146

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Частната собственост била неприкосновена? Да ама само за белите господари - западни империалисти. Така както е неприкосновена, откраднаха на Русия 300 милиарда и на всеки що-годе по-богат руснак яхти, сгради, имущество и банкови сметки. Това е добре да го знае всеки, който има нещо повече от нищо и "свято вярва" в евро-гейските ценности. Днес ограбват руснаци, утре ще ограбват нас или който им попадне на мушката.

145

чичо

преди 1 година

Заглавието не е точно - тов. Захарова може да захапе Кирил само за дедовия, тя въпреки, че е безцицеста, друго не може...

144

Какво Печелите?

преди 1 година

Какво печелите от "ДНЕС" да цитирате ***,рускофашистките пропагандони,дето утре,както немските им братя отпреди 80години ще отидат на бунището на историята и на новия Нюрнберг? Плаща ли някой за това,чуваше се за "дтимули" от русофашистката агентура до 4 хиляди,за медии може да е повече?

143

185 -ти,

преди 1 година

Ти от главозамайване ли страдаш или от простотия?Кой управлява България след като БКП си спретна преврата бе ***,нали все ко'м'ундури сменили червените си дрешки със сини,Костов,царя,Тиквата,преди тях все видни болшевики които свалиха истинските седесари за да ги заменят с агентите си!Един път в лицето на Петков имахме свестен демократ и червената хунта му еBa м...та защото ги заплашваше затвор за корупция и грабежи в неимоверно големи размери отговарящи в демократичните държави на доживотен

142

Иван

преди 1 година

Ако Захарова или който и да е от руския режим ти каже добър ден ...значи лъже

141

Анонимен

преди 1 година

Когато 97 г. Иван Костов взе властта, едно от първите му действия беше да затвори "Химко", най-модерния торов завод на Балканите със западни технологии! Не защото заводът работеше на загуба! Защото работеше с руска газ! И защото заводите в Германия и Нидерландия трябваше да разширят експортния си потенциял. Така Западът унищожи препитанието на 3000 семейства в най-бедната част на ЕС! Това е европейската солидарност!

140

Анонимен

преди 1 година

КАКТО Е КАЗАЛ ДЕДО МАРКС "КАПИТАЛЪТ СЕ РАЗВИВА НЕРАВНОМЕРНО,ПОРОДЕНО ОТ АНАРХИЯТА В ПРОИЗВОДСТВОТО", А ДЕДО ЛЕНИН (ДА ЗНАЙТЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН) ГО ДОПЪЛНИЛ "КАПИТАЛЪТ РАЖДА ИМПЕРИАЛ - СВЕТЪТ ВЕЧЕ МОЖЕ САМО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯН,А НЕ ЗАВОЮВАН". ТАКА ЧЕ ЗА КАКВО ПЛАЧЕТЕ. ЗАПИСАЛИ СТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА - "Частната собственост е неприкосновена." И ТАКА СВЕТЪТ СЕ ВЪРНА В БОЖИЕТО ЛОНО!!!

139

магаревъд

преди 1 година

Значи тази e путинистката кyчка, която е заповядала на българитe какво правителство да изберат на приближаващите избори. Щото това на коалицията около пп не беше изгодно за русия. Руското пacолство организира нематакавадържава да излязат от коалицията, въпреки че нематакавадържава e нема-парламент-отново, за да върнат рускоудобните гербдепесе с подпорката от явните путинисти нарекли се възраждане. На изборите всички гласуваме! Никога за гербдепесе!

138

Анонимен

преди 1 година

ЕС спря работата на 4 ядрени реактора и не ни компенсира с нищо! Това обаче не е изнудване! Изнудване е само ако Русия го беше направила! Сега, ако България има собствена политика по отношение на взаимоотношенията си с Русия и по-конкретно доставките на газ и същата тази България предлага по-ниски и по-стабилни цени на газа, който ще купува от Русия, и същата тази България се възползва от това и предложи добри инвестиционни условия за западните компании, това никак няма да се хареса на ЕС!

