100 руснаце - задължително са и 1000 украинци. Кой се бие цяла године бе шутовe тъжни?

106

Анонимен

преди 1 година

До дядо йоцо гледа - Отиди и го прегледай това око, дето гледаш с него. В статията се казва, че 600 войника загубили в този ден и това било рекорд за украйнските сили. Да приемем, че е вярно. Какво? В друг ден избиха 100 000 и не ни казаха? Как стаав тая бройка?

105

Солтан Грис

преди 1 година

Броят на убитите и ранените руски войници в Украйна не е 200 000. Вече са 200 000 003. Има и убити 14 327 бойни делфини, 6 439 бронирани кафяви мечки (и 347 бели), 48 диверсионни борсука и 7 разузнавателни сиамски котки.

104

анонимен келеш

преди 1 година

Много хубаво е,че и ние тук от малка България даваме скромен принос за изтребването на руски кашик в тази спец военна операция:):):):)Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот на 3 смени:):):)

103

Анонимен

преди 1 година

Така е било и във ВСВ. Руснаците надделяват с жива сила.

102

Анонимен

преди 1 година

До Кога? - Е баш да бесят Зеленски ... стига и ти сега!

101

Анонимен

преди 1 година

Аз вчера убих 112 руснака, докато Battlefield 1, че завалийките няма последнитата. K/D ми е 2.8 към 1, така че много добре беше, като за без хакове

100

Кога?

преди 1 година

ше бъде обесен фашиста - жужак, виновен за смъртта на стотици хиляди руснаци в една безсмислена война на чужда територия.