120

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 141 : Това е идеята.

119

До 140

преди 1 година

Нали знаеш как се наричат хората като теб, които искат да им е трудно.

118

Анонимен

преди 1 година

Без автомобил трябва да си стоя вкъщи. Това е реалността. Градският транспорт не може да замести автомобила

117

Анонимен

преди 1 година

До 139 : Никой не очаква от теб да го харесваш, и да те устройва. Никой не си е поставил за цел на живота да ти създава комфорт.

116

До 137

преди 1 година

Искаш да ми ограничиш придвижването и вместо да минавам примерно 9000 км месечно, да минавам 600 км месечно пеша или с градски транспорт като спря да ходя на много от местата, които сега ходя. Е, ако теб те устройва, мен не ме устройва

115

Анонимен

преди 1 година

Идват избори и може да гласувате, а не да си стоите вкъщи. Гласувате и махате от парламента партиите, които предлагат това безyмие. Ако си останете вкъщи и не гласувате може и 2000 евро да ни направят застраховката след 2-3 години.

114

Анонимен

преди 1 година

До Свобода : И до какво доведе това видя ли? Всеки ден слушаме за убийства по пътищата, замърсяване и джигити. Точно така, автомобила не е за всеки и това е било грешка. Сега ще се поправи малко по малко. И никой не те лишава от правото да се придвижваш - имаш избор между здравословно ходене пеша, или обществен транспорт.

113

Свобода

преди 1 година

След Втората световна война по целия свят се разбра, че автомобила не е лукс, а необходимост и всяко домакинство трябва да притежава поне един личен автомобил. В България това го казаха официално през 70-те години на миналия век. Сега, 50 години по-късно, искат да лишат хората от свободата на придвижване, която дава автомобила, и да превърнат автомобила отново в лукс. Надявам се да не успеят.

112

Анонимен

преди 1 година

До Нямам думи 132 : Не драги. Обратното е. Разсъдъка ми прави парите. А тия дето не разсъждават си стоят бедни. Опитай се да го напънеш този мозък малко и ти ще имаш.

111

Анонимен

преди 1 година

Основно ГЕРБ предлагат 600 лева за Гражданска отговорност, но не са само те.

110

Анонимен

преди 1 година

Спират колите или поткупват КАТ за 60 лева.

109

Нямам думи

преди 1 година

Гледайте го тоя, живеел на друг свят. На някои хора вярно парите им изпиват разсъдъка. Ако приемем, че тоя е такъв за какъвто се изкарва тук.

108

Анонимен

преди 1 година

Идеята не е сложна. Парите от ГО потъват в чекмеджетата на мутрите застрахователи, които си имат партия и 12 години бяха на власт, а сега са първа сила в парламента. Така мутрите имат възможност да вдигат цената на застраховката и още повече да пълнят чекмеджетата, а с парите от чекмеджетата си купуват власт и така един безкраен цикъл.

107

Анонимен

преди 1 година

Бул Инс продаваха полицата на 180 лв преди НГ , в момента средната цена е около 220 лв за масов клас автомобил-2 000 м3, и това е от години, няма нужда от психоза.Тая адвоката не се чува какво говори.

106

Брашнян чувал

преди 1 година

А ще стане, ще стане...Още може да давате.

105

Анонимен

преди 1 година

До Стойте си 123 : Не се оплаквай - сами си ги избрахте тези в парламента. Независимо дали сте гласували или не. Като не ги искаш - на следващите избори умната. До тогава не мрънкай. #НЕМРЪНКАЙ

104

Анонимен

преди 1 година

Нали нямало да има поскъпване заради еврото???

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 116 : Нали трябва първо да ме хванеш да ми ги натрошиш? А както вече споменах - живеем в различни светове, и в моя не можеш да припариш. Иначе да - мога и с натрошени пръсти да го карам - има си автопилот.

102

то така, ама едва ли

преди 1 година

На този пазар има много конкурентни. Просто тези 2-3 фирми, който недоволстват ще затворят.

101

Стойте си

преди 1 година

Още по компютри и телефони! ОТ ДИВАНА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРОМЯНАТА.МАСОВИ ПРОТЕСТИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕВРОПУМИЯТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТ ДОГОДИНА СТАВА КОЛОНИЯ УПРАВЛЯВАНА ОТ ИЗПЕРКАЛИ СТАРЧЕТА И ТО НЕ БЪЛГАРИ.БЪЛГАРИЯ И СЕГА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРОСТАЦИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ВСИЧКО ИДВА ОТ ЕС,А ТЕ НИ МРАЗЯТ! Разпаднахме им фалшивата ПЛАН-демия! ПРОКЛЕТИ ДА СА!