87

До Бориславов

преди 1 година

Ами ако евроатлантическата идея е погрешна?

86

Анонимен

преди 1 година

То пък има какво да се даде...Направо ще уплашат рашките...Мислят с други части от тялото си.

85

Анонимен

преди 1 година

Една страна владеше всички ресурси на планетата и успя да се развие до днешното ниво. Сега вече не е така - англосаксонската империя вече няма нищо, бедни са като мишки, имат само хартийки и записи на салда на банкови сметки на компютърни дискове които за нищо не служат. Сега по голямата част от ресурсите на планетата се владеят от Русия. Бъдещето е на Русия и на Евразия, а западът умира. Ето защо Русия и западът са врагове - без ресурсите на Русия западът умира.

84

Анонимен

преди 1 година

Kапитализма и идеята за "икономическа полза" противоречи коренно на архетипа на руското съзнание - справедливост, правда "съборност", взаимопомощ, колективизъм, община. А икономическата полза означава реализирай печалба, на всяка цена, нищо лично, само бизнес. Този морал е чужд на руския архетип. Ето защо на Русия е дадено изобилие от енергии и ресурси, а западът вече няма нищо.

83

Анонимен

преди 1 година

За 48 часа в Германия фалираха бизнеси на средна възраст над 124 години.

82

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Да преговарят за мир - не се преговаря за мир с Чудовище! Владимир Путин е военопрестъпник който се е хранил 30 години със злобата която е трупал към Запада - за превъзходството му като икономическа и военна сила. Същевременно е и крадец. Задайте си въпроса, как е възможно Русия да е толкова чудовищно изостанала в техническо и военно отношение при парите които генерира от нефт, газ и други суровини? Отговора е - чудовищно крадене, корупция и спекула. Това е Идола ви.

81

Чакаме Тръмп

преди 1 година

Тръмп е прагматичен политик, който не робува на идеологеми. Ако той стане президент на САЩ, ще се договори с Путин и войната в Украйна ще приключи.

80

Анонимен

преди 1 година

Да се завърне мечока обратно в бърлогата? Смях, ама голям смях....И как ще стане и кога ще стане тов?.

79

Анонимен

преди 1 година

Недоволството е срещу идеята да даваме оръжия на Украйна. - И Аз напълно ги подкрепям.

78

Анонимен

преди 1 година

жалка картинка

77

Анонимен

преди 1 година

Азербайджан разполага само с 0.5% от световните запаси на природен газ.

76

топ 10

преди 1 година

По резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

75

Анонимен

преди 1 година

Уран - ШОС държи контролния пакет от световните запаси.

74

Бориславов

преди 1 година

Десет човека е извикал Костя. Нищо няма да се промени, което е добре. Е, не одобрявам войната, но смятам че трябва да имаме евроатлантическа позиция. Костя приключваш братле, толкова си можете и вие. По-бързо от Атака ще се срутите.

73

Анонимен

преди 1 година

Иран се присъедини към ШОС. Русия и Иран притежават близо 50% от световните запаси на природен газ. Общо страните от ШОС притежават над 2/3 от запасите на нефт. Това означава, че могат едностранно да определят и манипулират цените на световния пазар.

72

Аз

преди 1 година

Копейката е доста притеснен, че в Русия вече разбират, че ги лъже и го прави това да тушира напрежението и да изкарва парички.В Кремъл като им писне ще му напукат кратуната.Както и на Воленчо, румен Петков и другите "приятели" на Русия, които станаха милионери благодарение на Русия, а нищо не направиха!

71

Анонимен

преди 1 година

За да контролираш света чрез валутата си, трябва да бъдеш и военен хегемон. Без военна сила световната валута отива на кино. Войната в Украйна показа, че САЩ вече не са военен хегемон.

70

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 61: "Украйна няма нужда да печели... войната"? Проблема е, че и не може да я спечели. Но Зеленски спечели милиони от продажбата на черният пазар на част от полученото оръжие. Затова и няма интерес да преговаря. Докато има кой да дава....

69

Анонимен

преди 1 година

Приключва ерата на "Американския глобален цикъл", когато САЩ с помощта на своите инструменти - Федералния резерв и долара, а през последните години - и санкциите, монополизираха световните пазари. САЩ не могат повече да възпират развитието на други центрове на влияние, като Китай, Индия и Русия

68

toti

преди 1 година

Тоя гларус имитира Атака и Сидеров,правейки се на националист,но на ,,златния пръст''Народа му показа СРЕДЕ и там завряха и БМРО и ИТН на дългото котило,а утре и тия ще свиват СЪРМИТЕ !!!