132

Москва потъна

преди 1 година

То и Путин мислеше че ще превземе Украйна за 3 дни. Тея пък ядрена бомба щели да пращат във Великобритания. Руската пропаганда толкова им е промила мозъците че вече придават свръхестествени способности на руските оръжия даже са смешни :)

131

До Мечката

преди 1 година

Тя тая мечка е толкова огладнела, че няма сили да мръдне, да не кажа синонима на мръдне...САЩ и НАТО само я бутат с остеня.

130

До Сульо

преди 1 година

С ниско самочувствие си ти :-))) Смачканяк :D

129

Анонимен

преди 1 година

Булгерианс, готови ли сте за поредната си национална катастрофа!? Йееее!

128

АА

преди 1 година

До РУСИЯ Тая най велика армия нещо хич я няма! Една Украйна не можа да надвие, а сега и мобилизация и трябва за да съществува въобще!

127

Гражданин

преди 1 година

Каквото им военното командване, каквато им е военната стратегия в Украйна, каквато им е крадлива и страхлива армията, такова ще им е и ядреното оръжие на рашъните.Чудя се защо на никой в бетонните им глави не идва на ум че при ядрено нападение от тяхна страна ще има и ответен удар и в Прусията. Те ще направят марсианска пустиня, но и при тях ще е същото

126

Сульо Пулев

преди 1 година

Това е т.н. "чувствителна" и "не разбрана" руска душевност. Само смърт, злоба, омраза и завист вирее в нея... Като се добави манията за величие, която им насадиха комунделити и ниското самочувствие на хора 3-4 ръка - живеещи в коптори с WC в двора картинката е пълна.

125

Анонимен

преди 1 година

Само трябваше да уточни, че ще бъдат унищожени и бая верни Путинисти имащи имоти в Лондон.

124

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДАНО УКРАИНСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ ПРОДЪЛЖИ И КЪМ НАС,ЧЕ МНОГО РУСКИ ФАШИСТИ СА СЕ НАВЪДИЛИ В ПРЕКРАСНАТА НИ БЪЛГАРИЯ!

123

Анонимен

преди 1 година

русия не е агресор. Русия си е направо терорист.

122

anonimen

преди 1 година

До Само едно 116. Не , те знаят ,че ще им ги върнат на Червения площад. Пу....тлер знае това и за това само от бункера куткудяка.

121

РУСИЯ

преди 1 година

Казах Ви преди време да не се закачате с мечката, че ще патите. Страната с най-великата армия на света е Русия, а ние се заяждаме с нея. Не бива да дразним мечката, разберете го

120

999

преди 1 година

И къде се е провела тази дискусия,какъв е источника ви на информация?

119

Анонимен

преди 1 година

Русия - Франция свърши в Париж, Русия - Германия свърши в Берлин, Русия - Англия - къде ще свърши? Лондон?

118

Давай Путин

преди 1 година

А защо не !? Докаго тея сатанисти от сащ и англия ще се изживяват като световни полицаи . Да не говорим за хаоса и милионите убити от тях в Либия, Сирия,Ирак ,Афганистан . Искам да видя пълното падение на запада , долара и демократичните мисири а то няма да е много далече : )

117

Ужас

преди 1 година

Стига сте пускали лъжи....

116

Пейзаж

преди 1 година

Диванните руски патриотари като видят този продукт на мечка и бобър ,започват да хълцат щастливо до тлеещото огнище.А киселините от кисели краставички и самогон нежно дразнят гърлото,унасяйки ги в сънища за магучий парад в Лондон,Париж и Рим!

115

Анонимен

преди 1 година

Като им гледам армията по-добре да не пипат атомно оръжие, че ще се чудим как да ги спасяваме.

114

Българин

преди 1 година

До България е Русия Гледам че ти май се поклонен си живееш, независимо кой ти е отзад! Но това си е твоят зад, на който искаш на него го давай, но за да не чакаш мнага Путин да ти дойде изот зад, предлагам направо да хващаш пътя за русия и да вземеш всички наведени като теб със себе си!

113

тя

преди 1 година

Този цирк ,който се разигра с това погребение ,трябваше да се използва !