57

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Доган още не са спечелили изборите и вие журнялята вече понахте да работите за тях и да им правите метани. Нужно ли е да пишете такива глупости, които само внасят необосновано напрежение сред народа?

56

Анонимен

преди 2 години

Стига сте плашили хората с глупавите си статии, мръсни писарушки!

55

Анонимен

преди 2 години

До Тази зима Българите няма да студуват тази зима, и то без "благоволението" на Кремъл. А калинките трето качество ги доведе ЛИЧНО Радев. Факт.

54

F

преди 2 години

Отдавна ни управляват откровени *** както от Брюксел така и тук. Да докараш хората до просешка тояга за да накараш руснаците да я докарат до просешка тояга е логика която само човек с умствен капацитет на едноклетъчна може да достигне. Вместо да се гледа благосъстоянието на хората които са те пратили там да ги представляващ, ти ги връщаш в 19 век. Бой бой бой докато ви улеснят тиквите. После защо имало народен съд и защо са избери "интелигенцията" и цвета на нацията. Аман от този цвят.

53

Тази зима

преди 2 години

Тази зима българският народ ежедневно ще "благодари" на бившия (за наш късмет) премиер Киро про100то със звучни пожелания по адрес на Киро, родата му и някои телесни части. Напълно заслужено! Мъдър народ, дано избере правилно на предстоящите избори, за да не дойдат поредните вносни калинки-еднодневки 3-то качество

52

Анонимен

преди 2 години

До БАНко Плащанията от страна на България по договора с Газпром за доставки на газ НЕ СА СПИРАЛИ. Разпространяваш фейкове.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 "Имаме договор с Газпром до края на годината, по който ще ни осъдят за 2 милиарда" Не само, че няма да ни осъдят, ами най-вероятно ние ще ги осъдим. Излезе инфромацията, че България продължава да си изпълнява плащанията както е подоговора, който сме подписали, което означава, че Русия го нарушава и рано или късно, не само, че ще ги осъдим за неизпълнението му, но и за ЩЕТИТЕ, които са произлезли от това. Колкото повече, толкова повече ще плащат.

50

2022

преди 2 години

Американските умници донесоха само беда.И 100 пъти да завършат Харвард все тая.Държава се управлява с акъл а не с дипломи.Заради малцина политици и олигарси ще страдат 6 милиона.И в ЕС е същото защото чиновниците от Брюксел са осигурени но да му мислят народите на Европа.Урсула е типичен представител на фашизираната европейска хунта.

49

БАНко

преди 2 години

ЖАЛКА КАРТИНКА !!! ДА ГЛЕДАШ И СЛУШАШ КАК ПЛАТЕНИ, ПРОДАЖНИ ДЕПУТАТИ ЗАЩИТАВАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ ,, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ " !!! ИЦКО , КИРЧО , АСЕНЧО ..... СВЪРШЕНО Е С ВАС !!! ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ОТ ,,НАДЕЖДА ЗА НАРОДА" СТАНАХТЕ ,,ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ " !!! ЗАЩО СПРЯХТЕ ПЛАЩАНЕТО И НИ ВРЪТНАХА КРАНЧЕТО ????

48

основната линия

преди 2 години

на черното -бяло, на студеното-топло, на приятелите-врагове и.т.н

47

Анонимен

преди 2 години

Дааааа бееееее, очаква ги тия дето са назад в развитието и разчитат все някои от горе да се занимава с тях. Къща с показатаели близки до пасивна, фотоволтаици 10кв, подово с термопомпа. Колата на жената електричка. Тая територия наречена русия не ме интересува, не искам нищо общо да имам с тях. Ся че други са се наковали си е техен проблем, да се саберат да си санират панелката, да и сложат едни фотоволтаици, ама нямал пара нямат щото са по соц системата, ако бяха учили сега да бачкат за ЕС

46

Анонимен

преди 2 години

До Ром'с Да напомним на такива като теб, че ако има студена зима (което е малко вероятно) то ще е защото Газпром ЕДНОСТРАННО и в нарушение на подписания от тях договор, го спряха.

45

демократична украина

преди 2 години

Трябва да седите на студено и д ане се къпете, цените ха храната трябва още да се дигнат. Наказваме джуджето.

44

Анонимен

преди 2 години

Имаме договор с Газпром до края на годината, по който ще ни осъдят за 2 милиарда, по до добре да вземем газ от тях на ниски цени да закърпим положението за зимата. И в двата варианта ще платим, поне газ да земем.

43

АнонимеН

преди 2 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА Е ОТГОВОРНО ОСНОВНО!! ТЕ ТРЯБВАШЕ ДА ОСИГУРЯТ СТАБИЛНИ ДОГОВОРИ ЗА ВТЕЧНЕН ГАЗ ОЩЕ ПРЕЗ МАЙ СЛЕД КАТО СПРЯХА ДА ПЛАЩАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО!

42

Анонимен

преди 2 години

Няма да има студена зима, и това го знае всеки средно грамотен гимназист. Факт е, че т.нар. "газови експерти" 95% са на хранилка при Газпром, та им е работата да натискат за нови договори с тях.

41

Ром'с

преди 2 години

А дано.... а то Русия се оказа " ненадежлен пратньор", а от ул Козяк" са "надежни пратньори"... Нека да е зима, Нека да студ и да няма газ и нефт...

40

Анонимен

преди 2 години

А руснаците до кога ще палят газа, който по принцип трябва да изнасят и да им носи печалби??? Това е много "печеливша" стратегия - все едно аз, вместо да си продам доматите, да ги изхвърля у канала...

39

Анонимен

преди 2 години

и азерска газ няма, почна пак войната в Нагорни К.. .. ще смучем на турците трабата, тва е , неизбежно е , цялата европа, фон дер ще го смуче маркуча и ще, сама ще си го поиска

38

Българин

преди 2 години

Русия се доказа като ненадежднен партньор и доставчиг на газ. Спря газта за България без никаква причина, ей така заради кефа си. Ние българите повече не искаме да разчитаме на ненадеждни доставчици като Русия. Ние българите ще си доставяме газ не от Русия а от некъде другаде от некои други доставчици, доставчици има бол - САЩ, Норвегия, Катар, Египет, Кипър, Израел, Азербайджан, Португалия, Алжир, Татарстан, Казахстан, Туркменистан, Узбекистан. Повече няма да разчитаме на Русия при такъв голям избор от доставчици.