105

До 1 майка

преди 1 година

Или които са за Русия

104

Анонимен

преди 1 година

някои ще ви войюва на вас в чужда война за нато и военните не бива да ходят , никой освен доброволците от ДБ

103

До край

преди 1 година

Ще умреш ли за родината?

102

Една майка

преди 1 година

Колко ли николко.Никой не иска да е пушечно месо.Изобщо не си и помисляйте за мобилизация.Да вървят всички, които са против Русия.

101

Тези клишета

преди 1 година

Да умреш за родината, са само за бълъци...

100

Анонимен

преди 1 година

Правете я тая мобилизация,та да видите каква сеч ще падне на продажници,хората толкова са набрали на тия нашите ренегати,че само една мобилизация ни трябва и току виж сме си решили проблемите веднъж завинаги!

99

Копейките

преди 1 година

Открито плашат с концлагери!!!

98

Край

преди 1 година

Ердоган каза, че една страна става Родина ако някой е готов да умре за нея. От всичко тук става ясно че българите вече нямаме Родина. Консумативния бройлер си иска смартфона, мола, биг мака, колата, силикона и гела. Това може да го получи навсякъде.

97

Анонимен

преди 1 година

Само да светна автора на на тази жалка статия: БГ е 6 милиона, от тях до 18 г са 1 милион. Жените са 55% от оставащите 5 милиона. Значи от 18 г до 80 г са 2,3 милиона мъже. Едва ли ще се съберат и 300 00 в наборите 88 до 67. И от тях ромите са 200 000.

96

white star

преди 1 година

Ква мобилизация в българия бе ей! Нато има професионална армия! Само мъpшата копейкин плаши с мобилизация и обящава че шял да ни извади от ес и нато за да няма мобилизация!5 минути след като българия излезе от нато се появят шуменсковарненската народна република и югоизточен филибелистан като самостоятелни държави. После обединение на северозападна македония със североизточната такава. България ще се състои от софето и мездренско-бойчиновския окръг. В последния официален език ще е сръбския.

95

До край

преди 1 година

*** при КимЧен, има силна армия

94

Анонимен

преди 1 година

Стане ли мобилизация, в България ще останат само пенсионерите.

93

Анонимен

преди 1 година

Луд ли си, за половин час съм извън бг. Да мобилизират Радев Копейки и тн

92

Край

преди 1 година

89 г. българия имаше около 300 адекватни за времето си самолети. 39 от тях бяха модерните тогава миг 29. Имаше ракети СС които достигаха Истанбул и можеха да носят ядрени бойни глави. Имаше около 2000 танка.От това останаха 5-6 миг 29 и 100-200 танка - всичките на преклонна възраст. Това е. След 33 г. успехи в демократичния капитализъм. А забравих - имаме страшни чертежи - самолети на бъдещето.

91

дрогар

преди 1 година

ако им давате сутрин обед вечер по 1 линия бяло и по 1 масе ще се навият да се мобилизират голяма част от младите , плюс това ще се съберат само мъже а това за тях е голям плюс щото ще се плякат от сутрин до вечер в ***

90

Анонимен

преди 1 година

Мобилизирани могат да бъдат само 240 души. Тези, които взимаха решения, чиито плодове берем днес.

89

Анонимен

преди 1 година

За крадливите и продажни политици пушечно месо не ставам. Единствено Плювньо и ев..р.ския пл.ъh Паси до мен в окопа, могат да ми променят мнението.

88

Аз искам

преди 1 година

Да съм пилот на байрактар, като чорасна

87

пецата

преди 1 година

сега ни се отдава възможно да залавяме всички мигранти на границата влизащи незаконно в бг и да ги обучаваме после да ги мобилизираме и да ги пратим на фронта и да кажем че това са съвестни български граждани доброволци, така и агнето цяло и вълка сит . Американците мечтаят да насъскат всички славянски народи един против друг да се избием, това е един мокър сън на сорос и ко.

86

Анонимен

преди 1 година

Пф,ние си имаме цяла армия римляни. Както се млатят на тумби цялата рода с ножове,брадви и кирки ще пометат всеки враг