103

Смях

преди 1 година

Това да си укропоклонник и горд подмазвач на рушителите на мира от Кравария за шепа долари е наистина унизително... Господ да се смили над душите на тези предатели и лъжци - те не знаят какво правят. Вероятно го правят с някаква благородна според тях цел, примерно да изхранят семейството си, да им осигурят "добър стандарт", да "изучат" децата си на Запад или в Кравария...

102

Анонимен

преди 1 година

Важното е да се плюе по Русия а това че Украйна забрани да се изучава български от децата с български корени там още през 2017 година са малки подробности!

101

Анонимен

преди 1 година

Ердоган затвори Босфора в началото на войната и Русия не може да докара бойни кораби и подводници в с които да превземе Одеса. Руския флот там е доста малък и уязвим. Ако с нещо разгневят турците, техния флот ще ги попилее и ще дебаркира в Крим, който преди 1783 беше турска територия.

100

Анонимен

преди 1 година

До Боли ме .....тогава какво правиш под темата да коментираш опорко...бегай оттук.

99

Боли ме

преди 1 година

птката, аз се моля да няма тежка зима,че дървата няма да ми стигнат....щот тая година и заплатите се дигнаха и дървата поевтиняха.

98

Анонимен

преди 1 година

Оказа се че мобилизраното пушечно месо за фронта няма да бъде 300 000, а 1 милион. И няма да са само резервисти. Жени плачат в социалните медии че мъжете им получили повиквателни, без никога да са ходили в казарма. Украйна се закани че ще погребе и новомобилизраните, независимо дали са доброволци или насила са ги пратили там с оръжие в ръце. Нови 20 дивизии украински запасняци от се обучават в момента в страните от НАТО да се бият с модерно НАТОвско оръжие.

97

Анонимен

преди 1 година

Не Кремъл а Украйна забрани изучаването на език различен от матерният-украинският още през 2017 година!

96

Анонимен

преди 1 година

А Путин смее ли да забрани изучаването на турски език в Украйна? Тогава вече Ердоган ще му покаже къде зимуват раците. Турчина хич не се помайва, когато трябва да зашити своите хора.

95

Анонимен

преди 1 година

До 345 това са полезни и диоти....един от техните кумири Ленин ги е описал най-добре така. Не се учудвай - нискоинтелигентни, прости, озлобени от успеха на хората около тях, лесни за манипулиране овце. И пред него да се случи случката, чака масква да му каже какво е видял и как трябва да го разбира - де били с една дума. А тарикатите като синчето на Песков си гледат кефа и така...

94

Киро

преди 1 година

Ако бях президент, щях да поискам зелен коридор от Зеленски българската армия да премине през Украйна, за да може да защити българската диаспора в Херсонска и Запорожки области от руския окупатор. А авиацията и флота ни ще минат по пряк път през Черно море за да обезвредят руските бази в Крим.

93

до 104

преди 1 година

мирише ти устата -> затвори я

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 те срам нямат...за да имаш срам, трябва да имаш морал и ценностна система. Овцете си сакат руския пъдар да ги шиба здраво и да ги стриже... къде търсиш срам тука. Те са се од упили яката и чакат да им подхвърлят няколко копейки, а повечето дори го правят и за без пари

91

345

преди 1 година

това бългаския русофил е най плоския русофил в света. Значи Бългаски професор му казва какво е станало, няма опровержение от руските окупационни власти, обаче бг русофила си бучи че това е фейк. Излиза обаче по руската тв някакъв виден пропагандатор - демек платен измамник, обясява некви пълни измислици, като че няма война, че извънземни се бият с русия, че има вирус разработен да избива руснаци (мога да продължа с часове да изреждам тия глупости) и БГ русофила повтаря глупостите в транс

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен С гол г .....з ли ?

89

Анонимен

преди 1 година

джуджана е явно недо-клатена в последно време . шойгу не може вече да вдига самолета. джуджана е изпаднала в тотална исте-рия.

88

Анонимен

преди 1 година

До Зеленият чорап кога? Му хльо ! Миришат ти чорапите и си мислиш ,че мирише на барут .Хе ,хе !

87

Анонимен

преди 1 година

Специална военна операция за спасяването на българите там от руските неофашисти! Веднага!

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 тихо не разваляй опорката, че ще срутим братската дружба навеки. Това русофила е най-глупавото и вредно животно. Казва му го човек на място, професор, той вика тва е фейк не е вярно и си вярва на руската пропаганда

85

Анонимен

преди 1 година

Като сете такива путинолюбци, защо не отидете ми Митрофанова да си покажете завидните знания по руски език и да кандидатствате за руски паспорт? Не се ли срамувате, че имате гражданство от неприятелска на Русия държава, член на НАТО?

84

Влади

преди 1 година

Не, руснаците хич не са нацисти, в каквото обвиняват украинците! Изводът е, да не се допуска монолитно заселване на руснаци в дадена страна, защото в един момент са използвани като оръдие на Русия, за отцепване на чужда територия. А русофилите да се смятат за национални предатели.