51

Анонимен

преди 1 година

Руските колхозници взривиха една барака, като обвиниха Украйна, че е бомбандирала граничен пункт. На снимките ясно личеше, че бараката е взривена отвътре. И това им даде повод за обявяване на "специална военна операция"-ВОЙНА!

50

Анонимен

преди 1 година

Някои русофоби имат нецензурен речник меко казано но не ги трият защото са на власт. Това може да се промени...

49

хахах

преди 1 година

защо им е било да удрят складове с АМУНИЦИИ , трябвало е да ударят складове с МУНИЦИИ, или аФторчето не прави разлика ммммм

48

Баланс

преди 1 година

До Боби "Умнико не е необходимо да ползват по-модерни системи може би само ПТУРС Хермес." Така, така, "не е необходимо". :))) След 2-3 месеца ще започнем полека лека да чуваме, че не е необходимо и да напредват към Киев :))) А след това, Господ да им е на помощ. Това, което причиниха на Украйна украинците няма да го простят и няма да го забравят. Запада само трябва да въоръжи украинците - те сами ще се оправят с терористите.

47

Дебил

преди 1 година

Малко подробности по темата на статията: ‼️Укропаблики радостно тиражируют фейк о ракетном ударе по базе Росгвардии в Херсоне. ⚡️В действительности, никакой разбитой базы нет в природе. Ракета попала в 4-этажное здание, где прежде стояло одно из обеспечивающих подразделений Росгвардии. Ещ сутки назад оно было передислоцировано в другое место.

46

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия нападна Украйна? Украйна дори не е застрашила совиетцката сигурност? Това което Путин изтъкваше като евентуална причина за руска атака се оказа мазна опашата лъжа!!!!!

45

Анонимен

преди 1 година

До Боби Не се ползват, а? :)))) Как да се ползват, като са на скрап, или пуцат в празното? :))))) Нали ги видехме на Змийския остров: украинците им видяха сметката, та се наложи да ги заместят с Панцири :))))) 2) откъде знаеш какво имат и с какво са стреляли? :))))) 3) Така, така, те по такива се крият руските офицери. :))))) Рашистите освен установки от типа на Катюшите нищо друго не могат. Пълни *** с 0 военни умения. :))))

44

Анонимен

преди 1 година

Хахах, вярно бе ватенки, нали ако не ви пуснеха транзита към Калининград, щяхте да си пробиете път с бой? Е, то вече месец ви е блокиран ексклава, а вие нищо не правите? Що така?

43

Баланс

преди 1 година

Докато въоръжението на Украйна става повече и по-модерно, това на нацистка Русия става по-малко и по-допотопно. А в началото на войната Русия имаше ГИГАНТСКО преимущество във въоръжението. Затова станалото около Киев и Харков ще се запомни като един от най-големите военни провали в световната история.

42

Анонимен

преди 1 година

Да продължават в същия дух! Там има още много рашисти за тpeпaне...

41

Анонимен

преди 1 година

35, калибрирането на нацибандеровците става от акваторията на Черно море, не е необходимо да се навлиза в Окрайна.

40

Анонимен

преди 1 година

Щом Люси е казал това може и да е верно до някъде. Американците им пращат снимки от сателитите за това къде са дислоцирани руснаците. И им дават цялата логистика как да ги бомбят. Войната е на САЩ срещу Русия.

39

Анонимен

преди 1 година

А смела Литва разширява забранените стоки за транзит към Калининград, като вече е забранен преноса на бетон, дървени изделия, алкохол и продукти на алкохолна основа (тези последните ще са голяма драма за ***)! Вече никой не се съобразява с кремълския терорист, след като го видяха че търпи голям бой в Украйна!

38

Анонимен

преди 1 година

Да убиват ако може повече генерали и да ги закачат с дебелото черво по дърветата. Чий го дирят в чужда и суверенна държава?

37

Перчо

преди 1 година

Люся да провери още веднъж.Да не се окаже,че жертвите са украинци.

36

Анонимен

преди 1 година

До хаха - "аа, не чуе баба"

35

Анонимен

преди 1 година

До аз - ти за тактика и стратегия не си и чувал явно. Време срещу територия - също.

34

Анонимен

преди 1 година

Ох Чернобаевка. Полето където всичко което кацне, остава там.Ами руските войници да си ходят ДОМОЙ и това е.

33

Covid_22

преди 1 година

Пресаташето на президента каза че в последните 3 дни ВСУ са достигнали до Ростов на Дон, очаквало се атака към Волгоград, тези дни ще бъде. Вярвам на думите му !!!

32

Анонимен

преди 1 година

Цивилни жертви няма