127

Анонимен

преди 1 година

Ми тя украйна от два месеца все си връща територии. Вече трябва да е на 2 километра от Москва според писанията.

126

Кой

преди 1 година

Кгбиста Шивиков?

125

Анонимен

преди 1 година

Русия ще достигне максималната си ударна мощ когато получи невероятните ирански ударни дронове изработени с китайски чипове за битова техника. Руския генералитет поиска 1000 ударни дронове от Иран до края на годината, оказа се че Иран разполага общо с 40 такива дрона и произвежда годишно около 10 дрона заради санкциите на които е подложен. Така че ще трябват около 100 години за да се изпълни заявката на Шойгу от Техеранските авиоинженери. Време е Русия да се обърне към КНДР за съвременно оръжие

124

Анонимен

преди 1 година

Пак статия за бавноразвиващи се. Обида за мислещите хора, които знаят много добре що е фалшименто. Колкото и да забранявате разни сайтове и медии, интернет пространството е прекалено голямо и развито, за да не може човек да намери това, което му трябва. Благодарен съм, че живея във времена, в които който търси, може да намери. :-)))

123

Анонимен

преди 1 година

Поне поканете генерал Шибиков да разясни малко на драскачите поне част от нещата и ги побликувайте тук !

122

Анонимен

преди 1 година

Недостоен народ, недостойна армия от страхливци. Путин се отказва от великите планове за руските народи. Руският народ сам си е виновен за поражението. Руският народ доказа, че е поддчовек и трябва да загине от естествения отбор във войната.

121

Анонимен

преди 1 година

Танковата колона остана разбита по пътищата към Киев. Урките квото можаха си изтеглих за скраб с тракторите. Русия отдавна достигна ударната си мощ сега само стоят и се любуват на фойерверките в Крим.

120

Анонимен

преди 1 година

Путин искаше да подари на народите на Русия още една победа. Руските народи бяха недостойни за Путин. Не искат да воюват. Затова Путин спира специалната операция. Няма да правим още победи и още герои от страхливците и дезертьорите.

119

Анонимен

преди 1 година

Всички фенове да отиват да удрят Русия и да приключи тази драма. Начело с генералите и политиците.

118

Анонимен

преди 1 година

Вижте видео на руската "цар бомба" и ще разберете каква е максималната ударна мощ. "При взрива се е създало налягане от 1 милион атмосфери, а температурата е била около 10 милиона градуса. Огненото кълбо по време на взрива е с радиус 4,6 km, ядрената гъба е с височина от 67 km, а върхът на шапката и е с диаметър от 95 km. Светлинно лъчение е могло да причини изгаряния трета степен в диаметър от 100 km. Ударната взривна вълна обикаля земното кълбо три пъти"

117

Пропагандатор

преди 1 година

Такива интервюта имат само една цел - да оправдаят пред Запада милиардите дадени на Украйна и да не се пита защо половината са откраднати

116

До авторката

преди 1 година

Така си мислиха и Наполеон и Хитлер ! Чела ли си история ? Как свършват и двамата. Или по важното е да заработиш жълти центове от Козяк.

115

Анонимен

преди 1 година

Като удари Украйна с ядрено оръжие тогава ще стигне..но те не искат!

114

Анонимен

преди 1 година

Дойчо Велю пак е напред с фантазиите. Че те руснаците сега активират икономиката ди към военно състояние. Само някакъв смахнат завод в Урал е произвел 22 000 артилерйски снаряда спрямо 3500 за цялата минала година. Потреблението на висококачествена стомана се е повишило някакви си шест пъти, само защото трябва да се правят нови танкове и бронирани машини. В същото време ЕС колабира икономически. Така че къде е тоя изчерпан потенциал? На мен ми изглежда че е в ЕС.

113

Анонимен

преди 1 година

Племена с копия и лъкове пребиха хипермодерната армия на САЩ.

112

Анонимен

преди 1 година

талибаните само със стари калашници видяха сметката на "свръхмодерните" кравари...

111

Анонимен

преди 1 година

До Ей Ами точно такива сульовци като тебе тръбяхте наляво и дясно че Русия за 3 дни ще прекоси Европа с танковете си. Тъкмо се подсетих. Какво стана с 64 километровата танкова колона по пътя към Киев?

110

Ужас

преди 1 година

Украйнската армия е използвала химическо оръжие срещу Руски и съюзни войски в село Василевки.В кръвта на войниците е открито отровно вещество ботулотоксин типа ВРусия си запазва правото на ответни мерки и ще накаже виновните Украински воени.

109

Анонимен

преди 1 година

Но, но Запада стигна лимита на санкциите и въоражавани на Украйна..но Украйна пак губи!

108

Анонимен

преди 1 година

Зеленски ще премахне Путин и терора ще опре но кой ще помогне на Руснаците на украйна цяла Европа ще помага Немците сами се справиха ама Русия ще настане ад