83

Бай Дрън

преди 1 година

Да де, щото в България не е така. ДС плюс тогавашните престъпници, днес всички политици, даващи ни наклон на мантракуката да одим в ЕС, НАТО, а скоро и в други градове на държавата джендерландия.

82

Адмирации

преди 1 година

Русия изчаква зимата! Руснаците воюват в студа! Ще видите коледните лампички как ще се запалят в Европейските столици, с ракети Сармат и Кинжал! Путин е изнервен, иска Европа и е готов на всичко, а аз съм сигурен, че ще успее! Напред до Лисабон!

81

Russia the best

преди 1 година

С газовата криза Путин победи Европа без да изстреля една ракета. Прочетете статистиката колко завода затварят.

80

Анонимен

преди 1 година

Как не се им омръзна да канят едни и същи хора и едни същи неща да си говорят а важните въпроси не ги задават само опорки.

79

Анонимен

преди 1 година

Еми само 120,000 кв км територия или една България! Виж на картата, такива неща лесно се проверяват! - Именно защото гледам картата, друже :) Украйна е 660 000 кв. км. и Путин я искаше реално цялата, без примерно Лвовска област. Да не говорим, че следващата цел беше Молдова. Целият излаз на Черно море искаше също. Като говорим в Българии, той искаше 4 Българии някъде, а получи една и то и тя не му е хич сигурна и се топи всеки ден.

78

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което ще направи бункерния пcиxoпат е да удължи агонията на Русия и своята, като погуби още 100 хиляди руски войници в Украйна... Нищо друго няма да направи. Украйна ще прогони вaтниците от цялата си територия...

77

Брокер

преди 1 година

проверете си само като Земя новозавладените територии колко пари струват и го приравнете към загубите на Русия и от санкции, т.е. икономически и като жертви, т.е. демографски и социални, то Русия е на НеВероятна Печалба, НеВероятна! после ми говорете за печалба и загуба!!

76

Анонимен

преди 1 година

Та тя провежда референдум в спечелилите области, а вие друга песен пеете.

75

АЛЕКСИ ЛАЛАС

преди 1 година

СССР ЗАГУБИ ВЪВ ФИНИТЕ НАСТРОЙКИ...Никоя държава на планетата не ИСКАХА съветската рубла В СВЕТА, да е пристан и разплащателна единица за търговия, сделки и запаси на авоари + ресурно-минерално-материало базис и Природните Изкопаеми ....СЪВЕТСКАТА РУБЛА ЗАГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ОТ ДОЛЛАРА.. А ДНЕС СИТУАЦИЯТА Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ И ЛОША ЗА РУСКАТА РУБЛА .

74

РУZZИЯ

преди 1 година

загива. Икономически, военно, демографски и политически. Диктатурата на Путин ги доката до просешка тояга. Няма вече с кой да търгуват. Дори Индия и Китай не се интересуват от изостаналата и деградирала Русия. Младите бягат от Раша като от потъващ кораб. Така и не разбраха че напредък не може да има без свобода и демокрация.

73

Анонимен

преди 1 година

Някак не мисля, че Путин, Шойгу и другите са очаквали такъв позорен резултат от мобилизацията. Чак обмислят затваряне на границата, толкова много хора се опитват да се махнат. Кадиров ги отсвири директно, в Дагестан онези нацяло се бунтуват, та се налага да ги разгонват с изстрели. Якутия, Бурятия - гърнето клокочи, там са едни от областите с най-много убити в Украйна дотук. Не знам кой му даде тази идея на Путин, ама яко го прецака.

72

Анонимен

преди 1 година

Шаламана излезе по-голяма врачка от Нострадамус

71

Някой

преди 1 година

Нищо ново под слънцето. Вече няма нормални хора. Всички заедно с политиците са надменни, нямат реална себеоценка за това колко струват като продуктивен труд или като всеобщо добро.Всички са хаотични според интереса и парите, който не умеят да управляват поради липса на съответно образование не на хартия, а умствен капацитет.За всички ние сме просто цел за някаква победа политическа, военна, пълни чекмеджета, лекуват си с нас и за наша сметка болните амбиции и комплекси. Амбиции и права без ум...

70

До 72

преди 1 година

Еми само 120,000 кв км територия или една България! Виж на картата, такива неща лесно се проверяват!

69

Путин

преди 1 година

по 1 Сармат със 100 мегатона Ядрена Глава ЕдноВременен удар по Вашингтон, Лондон, Берлин, Париж и Брюксел и Русия не просто печели, а за 100 години напред ще Владее Света!!

68

Анонимен

преди 1 година

14 новини за русия на само първа страница. слава ухани

67

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече Русия печели, толкова повече антируска пропаганда побликуват!

66

Анонимен

преди 1 година

И какви точно територии е спечелила Русия? Тя искаше цяла Украйна, без западната й част. Април руснаците се оттеглиха от Киев, Чернигов и Суми. Този месец бяха отблъснати от Харковска област и бавно, но неотклонно отстъпват из Херсонска област. Крим им беше в кърпа вързан, ДНР/ЛНР - почти. А сега са на път да загубят и тях.

65

Експерт

преди 1 година

Русия няма да спечели, но може и да спечели..

64

Анонимен

преди 1 година

Русия губи шансовете си да спечели срещу Украйна.Вижда се , че една добре оборудвана макар частично армия на Украйна с помощта на Запада ,Русия е безсилна Многомилионната и армия е слаба и безсилна Руските ракети само очертаха и показаха на света ,,силата " на така хвалената армия на Русия.Тези ракети освен смърт сред цивилни нищо не постигнаха.