84

Дедо Цецо

преди 1 година

До анализатор.Жена ти *** се нарича?

83

Анонимен

преди 1 година

Да ги почва вече сериозно Путин тези Румънско говорящи" Украинци"!

82

Д. Хохлин

преди 1 година

Аааа моста се оправял за ден, имало понтонни мостове. Ватняците му намират цаката, нали? Обаче я сетете какво се случи при северо донецката река, как при пресичане на реката беше унищожен цял тактически оркски батальон. Ще кажете голяма работа нали града бе превзет, е да ама укрите се оттеглиха без да дават излишни жертви, а оркските сили сега са в застой - ни напред ни назад, а скоро май добрата воля ще ги споходи за Херсон.

81

АК-47

преди 1 година

Да й имам настъплението на укронацистите. Руснаците отдавна знаят за дупките и обстрелите по Антоновския мост, и си имат алтернатива. Ама защо не напишете, че ребятките са превзели напълно една от най-големите в Европа ТЕЦ - Углегорската в Светлодарск. И в момента правят прочистване от наличие на укронацисти.

80

Абе ...

преди 1 година

... нали руснаците имаха Ц-300, Ц-400 и Ц-500 които са безаналогови и свалят всичко ще хвърка? Що не са спрели Химарсите? Или от прекалено много дишане на Ц-200 са предозирали с лъжите за това какво могат тия системи?

79

Анонимен

преди 1 година

Путин е побеснял че досега няма нито една ракета HIMARS движещи се с 3Мах свалена от прехвалените С300 С400 С500 и т.н. Щетите за руснака са огромни. 50 склада с муниции, петролни складове, казарми пълни със солдати, мостове, жп линии и един армейски команден пункт с генерали и полковници. Непобедимая магучая руская армия се топи като ланшен сняг, а плешивия главнокомандващ не може да направи нищо. Тепърва започват големите главоболия за несъкрушимая и непабедимая Русия.

78

Подобриха си мерника

преди 1 година

Браво на ВСУ, най-накрая си уцелиха моста, досега падаха жилищни блокове, складове за зърно и т.н.

77

Анонимен

преди 1 година

По същество, губернатора на николаевска област бил казал че населението един вид сътрудничи на руските войски. На какво е губернатор тоя тогава ?Кой знае каква голяма американска заплата получава ! Ако населението подкрепя руските сили то войната е отечествена за Русия. Запада защо подкрепя Киев тогава и западните оръжия кого бомбят мстното население само защото подкрепя руснаците и не подкрепя хунтаците. Нещо не е наред.

76

От промитите

преди 1 година

Така де, искаме поне веднъж да семе с печелившите, що се сърдиш така.

75

Анонимен

преди 1 година

До 53 анализатор...Хайде попитай твоя военен експерт защо ден след първият обстрел по моста се движеха камиони?

74

До промитите

преди 1 година

Е, скъсахме всякакви отношения с Русия, политиката ни се диктува изцяло от САЩ. Какво искат повече натовчетата?!? Сега според тях ще се отприщи невиждано развитие в България. Ние, които сме чели книжки и сме се интересували от история и политика, не ни остава друго освен да гледаме сеир. Ще мине време и ще почнат пром-и-.тите да се вайкат, но вече ще е късно. Ако бяхме държава, сега трябваше АЕЦ "Белене" да функционира, през нашата територия да минава Южен поток, да имаме и Бургас-Александруполи

73

до 75

преди 1 година

Аха и Дарий е имал нужда от 60 000 снаряда дневен норматив за артилерията си.

72

Анонимен

преди 1 година

Аре сега тя войската все по мостове минава, персийския император Дарий пресича Босфора. с понтонет мост, то за някакви мижави 1,4 километри говорите! ще си направят понтонче и ще си шиткат наляво надясно

71

Анонимен

преди 1 година

Неразбираемо е ,защо военнопрестъпникът ПУТИН ,не обяви Капитулация ,а иска още хиляди млади руски войничета да загинат безсмислено Сатрапът ПУТИН го чака екзекуция от самите руснаци на Червения площад !!!

70

до 72

преди 1 година

О да знаем за Таймс, по едно време опитаха да осуетят и доставката на оръжия. Знаем и за хибридната война на Русия. Да не говорим за Италия и Германия, там нещата са колосални.

69

Анонимен

преди 1 година

Такива съобщения попадат в челните заглавия, изкривявайки реалната картина на битките. Целият проблем е, че и на нас не ни се казва истината, твърди журналистът.Всяко изявление на украински политик, колкото и откровено нелепо да е то, се приема за чиста монета от нас, счита авторът.Лидъл добавя, че гледната точка на Запада за конфликта не е безпристрастна, а е формирана на базата на приемането на желаното за действително.

68

Анонимен

преди 1 година

Times: Западните медии умишлено крият истината за крупните успехи на Русия в Украйна.Западните медии умишлено крият истината за големите успехи на Русия в Украйна, пише британският журналист Род Лидъл в статия във вестник Times.Основните успехи на руснаците се отразяват много по-скромно, отбелязва Лидъл.Журналистът забеляза тенденцията: колкото повече успехи има Русия, толкова повече място в западните медии се отделя на въображаемите зверства на военните й.

67

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77 г.руски гнет и ХИБРИДНА ВОЙНА срещу страната ни от Кремълските престъпници ..От Окупацията през 1944 г. до сега руския ботуш задушаваше развитието ни ...

66

Химар

преди 1 година

Ами и понтонните мостове си имат GPS координати, нал тъй. Кво тогава се мъчат, или оня в Кремъл е казал, че трябва да защитават на всяка цена Херсон. Нещо ми напомня за случая със Змейний, и там приключи със "жест на добра воля".

65

Баш аркадаш

преди 1 година

Преломният момент във войната настъпи! Това вече е Великата отечествена война на младата украинска нация! Война за правото да съществуват, война в която защитават свещеното си право на самоопределение! Времето е историческо! Пред очите ни се изгражда една нова нация и се ражда една легенда - легендата за шепата украинци, които застанаха с телата си срещу жестокия агресор и го спряха само с непоколебимата си смелост и желязната си воля, да осигурят бъдещето на своите деца! Слава Украине! Слава!