162

julyblitz

преди 15 години

Тъжно е, че ни напусна един наистина талантлив човек. Още един значим за българската музика и култура колос ще ни гледа с добродушна усмивка от небето. За нас остава сътовреното от него и гордостта, че сме го познавали. Вили казасян е цяла епоха в българската поп музика. Поклон!

161

morewords

преди 15 години

Ти Вили в едно от последните интервюта казваше,че искаш вече да си починеш за малко повече време, и ако сега ни погледнеш от отвъдното ще кажеш в своя си стил,че малко си попрекалил с желанието си да починеш...Така могат да се шегуват само великите,само чувствителните арменски души,само творците и ти си като гениалния Уилям Сароян, с подобен талант и чар и усмивка...Проф.Чирков те е предупредил,че е рисковано участието ти в Мюзик айдъл, т.к. операцията на сърдечната ти клапа е била доста скорошна и се изисква пълен релакс за сърцето и спазване на медицинските рецепти, но както казах ти предпочете да изгориш там където беше увредил сърцето си ... на сцената.Колко хубаво го е казал Уилям Сароян:Човек живее любовта, не я говори, живее я във всеки един миг, усъвършенства я, не я оставя да си отиде, живее я, защото това е единственият начин да се живее почтено.Бог да те прости !Жалко,че Софийския Общински съвет както и Парламента не приеха декларацията осъждаща Геноцида над арменския народ и така човекът си отиде без да дочака нещо което е признато почти в целия свят и е безспорно, но не и у нас...пак виждам усмихнатия арменец да казва , че той самия има и добри и лоши страни,като добрите му страни са като арменец, а лошите като българин!R.I.P.

160

преди 15 години

Мир на праха му!

159

pavkata_92

преди 15 години

Той беше един от най-добрите копозитори и много добър творец!Поклон пред паметта му ще остане в историята на България!!!

158

бъг

преди 15 години

е това е живота , ц ,ц ц, преди няколко месеца в мюзик айдъл си беше жив и здрав , и извднъж .. ц .ц .ц поклон маестро !

157

Ангелова

преди 15 години

Тук всички думи са излишни. Едно ВЕЛИЧИЕ ни напусна завинаги !!! Поклон пред светлата ти памет Вили ! Почивай в мир ! На всички , които го обичаха и страдат изказвам съболезнования.

156

Мария 20г.

преди 15 години

Невероятен човек и талант! Почивайте в мир, господин Казасян!

155

fasrock

преди 15 години

Жалко, изключително лоша новина!!! Отиде си един от най-големите джазмени на България!!! Почивай в мир МАЕСТРО!!!

154

koceto

преди 15 години

почивай в мир!

153

djuliana

преди 15 години

Poklom pred pametta mu.....

152

Headman

преди 15 години

Pochivai v Mir VILI! BLAGODARIM TE ZA TOVA KOETO SI DAL NA NAS I NA BULGARIA!!! MNOGO JALKO CHE SI OTIDE TOZI CHOVEK MNOGO SE RAZSTROIH KATO VIDIAH NOVINATA.

151

misho

преди 15 години

po4ivai v mir!

150

преди 15 години

Pochivai v mir, Maestro!

149

Anity

преди 15 години

Преди близо 15 години, една заран Вили Казасян стоеше в Благоевград, загледан в табела, на която пише: "Площад Георги Измирлиев-Македончето".Погледна хитро и каза: "Ех, като ме няма някой ден, дали ще се сетят да нарекат малка уличка "Вили Казасян-Арменчето"...Сбогом, Вили! Ти заслужи нещо много повече от малка уличка!

148

vitliemov

преди 15 години

strahoten 4ovek koito jivee6e za muzikata ! po4ivai v mir !

147

преди 15 години

Pochivai v mir,Vili!:(((

146

Вили

преди 15 години

По-Българин от мнозина от нас... Хубаво е да се замислим. Почивай в мир!

145

фен

преди 15 години

Бог да го прости Големият Вили!

144

преди 15 години

Дълбок поклон пред паметта, на един найстина велик човек!

143

преди 15 години

Po4ivai v mir !!!