77

До Анонимен 42

преди 1 година

"Добър отговор на Рут Колева. Може да не я харесвам, но в случая има достойнство да си признае грешката и да навре псевдопатриотчетата в миша дупка". - И аз не я харесвам и в първия момент избълвах едни "хубавини" по неин адрес. За съжаление съвсем права е за състоянието на паметника. Дано кметицата се е поразбързала да го разчисти и да се погрижи за опазването му. Щото, иначе, на приказки всички много ни бива.

76

Анонимен

преди 1 година

От 173 коментара са оцелели 108. Очевидно е какво мислят хората за нея.

75

Анонимен

преди 1 година

Скоро бях на паметника на героите от сръбско българската война до Сливница. И там разрухата е пълна и разни хора си правят селфита. Пак ли Рут Колева е виновна за състоянието му? При нас все някой трябва да е виновен, и този някой никога не е този, от когото зависят нещата и на който му е работа да поддържа тези неща.

74

Анонимен

преди 1 година

До Бай ЧепТия никога не питат на какво сядат - основно правило в този бизнес е ;)

73

gogo

преди 1 година

*** с неизмити от кръвта на дедите си крака

72

гугъл мапс

преди 1 година

Да не говорим, че като го гледаш отвисоко с тая форма и дупка по средата прилича на клекало ... мале мале. Не знам какво какво е имал предвид архитекта, но е скандално!

71

Анонимен

преди 1 година

Напълно е права. Всички видяхме, че т.н паметник по-скоро прилича на нужник и по никакъв начин не става ясно каква му е целта и какво символизира. Но понеже се подаде сигнал и народа се разбуча по Фацебука, кметицата реши да се направи на родолюбива жертва и да изпроси пари за възстановяване. Цялата ни работа е такава - имитиране на дейност и всяко чудо за три дни.

70

Анонимен

преди 1 година

Ама ако е права? Прецъках набързо гугъл мапса, снимките са от преди точно 1 година. Всеки може да го направи. Ако не беше този шум никога нямаше да предположа какво символизира. Изглежда като занемарен соц монумент каквито има навсякъде. Табели = 0, т.е. има една на която са издълбани имената на архитекта. Изкъртени плочи, паднала мазилка, графити. Само мога да си представя на какво ухае в дупката, пардон "гробницата". Жалко е, че трябва да стане подобен "скандал" за да се сети някой за жертвите

69

irkd

преди 1 година

костов беше двупосочен, а пък преди него фил димитров - също си лягаше с мъже, а от днешните - всички са с тесни панталони и малки фишки, а жените ни едни обратни и те - ужас, пегерастия в парламента - кокорчо е двупосочен, спецов бил го наевал няколко пъти. Доган опъваше станишев едно време ... и ние не сме цвете..

68

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Готова е за парламента! Има една камара неолиберастки партии, които работят срещу паметта на народа, срещу историята и културата ни - точно за тях е!... Направо да се записва в някоя, а за да хване още по-голям дикиш, може да добави и малко други модерни теми - разни общности на дъгата, общности на определени храни, на определени държави и раси, Me Too, това-онова...

67

те ме рут

преди 1 година

колева

66

Дам

преди 1 година

После ще викат псевдо патриотите: не знаехме че е Рут Колева

65

Анонимен

преди 1 година

Нагло същество и изключително бездарна в пеенето...не смея да я нарека певица.

64

чрор

преди 1 година

До 84....Хахахаха,дори не мога да я дишам тая личност! Но тук съм съгласен с нея! Достатъчно неуважение е паметник да е оставен да изглежда по този начин!

63

Анонимен

преди 1 година

Чудя се на какво Ви е приличало самото нещо със стълби и нещо като ковчег в центъра. Летяща чиния...бар?

62

9

преди 1 година

Ние сами сме осквернили паметниците след като не се поддържат! Това е същото неуважение за мен. Просто се вдига шум за да се отклони вниманието от други важни теми

61

гостенка

преди 1 година

Тази жена, кого заблуждава, че не знаели къде са снимали???? Ми как отиваш да снимаш, как стигаш до мястото, като не го знаеш??? Айде стига ни взимали за балъци! Засрамете се, поднесе извинения и повече не коментирайте г-жо Рут Колева

60

Хаха

преди 1 година

Да не те подценят в някой подлез псевдо патриотите.

59

Анонимен

преди 1 година

Ами да ползва въшебното устрпйство в джоба другия пътни да проверо. Псевдопатриотите не знам, как ги е оценила, но не вярвам, че повечето българи оценят факта, че допринася за оскверняването на паметниците ни.

58

Анонимен

преди 1 година

Тая иска да каже, че може да се правят безобразия навсякъде. Може и да може ( у нас).