265

Божество

преди 1 година

Аз кога щ=е имам хубав живот ?

264

Анонимен

преди 1 година

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ Ти сороски *** лапкай *** и не се обаждай повече с политическите си викове. Все пак, аз си спомням още царевицата, която любимите ти кравари някога ни докараха като помощ директно от САЩ - също канцерогенна и негодна за консумация. Това е стилът на любимите ти международни грабители. До сега Митрофанова не ти е натрапвала отровна храна нали? Затова и я мразиш.

263

Българин

преди 1 година

Така става като се подкрепя официално един нацистки режим, в защита на чужди геополитически интереси, вместо интересите на българския народ.

262

Чичко Снегов

преди 1 година

До БългаринВзимай и хващай за ***! Изобиле от боклучави храни вкарани от такива като теб тровят народа от години. Ех какви планове имам за вас либерасти!

261

Давай , маме!!!

преди 1 година

Гарантиранно от Радев и неговите управници.

260

РИЙШ

преди 1 година

В РУСИЯ Е НАЙ-ХУБАВИЯ ХЛЕБ. А ПИТКАТА НА ПУТИН Е НАЙ-СЛАДКА!

259

Анонимен

преди 1 година

Спрете вноса на жито от Украйна, имаме си свое. По-скоро да изпратим старото си оръжие, ако искаме да помагаме, отколкото да купуваме лошокачествено зърно и да тровим хората си.

258

Анонимен

преди 1 година

До Жулиен - а запитал ли си се защо арабските и някои африкански държава ОТКАЗВА укроското жито - ЗАЩОТО СИ ПРАВЯТ точни и неполитически анализ за състава на зърното и като видят, че е с вредни вещества го отказват. Но ние сме корав нарад, а и най-важното е украина да е добре! на с ку че та ни яли!

257

Турбо фолк фиеста

преди 1 година

Тук има ли фенове на сръбсата певица Стоя ?????Stoja - Zena starija Stoja - Sve sam zivo pokvarila

256

Анонимен

преди 1 година

Нали СВЕТЪТ щеше да загине без украйнската пшеница ? Какво излезе? Я произвеждат 1-2 % ,я не..

255

Анонимен

преди 1 година

Тоя помещик с 8000 декара как и с какви пари ги е купил или ако са аренда по КОЛКО РЕНТА ПЛАЩА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ??? Аман от бг крадци и лъжци, само крадете и Бг народа и европарите

254

Анонимен

преди 1 година

Като е толкова некачествена пшеницата ,защо я купуват? Евтина е май,а ние сме свикнали да ядем какви ли не б***клуци ,та един в повече едва ли ще ни се отрази ! *** за печалба е готов на всякакви подвизи! Какъв хубав хляб имаше в моето детсво,сега е абсолютен б******,никъде в Европа няма толкова безвкусен и ужасен хляб както у нас!

253

Българин

преди 1 година

Когато управляваха червените кхмери на Виденов,не остана и една шепа зърно в България,че после внасяхме и от САЩ,а народа се натискаше по опашките за 3000 лева самуна през февруари 1997 .Сега има в изобилие,но същите червени кхмери пищят,че не било качествено.На това вярвам толкова,колкото и че флагманът Москва потъна от фас.

252

Жулиен

преди 1 година

Горките български зърнари, живи да ги. ожалиш.Украинското жито е добро, а на българскитезърнари пожелавам скорошен фалит иидването на истински такива на тяхно място.

251

КАК КАКВО?

преди 1 година

УКРАИНСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ ВСЕКИ ДЕН ПОЗОРНО СИ ВРЪЩА ЧАСТ ОТ ЗАГРАБЕНАТА ЗЕМЯ. А РУСКИТЕ ОКУПАЦИОННИ ВОЙСКИ СМЕЛО БЯГАТ ПРЕД НЕЯ!

250

Анонимен

преди 1 година

Поне ядем нещо! Ако зависеше от Гнчооо прдюрант бизнесчанчо, щяхме за 10 лева хляба да ядем

249

Анонимен

преди 1 година

А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори? Защо не пишете за успешното контранастъпление на успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори?

248

5KOV

преди 1 година

ЯЖТЕ ПИЦИ...

247

Рийш

преди 1 година

Флагманът Москва не е потънал,Путин пие кафенце в Киев от февруари,Лиман е руски,Мобилизация няма,Змейни е завладян от руската армия,Хаймърсите са унищожени.Българският хляб е лош.

246

Човек от Варна

преди 1 година

Някои хора смятат че на мен не може да се има доверие и не може да с разчита ! юНека тогава да се запознаят с мен, за да разберат каква е истината ?!