13

МАЙОРА

преди 1 година

И това при високи цени на горивата! Обаче цените започнаха да спадат, а ако стане световна рецесия - раССия буквално ще потъне за месеци! В момента ги крепят едвам-едвам само високите цени на петрола и газа!

12

Джо

преди 1 година

Тор и приклади ще гризкат тия! Гнус агресивна!

11

Алекс

преди 1 година

Рублата укрепва,цените се увеличават.Доказателство,че курсът на рублата е изкуствен.Рашките да свикват.Ще става по-зле.В руското менте на "Макдоналдс" дори не могат да изпържат картофи.Крепостните са *** с големи претенции.

10

МАЙОРА

преди 1 година

Всички западни фирми изнесоха спряха стоките си за раССия! В момента инфлацията там я мерят само с местното им производство! Та излиза, че месните им продукти са поскъпнали с 1/5! За вносните смятаите сами за какво иде реч! ХИ ХИ ХИ Фалирал к3неф!

9

Венелин

преди 1 година

Че то в Русия инфлацията по-ниска отколкото в България!

8

Анонимен

преди 1 година

А ние в богата Еврапа ядем само хайвер и трюфели, така ли!? Да ви и жалката краварска пропаганда

7

Цирк

преди 1 година

А у нас какво е а сме в ЕС....жалко.

6

Българин

преди 1 година

А аз тук гледам онзи ден в магазина един черен хайвер - 100 лева. Ама нали в България доходите ни растат супер много - купих си 10 кутии ей така да имам за седмицата за закуска. Ама така сме в България - огромен ръст на доходите и купуваме само скъпи храни.

5

Анонимен

преди 1 година

То, защото българите купуват много качествени храни. Предимно кренвирши от най-евтините и маргарин от най-евтиния, банички, пици на парче. Дори шкембе чорбата става лукс - 5 лева е вече.

4

Анонимен

преди 1 година

обикновенно узбеки или киргизи и сега украинци разнасят ядене - пици , суши , бургери и т.н. и получават за месец около 64 000 рубли !!! А колко получават индииците в българия даже и не ме и интересува

3

Анонимен

преди 1 година

Ауууу колко страшно! Добре че наш Кирчо каза по телевизора, че сме на първо място по промишлено производство в Европа (оригиналната манипулация е "ръст" на производството), та да осъзная ние колко сме по-добре от руснаците...

2

Столичная

преди 1 година

По серт водка?

1

Анонимен

преди 1 година

А българите все по-скъпи.