62

мдаа

преди 1 година

Поредното доказателство, че укрофашистите са и терористи. Защото това ако се случи на някой американец в Ирак, Афганистан и т.н веднага се квалифицира като терористичен акт. Ще попитате какво правят руснаците там, а чий го дирят краварите в Близкият изток и не само там?

61

....

преди 1 година

До Троликка! Украйна е по-стара като държава и от Московская Русь! И азбука, и религия, и вяра , и цивилизация сте взели от Украйна, а те от нас! Всеки може да се поинтересувай, каква е заслугата на Свети Киприян,и Григорий Цамблак! Така че да си пренаписва нова история, е характерно само за Кремълското Джудже!

60

СВОЙ

преди 1 година

Скоро всички херои ще си получат заслуженото.Територията Украйна,ще се върне в състава на Русия,където винаги е било мястото.А подлите Хохолите освен да правят терористични нападения за друго не стават.Въпрехи пълната мобилизация,числено превъзходство в пъти,на фронта ядат голям бой.Президента им наркоман взима на поразия оръжи,което обаче е на заем.Много добре знае,че Украйна скоро няма да я има,така,че заемите,ще си ги отчислят САЩ.

59

Анонимен

преди 1 година

Г-н Гешееев, спите ли? Службите, национална сигурност, следствие, ехо.... има ли някой в тая държава? Я прихванете гордото терористче дето се е развилняло тука. Да даде обяснение какво е правилно и в чий закон вярва! Ехооооо

58

Анонимен

преди 1 година

Крим си е автономия и си е руски защото още през 90те имаше още два референдума и хората казаха че са руснаци макар и по съвсем друг пивод не по западните опорки

57

Анонимен

преди 1 година

62 така разсъждават и бомбаджийте дето взривяваха запада, когато НАТО беше нахлуло в градовете им и ги бомбандираше! Това ли одобряваш бе? Тероризъм! Ти си за съд. Утре сигурно би участвал в някоя гадост при която ще пострадат невинни хора. У.р.о.д! Всички украинци вън от държавата щом това ви е мисленето. Хора с терористичен начин на мислене са опасни за националната сигурност. Вън от България!

56

Анонимен

преди 1 година

*** Крайна не е суверенна страна и никога не е била. До преврата през 2014 беше в ОНД заедно с Русия и Беларус. Едни и същи глупости плямпаш всеки път 21 век 31 век 41 век. 52 пола гати прогресията

55

Реалист

преди 1 година

Крим е на Украйна! Просто нашествениците на Путин нахлуха и го окупираха! И сега са си окупатори там

54

Анонимен

преди 1 година

54 първо ай сиктир е *** турски и второ много ти е избирателен реализма. Когато 8 години малтретираш невинни и прилагаш геноцид над цял полуостров е логично да ти се случи специална операция. Или смяташ, че да лишиш цял Крим от питейна вода 8 години е геройство? Какво казва демократичния закон на запада за подобно деяние? Или запада е сляп, когато им отърва? Украинците са терористи. Първо със тормоза в Донбас. После със спирането на водата в Крим и сега с бомбите.

53

Взривател

преди 1 година

Взривяванията на окупаторите е нормално явление по време на война, дори наричана "спец овенна операция" от рашистите. Вий що сакате, да ги черпят с водка ли, или да им дават ляп и соль, като неориентираните българи? Това е чистка на окупатори и предатели - всички средства са позволени.

52

Анонимен

преди 1 година

Браво дай Боже повече такива новини радост за окото и слуха.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 А не е ли тероризъм да нападнеш СУВЕРЕННА страна в 21 век със смехотворните аргументи за денацификация? Фашисти и нацисти не са там, където се опитват да ги дирят, а там откъдето ги дирят.

50

Анонимен

преди 1 година

52....да разбирам ли,че към тази категория спадат и всички почиващи урки на нашето море , а и тези дето всеки ден летят насам и натам по Европа сякаш нищо няма?

49

Анонимен

преди 1 година

52 поне си кажи че си украинец. И си ходи в Украйна. Българите не са длъжни да дават убежище на симпатизанти на терористи, които с честа съвест и радост биха сложили бомба в нечия кола. Моля службите да прихванат Ай Пито на тук гордеещият се с терористичните си мисли господин и да приложат закона с цялата му строгост. Днес, свърши си работата като медия и предай писаното на следствието и прокуратурата.

48

Анонимен

преди 1 година

Ква украйна ве ***, такова нещо няма. Има руска територия и това което ти не си признал тоест ДНР ЛНР и Крим.

47

Реалист

преди 1 година

Да се изтъпанчи Шойгу, и да докладва на Путин колко ракети Кинжал изстреляли, не било тероризъм ? Да избиеш невинни хора в Буча, не било "тероризъм"! Но да взривиш някакъв , самопровъзгласил се в чужда територия, било "тероризъм"? На просто-български...ай сиктир! Това не е "военна операция" на военно-престъпникът Путин, а война. Пълна подкрепа за украинците да изгонят окупаторите!

46

Анонимен

преди 1 година

Шизззикк укропитешката пропаганда ще те вкара и в затвора накрая. Аз лично бих ти теглил боя само, ама такъв че после да ме сънуваш всяка вечер.

45

Анонимен

преди 1 година

Всички предатели на Украйна ги очаква същата участ

44

Анонимен

преди 1 година

47 то това значи, че току що одобри всички атентати дето разни крайни мюсюлмани правеха години наред в целия свят! Те казваха същото. Нали разбирате, че утре ще повторят думите ти, защото едни европейци правят войни над път и под път къдели не, и точно ти със семейството ти може да идете на гости на св. Петър точно защото някой е мислел точно като теб? Днес са руснаци потърпевшите, утре ще са европейци. Мислете бе!

43

Анонимен

преди 1 година

Война няма обявена. От нито една страна. А това че си терорист означава само едно - съд и затвор или смъртна присъда.