58

Резил са

преди 1 година

С тази война им лъснаха всичките прокъсани долни ***. Видя че нито армията им нито шоионите им функционират. Живеят в някакъв спомен от преди сигурно 60 години. Нали украинския народ щепе да ги посрещне с цветя и рози? Какво стана? Два дена война? Гола вода са.

57

Анонимен

преди 1 година

До ?.. Като е руско защо се гласува за даване на оръжие на Украйна , ама на , да си плюем на длъж и шир ... за щяло и нещяло.Айде тичай на катерушките !

56

Анонимен

преди 1 година

Русoфилиятa ке изчезне с дъртото поколение и България ке се оправи.

55

Ванга

преди 1 година

Резидента-Фуражка го прави напълно безплатно...

54

руски агент

преди 1 година

неее не 3000 ...на мен Путин мидава 6830 долара..ако има желаещи да ми пишат на лично .... руския е препоръчителен но не задължителен ...може и със средно образование.... а ако носите ъшанка ви вземаме без конкурс

53

Анонимен

преди 1 година

Що бе , българинъ се продава и за 50 лева , питайте ДПС-ТО и Баце , не вярвам на тази цифра !

52

?

преди 1 година

Това правителство какво е г-н Президент.Ами Руско е, какво да е?

51

анонимен келеш

преди 1 година

Накой тук не разбират значението на думата"шпионин":):):)Това е таен агент на вражеска територия:):):)Как в България ше има Американски шпиони като сме член на НАТО и сме плътно със САЩ?На нас тук врагове са ни руснаците и естествено техните агенти са шпиони.Нали затова ги изхвърляме на ишлеме с черен печат обратно при путин:):):)

50

#404

преди 1 година

На първо място сме по национални предатели, западни слуги, антибългари, които отново ни въвличат във чужда война на страната на неонацистката изме*т. Войнолюбци, при мобилизация ще висите по дърветата... Ядрена държава не може да бъде победена във война... Западният елит произвежда днес последната война за човечеството....

49

Анонимен

преди 1 година

До Резил са.. Ти пък не разбра ли , че горивото не беше качествено , Зеленски се чудел какво е това гориво че даже замръзвало .

48

хехехе

преди 1 година

и на първо по американски и европейски шпиони/агенти ..... но на тях им викат защитиници на демокрацията

47

Бай Дрън

преди 1 година

63, тоя твой приятел русофил най-вероятно е от американските шпиони, представящи се за русофили. Слушай полковник Марков при Карбовски, мисля бе второто или третото интервю. Там много добре обяснява как шпионин не може да заподозреш в такъв. Те дори са ти най-добрите и мили приятели.

46

Анонимен

преди 1 година

Щатите въобще не плащат !

45

Резил са

преди 1 година

Един куп руски шпиьони и една година не могат да разберат от къде идва горивото за украинската армия?

44

Възраждане

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!

43

Бай Дрън

преди 1 година

И на първо по американски шпиони :) За разлика от руските шпиони, които не вредят на България, американските правят точно обратното.

42

Анонимен

преди 1 година

До 66. Браво и аз ги мраза тия и обичам Русия

41

Анонимен

преди 1 година

Мразим Запада и обичаме Русия безплатно, изяжте се либералчета с неопределн пол.

40

анонимен келеш

преди 1 година

За шпионите не знам,обаче,че всички наши русофилчета тук в България ги влече Запада:):):)Русия я знаят само на картата къде се намира:):):)Имам приятел къде баща му е бивш военен от Старозагорските бригади и е заклет русофил.Един път не отиде до русия,а фейсбука му е пълен със снимки от разни страни от лошия Запад,че и дори и обиколка на Щатите направи до Лас Вегас и Лос Анджелис ходи преди няколко години:):):)Сигурно е бил там на ъайна шпионска мисия:):):)За Корнелия Нинова да не влизам в :):):

39

селянин

преди 1 година

а на мене дават 5000$ за всички сведения от оремако