42

анонимен келеш

преди 1 година

А тук в България гоним руски шпиони на ишлеме и руските тролеи сме ги натикали по сайтовете анонимно да вият безпомощно на умряло:):):)

41

До 61 още април

преди 1 година

На бас, че до пролетта, ако руснаците не се изтеглят и спре войната, следващата зима ще им хвърлят храна от хеликоптери!

40

моби дик

преди 1 година

има един страхотен филм в youtube казва се второто освобождение документален на една българска историческа забравих и името препоръчвам го на всички русофили

39

Анонимен

преди 1 година

До 62 - Мамиш! Съветски войски в БГ са влезли само 1 батальон от Русе до Варна, киснали са там 1 месец и са се тазкарали в посока Унгария..... Кви войски, кви разпасани, бре???

38

Анонимен

преди 1 година

До 54 - Укр. енерго-експерти вече са набелязали 10-15 трансформатора за 700 kV руски тип, оттам откъдето (все оше) ги има - а именно от България, Словакия и Чехия.... Е, да си ги откачим от наша ел.мрежа и да им ги дадем, за да имат те те ел.ток, а ние да се на режим? Нали така предлагаш?! Хай-мани... да се оправят БЕЗ нас, ку може!

37

До 62 до

преди 1 година

Абсолютно вярно! Всички преживели 1944 това казват!

36

Анонимен

преди 1 година

Що така, да можете да я потрошите идеално ли. Много е нагло това.

35

Анонимен

преди 1 година

Все едно някой слушая тая, защо въобще съществува ... :D

34

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 18.Не знам на колко години сте, но аз съм израсъл през т.н. социализъм.Русия армия няма,има бомби.От моята покойна баба знам, че когато руските войски-освободители, са минали през нашето селище, са били като разпасана армия.Позволявали са си да влизат в домовете,както направили и с техния,изгонили са ги в мазата,парили са си дрехите заради въшки,а те са пирували три дни в къщата,като преди това са взели живота на прасчо. Преразказвам това което чух от нея.

33

До триумфа на Русия

преди 1 година

И защо и трябваше да се бори? Вместо да търгува и си партнира? И какво спечели с тази борба?

32

Анонимен

преди 1 година

До35. И така не е . Не може да стане . Защото Русия е в съюз БРИК. Другите две страни които пишеш не са. Те са самостоятелни , извън БРИК.

31

карачанаков

преди 1 година

До Триумфа на Русия И като се събуди ......??????????

30

Анонимен

преди 1 година

До Триумфа на Русия Ами защо всички бягат назапад като в Русия има работа, развива се, цъфти.... Ти къде си? В Русия ли?

29

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва да се прибере в международно признатите си граници от 1991г. Никой няма претенции към тях. И всички ще са по-щастливи, дори и алкохолизираните рашки.

28

Сър Пичук

преди 1 година

Тази не беше ли п0рнстар? Гледах я в гъба с една ягодка

27

Разгънати???

преди 1 година

А не са ли разгъРнати ония ракети? )))

26

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с бедната русия и путин.Всички искат НАТО и ЕС:):):)Руските тролеи пишат тук безпомощно и вият на умряло:):):)България-ЕС-НАТО-САЩ:):):)

25

...

преди 1 година

Епа захарова, нека п.тката да спре да изтрепва цивилни граждани в украйна! Да се изтегли от законната територия на суверенната държава украйна и САЩ ще спрът да доставят оръжия на украйна! Това ви е дереджето в момента! Вие сами се оакахте и сега ми разправяте, че САЩ са ви виновни че задните и части миришели! Еми малко от малко барем да се замислите!!!??? Инак захарова не знам дал изнаеш, но навремео украйна и САЩ сключиха едни договори за защита! Гато украйна даде ядрените ракети на русия!

24

До 33

преди 1 година

Ръст 43%,значи от един танкер, на танкер и половина?

23

Анонимен

преди 1 година

Която мечка се страхува от ловеца, не ходи в Украйна.