116

987

преди 1 година

До Анонимен 104.Маргарита Симонян не е рускиня. Не знам как ги измисляте тия глупости. Симонян е арменка и е била в САЩ точно една година, не е завършила никакъв университет в САЩ и няма диплома от САЩ. Просто е поредната пропагандистка на кървавия режим в Москва , каято не е успяла да се реализира на запад

115

Руснак

преди 1 година

от как ферари не внася коли това разби икономиката ни .... Да не говорим за другите коли от така наречения запад... Ужас нема ферарари, ламборджини, прош....

114

БАНко

преди 1 година

,,АКО ИМАШ ДОСТАТЪЧНО МЕСО , ПОСТАВИ ГО НА ЖАРАВАТА , НЕ ТИ ТРЯБВА РЕЦЕПТА НА МАКДОНАЛДС "----- РУСКА ПОГОВОРКА !!!

113

Анонимен

преди 1 година

111 милиарда /122/, в отговор на блокираните $300 млрд руски златно-валутни резерви, Русия блокира около $500 млрд колективнозападни инвестиции, вкарани през годините в руската икономика.

112

Анонимен

преди 1 година

Ехееее ,добър ден урсуло -аз това го пиша тук от полвин година ! сащ съсипаха ес ,-първо фалшифицираха брекзита и ес загуби силен участник,и юк е зле ,сега родават оръжие за трилиони и трилярди ,долара размина еврото -факт ! Най-алчните за Световно господство са сащ .

111

Анонимен

преди 1 година

"До дни, дори до часове Русия ще рухне, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Тази простотия я пишеш от 10 години тук когато се дрогираш и напиеш. Колко часа изминаха? Може да станеш по-интересен ако напишеш "До минути, дори до секунди Русия ще рухне..."

110

Анонимен

преди 1 година

Тази година без газ от Русия няма да бъде най-критичната за Европа, първите месеци ще има газ от хранилищата. Страшното започва в средата или в края на зимата когато газта в хранилищата свърши, но напролет идват няколко топли месеца за ЕС. Убиец ще бъде 2023-та, когато няма да има запаси и цената на газа в ЕС ще надхвърли азиатските. Зимата на 2024 ще бъде ужасяваща. А зимата на 2025 ще бъде ад.

109

Споко

преди 1 година

Споко, трябва само да издържим и да изтърпим тази зима, и напролет Путин ще падне. Ако не падне, просто трябва само да издържим и да изтърпим зимата 2024, и напролет 2024 Путин ще падне. Ако и тогава не падне, просто трябва само да издържим и да изтърпим зимата 2025, и напролет 2025 Путин ще падне.

108

ПроСоТо

преди 1 година

обаче ако Макдоналдс напусне Русия,руснаците трябва да черпят !..Ако МкД напусне България,трябва ние да черпим...Но не ми се вярва..Най-много да сменят името си..

107

До 109

преди 1 година

За без пари, значи? За кого?А от Черно и Балтийско море до Корея колко е разстоянието за руските танкери през Световния океан? Особено за руснаците, които си плащат за удоволствието да продават евтино чак в Азия след загубата на европейските пазари :-))

106

Анонимен

преди 1 година

До Спокодо минути или секунди ще рухне Русия. Това Байден го каза преди година... :) Тогава Байден каза че хамериканскте санкции са неще "СТРАШНО - АДСКИ САНКЦИИ" ахахахахаххаахаххаах.

105

тази година е добре

преди 1 година

Но в рамките на 2-3 години Европа я очаква разрушителна икономическа катастрофа.

104

Анонимен

преди 1 година

До дни, дори до часове Русия ще рухне, но русофилите са *** и не могат да го разберат това нещо.

103

БАНко

преди 1 година

КАК ЛИ ЖИВЕЯТ РУСИТЕ С ИЗЛИШЪК НА ХРАНА. , ГАЗ И НЕФТ И С НЕДОСТИГ НА ФЕРАРИ ???

102

Анонимен

преди 1 година

Уау трябваха им цели 9 месеца! Гении!

101

следвамехронологията

преди 1 година

"Американците - нашите приятели - вземат решения, които имат негативно икономическо въздействие върху нас". Жозеп и акушерката пак са се объркали в калчищата. Съгласно пиндостанските решения, страдащият трябваше да е Русия, а Пиндостан и Еесовската Зона трябваше да разграбват парчета от банкрутиращата и разпадаща се Русия, но сметката им излезе без кръчмаря. Путин така гениално си изигра картите, че на Пиндостан /за да не е валат/ не му остана друго освен да ограби слабото звено ЕС.

100

111 милиарда

преди 1 година

Украйна: САЩ 60 милиарда долара, ЕС 40 милирада европ. Русия: ЕС 111 милирада евро. 111 МИЛИАРДА ЕВРО получи Русия от износ в ЕС за периода от февруари 2022 до днес.

99

Анонимен

преди 1 година

Уау, аз го пиша това от 9 месеца във форума, а *** ме трият!

98

Ха ха ха

преди 1 година

Ха добър ден!

97

Анонимен

преди 1 година

"При над 400 големи чужди инвеститори, напуснали Русия?" --------------------------------------------------- Изключително елементарни *** опорки от централата на ДБ. Какъв "инвеститор" може да бъде Макдоналдс? От такива "инвеститори" най-много печелят частните лекари и кардиохирурзите.