85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101. Имам чувството, че тия хора живеят в яквариуми и нямат представа как живее един обикновен човек. А обикновените хора са 95% от населението.

84

Анонимен

преди 1 година

До КатяПрез соца жените си работеха наравно с мъжете, но тогава немаше феминизъм :))) Жените винаги са били привелигировани, носега ще теглят талигата, ще хранят мъжете :)))Кажи къде няма мнозинство от жени, където и да отидеш, дори в некой цех те спраскват 80 жени, а мъжете са около 10...:)))

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99. Никакво пренареждане на планети няма да ти помогне. Планетите се движат построго определени траектории откак се е зародила Слънчевата система и няма промяна. Сам трябва да си помогнеш. Или по-скоро сами трябва да си помогнем, а не да зяпаме в небето и да чакаме да се наредят планетите.

82

Анонимен

преди 1 година

След 60 трябва комисия за попределяне на пола . Изравняват годините за да спестят от комисиите

81

Анонимен

преди 1 година

До Катя. Какви кариерни възможности та бият по глъвътъ. Ела у завода да ти видя кариерните възможности да се трепеш цял ден да пренасяш, вдигаш, местиш тонове, или да копаш цял ден на полето, да се гърбиш и после да си отидеш в къщи да шеташ. То не е като да се набълбукаш с разни фантазии и да не си помирисвала какво е това работа.

80

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да спорите за Соца. Има си факти неоспорими и те са че при Соца имаше пенсии, хората доживяваха и си ги харчеха. Другото са разни брътвежи тип Марто Димитров и тн. грозна картинка. Но споко споко :) Идва деня, Видовия. По близо е отколкото си мислите. Пренапеждането на силиипланети вече започна и е необратимо

79

Зеленски

преди 1 година

Елате при нас . Ще ви пенсиониране рано.

78

Чук и Гек

преди 1 година

И кой Ви забранява да си смените пола и пенсионирате навреме!? Запомнете, тези, които внасят и гласуват законопроектите приемат такъв кодекс, че да е добре за тях, а не за Вас! Те са айлякчии и хич не им пречи да се пенсионират и на 95 години, ако Бог ги търпи като Вас! И когато все пак трябва да се пенсионират, вдигат тавана на 3400 лева, примерно! По закона за МВР и армията там се изготвят от дърти полковници и е нормално да си осигурят пенсия на 50, като продължават и на заплата до 60 години!

77

Катя

преди 1 година

Жените се пенсионират по-рано, защото предишните поколения са били лишени от равни кариери възможности и са били изтиквани в ъгъла към зле платена работа и лоши условия на труд. Всичко това, наред с отживялото разбиране, че жената съществува за да бъде инкубатор за деца, води съвсем логично до по-малък трудов стаж, а няма как жените да се пенсионират на 95 за да го придобият най-сетне.

76

Анонимен

преди 1 година

Да направят 70 години за жените и 60 за мъжете, то и без това няма работа за мъжкия пол :)))

75

До83

преди 1 година

Колко са мислиш хората които са се пенсионирали по времето на соца и са все ще живи и вземат пенсии?

74

ЧНГ

преди 1 година

Да благодарим на политиците за успешното унищожаване на бъдещите пенсионери ,нашите родители с 20 години стаж и на 55г майките на 57 г бащите се пенсионират а ние на 67 по старост ако оживеем спасиба таварищ

73

Кодекса на системата

преди 1 година

Справедливо е тогава да приемем промени в кодекса . Който умре преди пенсия , да плаща неустойка.

72

Анонимен

преди 1 година

Това правило е за бачкаторите,а за търтейте правилата са други.Пенсионират се десет години преди работещите.

71

ЯЖТЕ...ПИЙТЕ и СЕ

преди 1 година

ВЕСЕЛЕТЕ! Пенсията и да я дочакате, няма да и се радвате дълго, за жалост.

70

а сега де

преди 1 година

И кога ще направиш стаж от 40 години, като през тези години и във времена на ''демокрация'' е възможно да си безработен 10-15 години от тях?!

69

Анонимен

преди 1 година

Жените какво реват сега, нали искате да има матриархат, айде сега работете до пенсионна възраст наравно с мъжете :))) Може да ви направят и по висок праг, нали работите всичко в БГ :)))

68

SS

преди 1 година

И ПОМНЕТЕ ! ДЪРЖАВАТА ВИНАГИ Е БИЛА МАЙКА ЗА ЕДНИ И МАЩЕХА ЗА ДРУГИ ! Затова и в Бг укриването на данъци е вид национален спорт ! Погрижете се сами за старините си и не разчитайте на никой !

67

Алчен депутат

преди 1 година

Всички които са се пенсионирали по старите правила сега да връщат парите . Посмъртно.

66

Анонимен

преди 1 година

Накратко казано тази новина я разбирам така. Бачкай яко ще ти вземаме половината заплата ей така за наш кеф и ти нищо няма да видиш щот ши си умрел до тогава. А наздраве и ЧНГ