73

До 85

преди 1 година

Изобщо не им трябва на Руските ракети да прелитат океяна. Русия разполага с най-мощния подводен флот в света. Утре край бреговете на Ню Йорк или Лос Анджелис могат да бъдат изтреляни ракети с ядрена глава от Руски подводници клас Акула. Това е все едно да кажеш, че Американските изтребители трябва да прелетят океяна за да стигнат до Русия или Ирак. Руснаците заложиха на подводниците, а Американците на самолетоносачите. Тепърва ще видим кой е бил прав в избора си

72

Русия

преди 1 година

Не желае да се съобразява с някакъв международен ред, тя е като един пияндурник в кооперация , който казва-кой ще ми каже какво ще правя, а като го бият , казва-ама вие що биете ***! Да въоръжат Украйна, да ги бият докрай, да им покажат цялата несъстоятелност на скапаното им самодържавие!

71

Анонимен

преди 1 година

До 94Кои американци го признават, да не са тия за които знаят за съществуването им само руските медии.Още не съм прочел от US военен, че руското оръжие е по-добро от американското.

70

Българин

преди 1 година

Типично поведение за наглосаксонците и васалните им медии. Нека не забравяме, че единствената държава използвала ядрено оръжие срещу градове с цивилни, при това два пъти, е САЩ. Но сега ще ни натрапват по медиите как Русия вече едва ли не стреля с ядрено оръжие до границата си или на собствена територия. Всъщност ако конфликта ескалира до ядрена война (което се молим всички да не стане), целите няма да са в Украйна, а ще са Белия дом и други стратегически обекти в САЩ.

69

Анонимен

преди 1 година

До 90Някоя друга сказка, нямаш ли?Руснаците нямат дронове, при молиха се на иранците да им продадат стотина камикадзета.Даже всичките 100 ирански дрона да паднат във военно поделение няма да убият 800 войници.

68

Анонимен

преди 1 година

Руското право не отговаря на международното! Както и колите им!

67

Българин

преди 1 година

Скапани евроатлантически троло-ве, платени центантове и грантаджии. Имате омразата ми безплатно, безплатен е и коментара ми - вие сте плюнки евроатлантически. Аз живея на село тук всичко е съсипано и окрадено от евроатлантиците мразя ви искрено и безплатно. Боже пази България от евроатлантици!

66

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Натовеца Ти чувал ли си са градчето Биела Церква под Киев? А за градчето Курчатов до Курск ? И знаеш ли какво е общото между тях ? С няколко думи - През ноща на понеделник срещу вторник от района на Курчатов са изтреляни 4 дрона-камикадзе по казармите в Биела Церква. Та прелитат си дрончетата някви ПЕСТИН (500) км без ГЪК от велокото укро-натовско ПВО и .....казармите вече ги няма от лицето на земята. Барабар с 800 пишман натовски наемници. Толкова за великото НАТО !

65

Анонимен

преди 1 година

В тубата е пълно с пропаднали руски градове и села в които никога не е имало асфалт, гледките са потресаващи в повечето течаща вода и канализация! Все едно е паднала атомна бомба, а до колкото знам Расия не е бомбена с атом, поне за сега.

64

Ми то

преди 1 година

и България е анексирана територията си от Византия?

63

Анонимен

преди 1 година

Русия е в пълното си право да защитава новите си територии Домбас, Запорожие, Херсон. Точно както САЩ защитаваше анексираните от Мексико Калифорния, Твксас, Аризона..

62

Ариведерчи

преди 1 година

Вече работи" пересвет"ът! Бай бай старлинк...аххаахх

61

Анонимен

преди 1 година

До 77Руските ракети няма да успеят да прелетят Атлантически Океан и ще бъдат унищожени над него.Преди това, разбира се Маскве, Путинбург, Владивосток, Екатеринбург и др. ще бъдат превърнати в ядрена пепел.

60

Русия

преди 1 година

е победена, тя няма ресурс на съвременна страна, олигархия и деспотия , антипод на свобода и развитие, дори и да вземе 10 километра , тя е мразена от нормалния свят! Тя е анахронизъм, ГУЛАГ, Северна Корея! Китай е по демократична страна!

59

Анонимен

преди 1 година

С тактически ядрени бойни заряди ще бъдат унищожени мостовете над Днепър. Просто защото с други ракети ше е трудно. Не е кой знае какво, няма какво да вият задоеканските прасета.

58

Даниел Вълчев

преди 1 година

"Може да умра от всичко, но няма да е от страх" - Даниел Вълчев

57

Натовеца

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ . Само в твоята куха глава така се случват нещата. 60 + хиляди руски войници вече торят Украйнската земя кво чака Путин още? Нали сега такава е опорката, че руснаците се бият не срещу Украйна, а срещу НАТО пълен кринджляк ! НАТО ако се включи Москва пада до 3 дни, ама тоя път наистина.

56

Христо Ботев:

преди 1 година

Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

55

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин използва тактическо ядрено оръжие, отговора на САЩ ще е потресаващ!! Ще наложат нов пакет жестоки санкции!! Ще забранят вноса на банани и портокали от Русия, ще забранят на Руски политици и хора близки до Путин да ползват обществения транспорт не само в САЩ но и в целия ЕС!

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Някой наистина ли наивно си мисли, че Москва ще гледа безучастно как някой натовски неандерталец унищожава Черноморският и флот или войниците в Украйна и при първата непосредствена заплаха, Вашингтон, Лондон, Ню Йорк и Брюксел няма да се превърнат в ядрени пустини за столетия напред ?