104

До 187

преди 1 година

Всеки има прокудени роднини, само че при,, либералните"...

103

Аз есмь царь

преди 1 година

Путин и целият народ на Русия ще отидат докрай. От Украйна няма да остане нищо друго освен територия. Путин никъде не трябва да бяга. Той е руснак.

102

До журналистите

преди 1 година

Не се занимавайте с глупости, ами пишете какво става отново в Украйна:Днес преди час бяха извършени ракетни атаки срещу Житомир и Черкаси.Съобщават се за експлозии в град Лвов и Лвовска област.Взривове има и в Житомир. Има прекъсвания на тока в града.Същите експлозии са и в град Ровно. Повторни експлозии и в Киев.Обяснението за новата вълна от атаки срещу украинскатаинфраструктура, се дължи на факта, че в края на тази седмицасе очакват и първите студове в Украйна

101

Анонимен

преди 1 година

Ще се скрие в базата на нацистите в Арктика. Там са Хитлер и Елвис Пресли.

100

Анонимен

преди 1 година

По информация на генерал СВР, Путин вече е говорил с президента на ЦАР и той няма нищо против да приеме Путин заедно с плячка от 15 милиарда долара в ценни камъни, злато и пари в брой.

99

Анонимен

преди 1 година

Вестник Труд съобщава за припаднали и починали лелки и чички русофили, получили инфаркти от яд. Ще получат евтино погребение, а пенсиите и апартаментите им ще бъдат дарени на Украйна.

98

В БГ

преди 1 година

Как къде

97

Анонимен

преди 1 година

Не знам има ли в България семейство, което да няма "прокудени" от либералните свободи? Знаете ли песничката "Тръгнал кос"? Тя фактически е по немска мелодия и в оригиналния текст се пее, че едно малко момченце Ханс тръгнало на гурбет, работило много години в чужбина и, като се върнал в селото си, само майка му го познала. Има и др, приказка "Щастливият Ханс",пак за дете гурбетчия.(Точно за деца. Деца и на по 4-5 години са работили в тъчкачниците в Англия)Така де. Станахме като Европа преди 100г

96

Йооод дайте Йоод

преди 1 година

хора!! Мажете се на поразия!! Капете! Прокапванте се! Помага! Нека идва АТОМА! Вова мЕтай го вече!

95

Нема восък!!

преди 1 година

Свещоте свършиха! В Лвов са свършили всички свещи! Укрофашистите не спират да палят и да се молят! А и ток няма! На светлината на сеещите четат Моята Борба на чичкото с мустачките!

94

Помощи от ФАЩ

преди 1 година

като помощи ФАЩ щели да пращат багери! За да може Нацягите да изкопаят гробове и да заровят всичките си войници. Че за момента не смогват! Чува се че Зеленски се е очовечил, спрял е дрогата и отсега почвал бил курсове за БАГЕРИСТ за да се подготви за тази гробарска авантюра!

93

Анонимен

преди 1 година

"Къде би могъл да избяга Путин" Иска ви се да бяга ,но само в мечтите и сънищата ви ще се случи .От къде ги измисляте такива тъпотии ,че чак и ги публикувате .

92

Кокаинов гном

преди 1 година

Кокаиновия ги закОпа! направо зарови цялата си държава и нация под земята! Наркотиците са му изпилили мозъка, а пишман приятелите му от ФАЩ довършиха и малкото останали му неврони. Останалото е история.

91

Анонимен до 4667

преди 1 година

Стига с тези прехвалени HIMERS станахте смешни. Преди 3 дена излязоха снимки в Телеграм каналите на ракета HIMERS взета от ВСУ показана е цяла и разглобена. Това е преди 3 дена никой не знае от кога Руснаците са се сдобили с нея. Но в последните 2 месеца HIMERS нямат никаква ефективност бият по цивилни цели където се знае, че ще улучат. И накрая само ти ли не разбра, че сателитите над Украйна са извън строя и тази скъпа играчка е безполезна.

90

Фашистите от

преди 1 година

САЩ пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

89

......

преди 1 година

Толкоз Русофилите заминавате в мръсната канализация и толкоз!

88

Укрите

преди 1 година

трепят цивилни които са нарочили за колаборатори. После ги подреждат до пътя и викат до небето че имало престъпления. Крадецът вика дръжте крадецаз

87

Ей Зелен наркоман

преди 1 година

махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?

86

Укроармия йок

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

85

Освободиха дупките

преди 1 година

Над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!