64

Анонимен

преди 1 година

До 70.Значи украинците не са отстъпвали Соледар,но го обстрелват с артилерия.

63

Георги

преди 1 година

Няма какво да се чудите западът вече се отдъпма вижда че победата е за Русия

62

Значи, смятай какви

преди 1 година

*** са в управлението на Украйна, държавата им е изправен пред реалната заплаха да изчезне от картата на света, а те крадат от армията, която ужким трябва да предотврати това! Евала корупционери! Нищо чудно, че след превземането на някое населено място, местните посрещат руската армия като освободителна. Сигурен съм, че ако руските танкове погазят и българска земя отново ще бъдат посрещнати като освободители, но този път ще ни освобождават от самите нас. До къде ни доведе демокрацията, а?

61

Какво следва

преди 1 година

Щом от Киев приказват за "тежки боеве" някъде значи вече са ги загубили.

60

Anonimous:) :) :)

преди 1 година

Влезте в туитър-има хубави клипове от вчера на това как им върви на рус сатрапи при Бахмут:))) има и хубав клип с пропогандистката на Джуджето с име на женски полов орган - Анастасия Ялсукова в превземания общо поне 399 пъти за седмица Солен дар, който беше превзет и почистен от ВСУ силите. Всеки сам да преценява:)))

59

Гиб Мелсън

преди 1 година

Внимание, внимание.Министърът на отбраната на Украйна Резников е бил заснет да танцува с лазарен меч, играчка. Прави някакви движения като Дарт Вейдър. Може да го видите на ютюба, голям танцъор. Тия украинци началници нямат връзка с реалната действителност.

58

До 63

преди 1 година

Защо редовно се друсаш сутрин преди да пишеш тук ?

57

Анонимен

преди 1 година

Война е, нормално е да са ожесточени боевете :) Путин даде ултиматум да се превземе до края на Март Донбас, сигурно му треперят шушонките на генерала, че иначе го чака некой Гулаг :)))

56

Зеленски си има --

преди 1 година

--- ген. щаб и съветници ! Тука се коментира дали да се отеглят от Бахмут или да се бият !Има едно мнение че и да се изтеглят от Бахмут руснаците няма да седнат да починат ,а ще се движат заедно със тях като не им дават възможност за организиране на отбрана ! Колкото повече се задържат толкова пшовече се орга низира следващата отбранителна линия ,а кой колко жертви дава знаят щабовете !

55

Анонимен

преди 1 година

Тази седмица фашисткия режим в Кремъл ще обяви новата модификация. Руският башибозук се топи, като сняг през април.

54

Кеф

преди 1 година

Руските и съюзни войски са се насочили към,Ивановское и Часов Яр където ВСУ няма боеспособни части всички са пратени към Бахмут.

53

Анонимен

преди 1 година

До Аnonimous:))) "Свършиха мужиките при Соледар и сега събират нова пплч" ------------- абе не знам кой какво събира, ама точно вчера гледах един окраинец без ръце (от китките надолу) с връчена повиквателна. А пък видеата на прибрани мъже и деца директно от улиците вече започнаха да стават ежедневие! Но така става, когато само в бахмут ежедневно дислоцират при банндера трицифрено число хохали!

52

Говедо

преди 1 година

В Бахмут най-тежките боеве се водят за спиртоварния завод,укрите по никакъв начин не могат да бъдат изкарани от там!

51

Татул до1234

преди 1 година

Защо ли. Не четеш ли световните медии. Сорос ги е изкупил всичките. Ти какво се надяваш да пише в тях, след това?

50

Аnonimous:)))

преди 1 година

Свършиха мужиките при Соледар и сега събират нова пплч че нещо пак при вършиха. Мобилизацията в блатттная тече с пълна сила:))) има и такива които не са на този свят а получават повиквателни:)) С тази тактика и скорост още няколко млн руска згн ще бъде премелена на тор за плодородната укр земля,което е чудесно:)))

49

Анонимен

преди 1 година

. . . . Украйна, смятана за една от най-корумпираните страни в Европа. . . . . Не може така! А ние къде сме?

48

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ситуацията в Артъомовск, който украинците наричат с грозното име Бахмут е идентична на тази с Мариупол. Вчера два вертолета МИ-8 са се опитали да евакуират от Артьомовск украински офицери и други важни клечки, но руснаците са свалили единия вертолет, другия вертолет Ми 8 е успял да се спаси.

47

До 49

преди 1 година

По скоро пералня за пари..

46

Анонимен

преди 1 година

Президент Зеленский принял отставку замглавы Офиса Президента Кирилла Тимошенко,Зеля започна чистка на инакомислещите хахаха.-

45

докога

преди 1 година

И все пак, вместо да ми цъкате минуси, везнаещите руски пууутиинофилллчета---колко кръв трябва да изложи кръволока путин, за да се насити?Колко? Защото като зная,че той се храни с кръв, аз лично смятам, че за кръволока путин е важен, не животът на хората , а егото му...