58

Анонимен

преди 1 година

До турчин, аз море нямам, беше открадното от мутрите

57

Причината

преди 1 година

Нормално, хората не желаят да се къпят в това, което са яли предния ден.

56

Лайнурния Бряг

преди 1 година

Всеки с малко акъл и пари ходи в Гърция и Турция, вместо на българското говноморие!

55

Анонимен

преди 1 година

Станахме жертва на собственото си беззаконие! Всеки гледа да строи огромни бетони. Масово се презастрои и количеството е много над качеството! Гърците също са корумпирани, но имат инстинкт и не направиха гигантски курорти спални с огромни многоетажни хотели.

54

Бай Ганьо -бизнесмен

преди 1 година

Абе я не ми обяснявайте на мен как се върти бизнес ! Аз като си паркирам скъпата кола по поръчка пред хотела и водят каква ми е любовницата вътре ( като надуваема кукла , но пък куха като лейка ) и туристите ще се избиват на опашка да ми се редят , а като им дам и да помираш мускалчетата с Розовото масло съвсем ще откачат ! Закуската си е стандартна като в цял свят от Кауфланд - АЗ ЗНАМ !

53

до 56

преди 1 година

то заради това че турците не мрънкате си имате диктатор дето ви направи ходещи трупове

52

Анонимен

преди 1 година

Къв имидж на нещо което исипват тоалетните на хотелите в него

51

Турчин

преди 1 година

Имате си море. Хубаво, лошо, ваше си е. Борете се да го промените, ако не ви харесва, но защо пълните на другите гушите? Гърците на това разчитат. Хайде сърби, македонци, румънците с два метра плаж, нямат избор. Но вие постоянно плюете по собственото си, *** било, в Гърция най-добре било. На гръка им дреме колко за изнасиленото и надрусано момиче. Бъдете малко като турците. И един метър море да имаха ще кажат: Нашето си е най-хубаво. Няма да стъпя на друго. Давате си парите на чуждите.

50

Важен признак

преди 1 година

Ще почивам отново на българското черноморие, когато броя на рекламите за стомашно-чревни разстройства, излъчвани на ден е еднакъв през зимата и през лятото.

49

Анонимен

преди 1 година

Хванах обриви по достйнството след плаж на Шкорпиловци. Проблема са фекалните води без пречиствателни никъде у нас.Всчики мръсни канали се изливат в морето.Ужас, гнусна работа.

48

Анонимен

преди 1 година

Черноморието ни ако го подхванат турците газ , рубли и канализация ще има

47

Пенсионер

преди 1 година

Аз се завърнах от морето преди 40 години. Защо казвате че е лошо ?Добре си е .

46

д

преди 1 година

вместо датчани, да дойдат хазартни особи от близкия изток. Въобще кой му даде дума на този пълен ***?

45

хаха

преди 1 година

Много се кефя че ги няма!!Плажа свободен,няма мизерници с опънати месали и покривки пълни с манджа,няма пияни *** с Айфони закачени на чдъра и бухащи най-долната чалга,няма изгорели на потник намазани с 2 тона крем неандерталци пръхтящи в морето,въобще няма такъв кеф.Ходете където искате и плюйте колкото искат все тая!!Обичм го това море!!!

44

Петър Танчев

преди 1 година

Как да се развива българския туризъм след като в Гърция при 40 000 положителни Ковид проби на ден излиза здравния им министър и казва: "Няма да връщаме маските", а в България при под 2000 положителни дневно и под 1000 човека в болница за цялата страна излиза Ангел Кунчев и въвежда маски на закрито във варненска и бургаска област!? Който и да е българин ще предпочете да отиде и да си почине в Гърция, вместо да се остави да го тероризират у нас разни тарикати с псевдомедицинските си мерки.

43

Анонимен

преди 1 година

Хотелиерите играят винаги с властта ,то се видя с бежанците също, там и наркобизнеса го въртят , а все се правят на невинни и добросъвестни

42

Анонимен

преди 1 година

Димитър Попов, собственик на туристическа агенци и член на Алианса на туристическата индустрия в България (АТИБ),предлага нашата ивица от Черно море да стане средище на проституция и хазарт.Не че сега не е.Но по завоалирано.Ами не,и това няма как да стане защото арабите от Близкия изток получават всичко това в Дубай.Аз като българин изгонен от такива като Попов от нашето черноморие им предлагам да започнат да рушат масово хотелите на първа линия и да оставят природата да се възроди.

41

Никога на БГ черномо

преди 1 година

До 1 милион???Не е твоя работа. Няма да ти се обясняваме. Ще ходим където си пожелаем, а ти стой гладен и злобей.

40

Анонимен

преди 1 година

прости бандити няма как да направят печеливш честен бизнес

39

Анонимен

преди 1 година

"Решението" е да си останат същите гнусари като просто подменят отвратените туристи с нови. Браво, титани на логиката, евала ! Мдам, нямало как позитивната реклама да заблуди хората... Ще пусна една радикална идея, възможно ли е промяната на ПОВЕДЕНИЕТО да постигне промяна във формираното мнение ?! Нее, това е твърде сложно, дай по-добре да каним араби - мирни и възпитани хора... Тарторите на туристическия бранш следва да се третират със средновековни накзания защото са още там - ментално.