40

Старата школа

преди 1 година

Лойко сега ще обвинява промяната за всичко, поне 5 години и като го питат за пачките и кюлчетата, ще обвинява Кирчо в кражба на милиарди.

39

Е прекаляват вече

преди 1 година

Истината е, че Кабинета на Промяната оставиха 8,5 милиарда фискален резерв на следващото служебно правителство. Истината е, че Кабинета на Промяната намали дъга на страната ни с 2 млрд. лева. Истината е, че Асен Василев направи един брилянтен бюджет за 2022 г. в тази Ковид-криза и криза на горивата на Световния пазар! Толкова добър, че никой не може да направи по-добър за 2023 г., затова няма да внасят нов, но не искат да си го признаят. Това е балканския манталитет, завист и злоба, интригиэи ***

38

Анонимен

преди 1 година

Затова ли Борисов изтегли многомилиардни заеми, защото бюджета бил с излишък? Ето сега през март 2023 година е падежа на един от многото заеми на Бойко Борисов. По номинал е 1,55 милиарда евро, а с лихвите е повече.

37

Е прекаляват вече

преди 1 година

Ене се сряхте за всичко да обвинявате Промяната! И за Световната криза с горивата ли е винавна Промяната? И за войната в Украйна пак Промяната ли е виновна? А за пълното чекмедже с пачки кюлчета пак Промяната ли е виновна? А за некачествените участъци пак Промяната ли е виновна? А за мафията, която беше на Капитан Андреево пак Промяната ли е виновна? А за откраднатите 60 милиона от строежа на автомагистрала Тракия пак ли Промяната е виновна? Аз мисля, че ГЕРБ са виновни!

36

Дъно

преди 1 година

Представяте ли си, да си премиер и да си поръчваш компаньонки. Толкова да си залухав, че да не можеш да задържиш гадже и да живееш сам на дърти години. От дърти ергени, акъл не ща.

35

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск и булсатком

34

Е да, знаем Тикво

преди 1 година

Промяната е много лоша... най-хубаво си беше при СИК и Бай Тошо, защото тогава стана милионер. Нали така мутро?

33

Анонимен

преди 1 година

При нас ... при вас... Все едно украинците да обвиняват Зеленски, че Путин реши да ги нападне тъкмо сега. Има външни фактори, при които това "при вас - при нас" не важи.

32

Малко Факти

преди 1 година

Не знам дали знаете, но освен няколко стотин хилядите държавни чиновници и евроусвоители, има едни 100-200 хиляди, които най-искрено вярват на нелепиците на тоя Гaлош, без дори да взимат една стотинка. Това са хора, паднали жертва на Фейсбук алгоритмите, на които се предлага свързано съдържание, което алгоритъма смята, че ще им бъде интересно. И така, когато лайкват Бойковите лакърдии, започват да им излизат статии на ПИК и БЛИЦ и мозъците им стават на пихтия. После гласуват за ГЕРБ.

31

Анонимен

преди 1 година

крадлив кло-ун

30

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

ГолЕм циркаджия, еййййй.......!

29

Анонимен

преди 1 година

Какъв излишък ти е бил бюджета, бе гъзи? Грам производство няма. Едни примитивни магистрали, докато хората правят скоростни вллакове. Разкарай си тлъстото шкембе, че не те понасям вече.

28

Истината

преди 1 година

ГЕРБ е като мафията в Ню Йорк, през 70-те години. Въпрос на време е да ги натръшкат всичките няколко десетки хиляди гамена в панделата и да им хлопнат катинара.

27

Анонимен

преди 1 година

Путин или Бойко в заглавните новини. Днес.ру в действие! ***, харчите ли си четирите хиляди, има ли ботушки, Кремъл черпи.

26

БАЦЕ

преди 1 година

ООО ШОЛЦИ, ШОЛЦИ ИМАШ ЛИ ПАРИ.....ХАЙДЕ ГЕРМАНЦИ, ДАЙТЕ МИ ПАРИ, ДАЙТЕ МИ ПАРИИИИИ ПЕСНИ ДО ЗОРИ

25

Пфу

преди 1 година

Вчера четох фирмите на герб взимали по -20 бона премии всеки месец за ремонта на парламента осве заплатите докато даваше на нас постната пица

24

Анонимен

преди 1 година

Мале, колко е дебел.

23

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

БЛАГОДАРИМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧЕ ОТРЯЗА НАДЦЕНКИТЕ ЗА МАФИЯ И РУСКО ВЛИЯНИЕ И ГАЗТА ПОЕВТИНЯ С 50%

22

Калеко Алеко

преди 1 година

И повече ще достигне, това е само началото, под юмрука на фигуранта такива неща се случват ... !!!

21

ГЕРБ ги е страх

преди 1 година

Бойко трепере от страх Кирчо да не му хлопне белезника пак. Бори се със зъби и нокти, притиснат в ъгъла.