113

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЩото руснаците се договарят с американците, а европейците пък се страхуват и не искат войната да излиза извън Украйна, та затова! Иначе кое ще ги спре руснаците, смешната 40 хилядна армия на НАТОвците, ли ? И американците не искат война, военните им предупредиха много пъти, че не могат да излязат на бой срещу свръхзвуковите руски ракети, а и да не са луди, да си рискуват държавата, заради едно малко парче земя на майната си? И украинците останаха без войска и хора, кой ще воюва?

112

До 155

преди 1 година

Ще произвежда колкото Видин в България

111

Анонимен

преди 1 година

Хитлер, ако имаше Бербок щеше да превземе СССР преди зимата и да спечели ВСВ.

110

Анонимен

преди 1 година

Само сълзи и сополи от болшевиките. Не било честно Западът да помага на Украйна. А честно ли е да нападаш независима държава и да се опиташ да й наложиш болшевишко иго?

109

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС ако искат незабавно да загубят милиардите вложени в Украйма трябва незабавно да започнат преговори за мир с Русия на условията на Русия. В притивен случай ще загубят много повече.

108

Анонимен

преди 1 година

лития, а также огромные залежи угля. В совокупности они стоят десятки триллионов долларов.Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха 100 милиарда за Украйна.

107

Анонимен

преди 1 година

То на болшевиките никой не им вярва. Те още от началото лъжат. Искат украинците да им преклонят глава и да бъдат роби. Но украинците не искат да са роби на болшевиките и ги трепят на поразия. Да би мирно седяло не би чудо видяло.

106

Анонимен

преди 1 година

Русия си взе 20% от територията на Украйна, западняците фърлят къчове от яд и нищо не могат да направят.

105

Анонимен

преди 1 година

Херсон ще произвежда повече от Гуанджоу, споко.

104

Анонимен

преди 1 година

Не се плашете стратегическия гений на Байдън и Анналена Бербок ще разгромят Русия то вече се вижда на фронта.

103

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Защо няма новини за успешното контранастъплението?

102

Анонимен

преди 1 година

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло", а като убивахте и тероризирахте народа в Украйна, добре ли ви беше, бе Зеленски? Че вие извършихте престъпен и страшен геноцид над славяните и сте за съд в Хага!

101

Анонимен

преди 1 година

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло", а като убивахте и тероризирахте народа в Украйна, добре ли ви беше? Че вие извършихте престъпен и страшен геноцид над славяните и сте за съд в Хага!

100

Анонимен

преди 1 година

Ало , бавните от раша ! Почвайте я вече тая война де ! До кога ще ви чакаме да "почвате наистина" хахахахаха

99

Анонимен

преди 1 година

Западняците нищо не разбраха, и тотално се объркаха, но това си е за тяхна сметка. Не разбраха, че на 22 февруари Русия започна СВО, решиха, че тези действия от първия етап на операцията - това е истинската руска армия и това е война. Западняците не умеят да слушат и не разбраха какво говори президента на Русия който им каза "Ей, момчета, ние още не сме започнали да воюваме". Те си мислеха, край - Русия вече приключи с воюването. А Русия едва сега започна подготовката да воюва, и все още не е започнала.

98

Анонимен

преди 1 година

САЩ от номер едно по висококвалифицирана работа ръка сега вече са бледа сянка на това, а Китай от аграрна изостанала страна къде с бойй, къде со кротце станаха номер едно.

97

Анонимен

преди 1 година

русофилопитеците вече са за Китай, като няма за кой друг.

96

aZ-ът

преди 1 година

до Българина - студувай, гладувай, мри - няма проблем. Нито ме интересуваш ти - нито децата ти. Имате пълното ми позволение да измрете от студ и глад, щом това предпочитате, за да не се "навеждате пред лошия Путин". Само - НЯМА ОСТАНАЛИТЕ ДА НАМЕСВАШ в плановете си. Това умнокрасивите да говорите от името на всички - го забравете. ТОЗИ ФИЛМ СВЪРШИ ! Като ви гледам как ви се търкаля партийката по нанадолнището - явно не само аз го мисля.

95

Анонимен

преди 1 година

САЩ успяха да създадат огромна армия, когато бяха индустриална суперсила, проблемът, е че сега вече не са индустриална суперсила и не могат да го подържат и модернизират, защото там не се произвежда почти нищо станаха зависими от Китай за производството. При война с Китай не могатда подържат нищо имат предимно офисни работниции плеймейтки.

94

Анонимен

преди 1 година

Далаверата за запада беше - сега ще смажем Русия със санкциите и ще забогатеем с ресурсите и енергииите и. А в Украйна гешефта беше - сега западът ще разбие Русия заедно с нас, и ние сме готови да му служим, но за гешефта да сме част от запада, ще гепим нещо и от Русия. Но когато от фронта идват хиляди трупове, и фронтовата линия се движи в обратна посока възниква въпроса - какво става с гешефтите? Защо умираме, защо обедняваме, студуваме и ядем насекоми?