38

Петко в-да

преди 1 година

До СияЩото вия евроатлантиците държите България да няма собствена политика ,а каквото ви наредят . По зле сте от робите ,защото предавате България, а един роб не предава свойте.Пример Спартак .А вашият идол е С.О.Р.О.С ЕВРО ДЖЕНДЪРСКИ ЛИБЕРАЛИ

37

Анонимен

преди 1 година

Почти всички млади и образовани хора са за ПП и ДБ, а дъртаците е по-добре изобщо да не гласувате, защото е позорно вие да определяте бъдещето на децата си! Според мен трябва да се въведе граница - никой над 40 години да не може да гласува! Откъде на къде някакъв дъртак ще определя в каква държава да живея аз и децата ми

36

Сия

преди 1 година

До 31 Фашагите от Възраждането начело с Копейкин държани на каишка от Кремъл,да си лекуват болните глави и хич да не си въобразяват,че ще спечелят някой и друг гласец.Аре вехти беж при Путин да се вихрите

35

Анонимен

преди 1 година

Метафорично казано, всички тези стари, деморализирани и провалени партии като Герб, ИТН, БСП, ДПС, проруската Възраждане, също са от миналия сезон и трябва да останат в миналия век!. България се нуждае от млади, образовани и модерни политици, които да я направят европейска, а не изостанала северно-азиатска комунистическа република. И да стои възможно най-далеч от Русия на Путин.

34

Z

преди 1 година

Ей, турчин, искаш ли да те оплодя? Я внимавай кой псуваш.

33

Анонимен

преди 1 година

До 42, си ти

32

Анонимен

преди 1 година

Жалък клoyн

31

Питам

преди 1 година

Освен премиер една дума истина казал ли е?

30

Анонимен

преди 1 година

Така като гледам Шоуто на Слави е баш от този сезон. Поседното издание Ви сали от власт. УХА- ХА-ХА-ХА !!! Честио и Бог да пази България от ВАС !!!!

29

Анонимен

преди 1 година

8 Ако я има. Ако все още, хулиганите от ПП и компания, не са я заличили, тази държава. АйТи специалистите на Киро ментата хакерстват и вилнеят в нета срещу критиците на ръгащия с лакът журналисти, свален премиер. Същите са с граждански договори към ЦИК и се готвят отново да манипулират вота, както миналия път. Затова държавата трябва да реагира.

28

Анонимен

преди 1 година

Киро паркира автобуса, пълна защита че унищението е пълно, ГЕРБ му напълниха кошницата 7:1

27

о т в р а т

преди 1 година

Тоя е символа на алчността, корупцията, кражбата и лъжата. Заедно с Бойкикев, Дългия и Импексова загробиха държавата и народа за години напред.

26

Анонимен

преди 1 година

До 30, абе ей пръдльо заспал, ти си твърде ГОЛЯМО НИЩО, за да казваш кой трябва да е в затвора, и кой не, разбра ли бе синче на пpоститутка?

25

Ели

преди 1 година

Тоя е патологичен,неспасяем лъжец.Назначили си с Асенча 62 съветници и един не се е намерил да му ,даде акъл да престане да лъже .Киро и тая предизборна пиар акция с 500 000 лв ще гръмне като всичките ти лъжи .В ПП сте Сбир...Щи . На от кол и въже,от улици и площади и всичките майстори на лъжата и наглостта.Ти държиш първенството,след тебе е Асенча.

24

Смешник

преди 1 година

Според Про100 Киро, Всички без Киро Парапета трябва да останат в миналото - на изборите обаче ще го пенсионират избирателите за втори път!

23

Да Лидери

преди 1 година

Харвард, както и София имат много университети. Пословично е завършването в Лесотехничиския и Химикотехнологичния Металургичен. Извинявам се на всички, които са отишли и са се изучили в тях, думата е за взимане на диплома по различен начин!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Киро и Боко в затвора ,Кокорчо ще им прави компания и той.Това ще е първата стъпка към истинскатА РЕАЛНА ПРОМЯНА.

21

Фюр

преди 1 година

Които гласува за тия и Герп е доказателство ,че хората са произлезли от маймуните ,но все още не са еволюирали.

20

Анонимен

преди 1 година

След изборите пак ще е Киро.

19

Кики Коко за Затвора

преди 1 година

е Следващият Сезон!