137

Анонимен

преди 1 година

Парите не са всичко! Като не дават от ЕС и Фащ , няма да сме с тях! Просто са ни купили в момента , те...!

136

Пак да попитам

преди 1 година

тези червени кратуни: - ВИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ РУСКИ ТВАРИ ?

135

Анонимен

преди 1 година

Тези некадърници ,крадци и лъжци ,който ни управляваха 7 месеца никога не е имало толкова злоба и недвекватност в България. ДБ -освен антируски изказвания какво правят за България ! БСП -патерица на ПП ,самите ПП само Анти говорене без никакви реални за хората закони. Ийономически това правителство вече в миналото е КРЪГЛА НУЛА ! В политиката пък само ЗЛОБА И СЪСКАНЕ и евроатлантически глупости ,ами не видях никъде БЪЛГАРСКИ ЗАКОНИ ! Каквото кажели партнерие ...Много глупости видяхме

134

Анонимен

преди 1 година

България от 30 години не е с Русия, но е най-бедната страна в ЕС! Това е защото СССР и ЕС са едно и също нещо. Сега ЕС говори за европейска солидарност! За политически съюз! Ако обаче попитате чиновниците от Брюксел ще вкарате ли единна задължителна минимална европейска заплата? Тогава всяка страна си решава сама! Ами защо да не е така и за газа? Ако ги попитате ще отпуснете ли фонд за икономиките на най-бедните страни - България, Румъния? Тогава пак ще ви отговорят, че има е пазарна икономика!

133

Анонимен

преди 1 година

Петков си има забежки и далеч не е най-адекватният лидер за България. Само че след време ще се разбере, че няколко негови хода бяха важни за България - не за нейната независимост (като малка държава винаги си зависим от някого), но за потенциален по-добър път от този изпълнен с дупки, по който вървяхме до сега.

132

Не ми слагайте

преди 1 година

минуси, а ми отговорете кои държави които подкрепят Русия не са бедни и мизерни като нас !? Мунисите ви са отговорът на въпроса: - вие защо сте пRoсти ?

131

Нима???

преди 1 година

В Украйна убивате, разрушавате, изнасилвате, крадете, анексирате, изнудвате ЕС с газа, та на България ли щяхте да простите, ако не беше в НАТО. Те заради "ненамесата ви" шведите и финландците бързат да влязат в НАТО, щото са бедни и глупави, нали?

130

Анонимен

преди 1 година

182 Само с молитви не става. Нужна е национална, пълна мобилизация на всички демократично мислещи хора, да се явят на изборите и да изхвърлят завинаги от властта руската БСП и нейните мутанти-продажниците с дипломи, децата на комунистите, които служат на чужди интереси. За пари и кариеризъм, са готови да служат дори, на двама, на няколко господари. В ущърб на България.

129

Продължение от 181

преди 1 година

Кои държави подкрепящи агресорът Русия не са бедни днес, Куба ли, С.Корея ли, България ли, Венецуела ли, защо Северен Виетнам на страната на който СССР помагаше днес е обединен с "врагът" си Южен и е поел не по пътя на социалистическа Русия а по пътя на капитала и е една от най-бързо развиващите се икономики, защо Никарагуа днес се развива по капиталистически модел пак навремето с болшевиките, защо Китай не разчита на руски фирми, а на капиталистически концерни и корпорации......

128

Анонимен

преди 1 година

Ако съветските мишки се разровят, ей така от любознателност (неприсъщо качество за тях), ще намерят цитати на наши видни революционери и пълководци, разкриващи отношението им към русите - най-осезаемата разлика е, че няма кланяне и червени килими. А сега си представете Радевчо и Яневчо - мазни и сервилни, без никакво достойнство.

127

Анонимен

преди 1 година

"умнокрасивите" тук, като ви чета глупостите ми става ясно, че сте пълни ***.