102

Анонимен

преди 1 година

Какви 2 год? Войната приключи. *** беше победен от държава с 2 пъти по малко население и 7 пъти по слаба икономика. Сега след масовото фалшифициране на изборите в Русия започват размириците и няма да устискат до Нова година

101

Цигарен експерт

преди 1 година

Пратих едни хора да видят как горят цигарите в авиобазата в Ростов на Дон. Надявам се, че това няма да притесни много русофилите.

100

(-_-)

преди 1 година

Путин е изключително търпелив човек и реагира само при крайна необходимост. Молете се да не психяса, че ви чака повторение на историята, но тоя път ще е много по-зловещо!

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен117Щом спецчастите й са такива, няма какво повече да се каже.

98

Видев

преди 1 година

Изходът от войната ще се реши при радиаторите на европейците,затова Путин не се напъва на фронта.Като стане -20С през зимата,Европа ще изпадне пред избора или да се топли или да затваря заводи работещи на газ.Тези заводи обаче снабдяват други производства...уж неработещи с газ!И когато им замръзннат ушите ще се сетят,че единствеката причина да са безработни и на студено е Украйна!?Тези хора не понасят лишения и ликвидират причинителите им!И понеже не могат Русия, ще го отнесе Украйна!

97

Анонимен

преди 1 година

"Представете си че вдигнат цялата армия и цялата военна техника какво ще се случи." Представих си го. Ще гледаме най големия маратон организиран някога.

96

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор за Русия.Униженията се помнят най-дълго.

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Ами разликата между мен и теб е там, че ти се информираш от клипчетата в ютюб и през крив макарон на фейсбук, а аз от роднини и познати и сега живеещи там. Така че не пудри мне мозги, няма да ти мине номера. Тези пропагандни опорки можеш на гламави да пробутваш.

94

(-_-)

преди 1 година

Аман от пропаганда. Украйна практически загуби цялото си въоръжение. Търпи колосални загуби и това е тенденцията. Сега ония, които си мислят, че владеят света са наляли милиарди и какво? 4 километра.. Мии добре! Ама в един момент няма да има балъци, които да се даряват за пушечно месо..

93

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

92

Анонимен

преди 1 година

За 21 в Путин е първият лидер в Европа фалирал държавата си поради невероятна некомпетентност и самолюбие. Поне цял свят разбира, че Русия е само един блъв и нищо повече

91

Анонимен

преди 1 година

Путиноландия губи войната следващата фаза на бойните действия на е нейна територия до разпада на Просия.

90

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисъла от референдум? За народа е ясно и видно! Нещата си вървят по план! С огън и меч Зеленски ще покори всичко до Урал, пък путин нека си пита! На него трябва повечко да се обяснява, но е иначе умно ммче!

89

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "Нищо не е зациклило. Нещата вървят по план - бавно но славно" Значи по план МаЦква утанула, Летището Саки беше вдигнато във въздуха а сега руската "армия" стана най-големия доставчик на бронетанкова техника за Украйна, с над 100 Т-72 и Т-80 само за последните 4 дни? :)))) Всичко "по план" :)))) И 50 те хиляди убити, и те са "по план. И над 80те хиляди ранени :)))

88

Анонимен

преди 1 година

"кой си ти изобщо" Аз съм Зоро..

87

(-_-)

преди 1 година

Украйна приключи още след т.нар. Майдан. Всичко след това е режисирано от САЩ и компания. Да де ама нещо не си направиха добре сметките и дядо ви Владо взе нещата в свои ръце. А пък вие *** не се къпете и плащайте сметката!

86

ХИЧ0

преди 1 година

Бегащ руски войник,не можеш да го стигнеш....Бен Джонсън пасти да яде...

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 "точно обратното. Ти си в ступор. Опитваш да обиждаш" Не е обида да ти кажат, че това, което говориш няма общо с реалността. Това е класически пример, че си изпаднал в ступор. А от вълнение си забрави и личицето. :)))

84

Анонимен

преди 1 година

На Русия целта и е сега да търчат колкото могат, че шубето е голям страх. Винаги съм знаел, че командването им е безхаберно ама чак пък толкова... зарязаха си хората без да им мигне окото

83

Анонимен

преди 1 година

93 точно обратното. Ти си в ступор. Опитваш да обиждаш и да слагаш диагнози на всеки, питаш защо цензурирали нацибандерските глупотевини. Още преди години хората ти казваха даже в американските сайтове Раша. Понеже по цял ден хейтиш по Русия и друго няма в болната ти глава. Едни и същи сте двама трима психясали.