336

Анонимен

преди 1 година

Мене ми звучи красиво да хванат джуджи където и да е може и в кино студио.

335

Ф.С.В.

преди 1 година

Ако Холанците дадат 20 -30 милиарда евро на нашите политици-ЩЕ пратят дори жива сила към украйна -само че без тях(депутати министри) тяхните деца и бизнес приятели- ще търсят глупави бедни българи -да им сложат по една стара униформа и по един шмайзер и после ще бягат към самолетите да си купуват къщи в САЩ и по далеч от европа!

334

Анонимен

преди 1 година

САЩ са загубили досега ВСЯКА прокси война!

333

Съвет от дядо

преди 1 година

Дръж се за силния , че като бият слабия , ще бият и теб.

332

Засегнат

преди 1 година

Излиза че ако някой влезе в къщата на съседа ви и започне да граби безчинства краде тоалетни .....съседката и децата и вие трябва да не се намесвате и да си гледате сеир.даже на полицията да не се обадите защото сте щяло да вземете страна ,да ама като Украде всичко там ще дойде и у вас защото той си е крадлив пияница.Това го иска Копейкин БСП да ама ако дойде у нас само на Копейка ще останат лидирите им .Затуй да помогнем за прогонване на Апаша от Украйна да дадем Миг29.

331

До ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 1 година

Момче, а защо имаше две Виетнамски държави?? Запитал ли си си? Пак заради колониалните войни на Запада- Франция в този случай! Виетнам бил една държава, после Френска колония и след ВСВ 1955 на Конференция в Женева Запада си създава Южна Ниетнамска Република, за да остане Виетнам про западен, а не комунистически! Накрая САЩ и Запада губят прокси войната, тяхното измислено прокси Южен Виетнам губи!Голям срам за САЩ!

330

Чудно

преди 1 година

До Анонимен 372 То и руснаците бяха цъфнали и вързали от всякъде и само война им липсваше , но ето че изглупяха.А сега бягат с по един хладилник под мишница.

329

Ф.С.В.

преди 1 година

Когато дадем самолети-вече сме в пряк конфликт с Русия- ХОЛАНДСКИТЕ НАРКОМАНИ искат да ни вкарат в конфликта и да гледат сейр! да не забравят че са под морското равнище и при едно ядрено руско торпедо - ще потъне половината нидерландия и ще стане Нито ландия нито Нидер )0 хахахаха Нидерстан!

328

Христо Христов

преди 1 година

До ВАН ДЕР МЕЙДЕСеверен Виетнам изгониха американския окупатор и освободиха и се обединиха с поробените си събратя. Факт.

327

Вие чувате ли се?

преди 1 година

Нидерландските евреи да ни дадат нещо даром?Че те ни мотаят от години за Шенген и са против нас още когато кандидатствахме за членство в ЕС! Освен това съществуват ред причини това да не стане.Не знам дали вече имаме обучени пилоти да летят на Ф16.Обучението не е лек процес.Да не говорим за логистиката - писти,радари,система за опознаване свой-чужд,наземно обслужване,боеприпаси и т.н. и т.н.Въобще преминаването от един на друг вид въоръжение е дълъг и сложен въпрос.

326

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 369 А като влязат в Москва и хванат джужи ,да ти се обадим ли ?Не знам дали ще стане , но звучи много красиво.

325

А нещото за шенген

преди 1 година

Хага не казва ли, аре да пакетираме нещата, едно по едно

324

Ф.С.В.

преди 1 година

"Днешните" воини вече са -РАКЕТИ, ДРОНОВЕ И ГЕЙМЪРИ! -САМОЛЕТИТЕ СА В МИНАЛОТО-КАТО ДВД ДИСК КОЙТО ОСВЕН ДА ПЛАШИ ГАРГИ -ЗА ДРУГО НЕ СТАВА!

323

Христо Христов

преди 1 година

Със сигурност лъжат!

322

Анонимен

преди 1 година

Коментари за война доста има! На България само война и липсва, цъфнали и вързали отвсякъде!

321

Безпартиино сираче .

преди 1 година

Сваления от туркинята пилоти от самолет Миг 29 дори не са разбрали че са прихванати от турския Ф-16 . Кефят се на изпълнената мисия и изведнъж О, боже..!

320

Анонимен

преди 1 година

Кой какво сам си направи, никой не може да му направи! Само това остава!, после и да се съжалява, връщане назад няма!

319

Анонимен

преди 1 година

Какво стана украинците влязоха ли в Херсон, ако влязат елате ми се обадете

318

Ф.С.В.

преди 1 година

Ние вече сме намесени във войната което е много лошо за БГ -но всъщност погледнато реално в днешните модерни воини--ЗАЩО СА НИ САМОЛЕТИ? та тези воини вече са дронове и геймъри!! За 4-6 милиарда долара не ни трябват 16 самолета-а гемъри наземен състав и с тези пари щеше да купим поне 100 000 - ирански дрона ! или по малко турски такива- ВОЙНАТА ВЕЧЕ Е ДРОНОВЕ И ГЕЙМЪРИ! 5-6 САМОЛЕТА СА НИЩО ВЪВ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ 2022Г В ДНЕШНИ УСЛОВИЯ! ГЕЙМЪРИ ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО -ЗА ПО ЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 2000ЛВ

317

Майната ви....

преди 1 година

Когато в дома ви си появят нашественици змии , мишки , бълхи , какво правите ? Преговаряте ли с тях , или ги избивате. Същото е и с войната в Украйна. Единственото решение и изгонване на нашествениците от Украйна. През ВСВ руснаците преговаряха ли с Хитлер ?Железна логика , а ? За това стискайте палци Украйна да победи.