37

Анонимен

преди 1 година

Луди за връзване хахахха

36

Аман

преди 1 година

Сайвантов що не си навре нищомезначещите евроатлантически глупости някъде и да се пръждосва с оня Сополан Пръци ..Тия ще ни оправят..Божкеее!

35

Juls

преди 1 година

Тези двамцата убавци в едни по - други времена, когато имахме държава, единствената трибуна която щяха да получат е онази, която получават националните предатели пред мерниците на наказателният взвод.

34

Анонимен

преди 1 година

При тази наша кулрура на корупция и жажда за власт, президентска държава директно ще се превърне в диктатура за има няма 10 години.

33

Стоко

преди 1 година

Тези две сламени човечета са външни наемници, изпратени да консолидират политическите отломки около вектора на занадната геополитическа воля. Имаме си и много платени източни такива, облечени в измамно красивата дреха на геополитически анализатори от досаден папагалски тип. Всяко политическо говорене се маскира, като национално отговорна политика, но всъщност има напълно чужд характер.

32

Наблюдател

преди 1 година

В крайна сметка още от преди 6 години беше ясно,че Радев работи за Президентска република.Някой спомня ли си какво направи когато се яви за първи път в Народното събрание .Още малко ви остава-бяха думите му.След това направи всичко възможно да противопостави партиите една срещу друга,за да не може да се върши работа в НС .Мисля ,че и машините бяха програмирани така,че да възпроизвеждат изборни резултати,които да не позволяват съставяне на коалиции.Най-добре хартиен вот веднага и на късмет !

31

Анонимен

преди 1 година

Аааа,Роско,да кажем,че по принцип си прав,ама ако ти беше президент,или имаше някакви шансове пак да си,друга песен щеше да запееш.

30

Анонимен

преди 1 година

А вий чий бяхте?

29

Анонимен

преди 1 година

Много е важно да се прави точно обратното на каквото казват тия двамата опосуми.

28

Анонимен

преди 1 година

А президентската република в САЩ осъжда ли ***? Или само българската президентска република. Или "Не ме гледай какво правя, а прави, каквото ти казвам!"

27

ХРИСТО БОТЕВ

преди 1 година

ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА...!!!......... ПУТИН И РАДЕВ - НА КОЛЕНЕ ПРЕД НАРОДА.....!!!

26

ПроСоТо

преди 1 година

Дуетът "Саймън и Гарфанкъл" сай напнал да издаде нов албум..А Диригента си рита мачлета ,уж "Ни лук ял,ни лук мирисал"../..Боже Господи,НАИСТИНА ли сме ТОЛКОВАПРИМИТИВНИ ?!?! /..

25

Анонимен

преди 1 година

Аз съм твърдо за ЕС и НАТО.Както и за западната култура,която се основава в повечето случаи на демокрация,Консерватизъм и линерализъм.Но съм срещу хората в България ,които се правят на такива.Росен е продажник ,нищо повече.Демократа не обвинява и след това да иска обединеие с обвинения.Това е по-скоро квартално-махленско поведение.Това е и причината хората да не харесват западната идеология.В България измамници се опитват да се правят на демократи.

24

Анонимен

преди 1 година

Анycът на Евразия, малкото северозападно кътче на големия Материк, зависимата от всякакви суровини Европа ще бъде хирургически отстранен, и като се изпусне, ще потопи и оня нещастен атлантически близък остров.

23

анализатор

преди 1 година

Ха-ха-ха-а-а-а,намери пресечни точки двете разбойнически организации.Сама мекотелото от Поповица може да ви се върже на акъла,но нищо няма да стане.Нови избори,ид-о-и,нови избори.Нямя да ви стане престъпната игра,банкянски разбойници.

22

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата смешници даже няма да ги обсъждам.

21

Зелената сделка

преди 1 година

Тотален провал. Глобална измама.

20

Анонимен

преди 1 година

Тук е Европа! За каква "Атлантика " говорят тези? Америка също е на *** на географията! Какво НАТО бе другари бивши комунисти? Оставете България на мира! Никой Не ви бръсне и за Слива бре!! Вие ли ще ни казвате кое да приемем и кое не?-: ГЕРБ ще върне мандата,въпреки вашите родилни "мъки"!!!

19

Анонимен

преди 1 година

Сами до там ни доведохте бе Поплювко, ти, мутрата, калинките и другите неграмотни в опг-то. Цял народ ви мрази и вие бие червен картон, вие искате правителство да правите. По-добре президенстка отколкото крадливото ви племе, да умрете от глад дано до последния.

18

1

преди 1 година

Хайде няма нужда да сме президентска република!!!