214

Луд с лопата

преди 1 година

Вие *** ли сте е.Зафадох ви въпрос.Ако дойда във вас с големия сап и ви изгоня и кажа че вече всичко ваше е мое и че къщата ви е моя.Какво ще направите?

213

Анонимен

преди 1 година

"Не знаеш как ни краде Лукойл ли? Като не плаща данъци, ето "как". Как пък русофилите все "не знаете" неща, които показват руския грабеж в България." - Спокойно де, сега нали си купуваме горива от САЩ, защо продължава да те тормози Лукойл? Не те ли устройват цените на LNG? Нали сме с американски ценности, трябва да си ларш и да отворяш джоба, че и чуждия, виж че 3 милиона българи без автомобил ти даваме по 25ст на литър да можеш да ходиш на моренце и на супермаркетЪ да не счупиш педикюра пеш.

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 226 "Русия ни е приятел" Може, на руските мегафони, с 4те хиляди. За останалите е грабителска държава, която винаги ни е мачкала.

211

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223 "И как върви хазната от както произвеждаме Кока-Кола и затворихме един куп заводи и реактори?" България има рекорден БВП, така. Даже сега ни режат част от средствата по плана за помощ, защото сме с над средните показатели за възстановяване за ЕС. Кофти за опорката ти, но ти си свикнал с разочарованията в живота, сигурен съм.

210

Анонимен

преди 1 година

Я дръпнете една черта и погледнете приходи и разходи... Колко пари са влезли и излезли от страната.Не се пънете русофилски м.екерета.От основните държави сме в плюс, от Русия на минус стотици милиони.та значи, взимаме от ЕС за да дадем на Русия...

209

анонимен

преди 1 година

Има една камарила в България, която няма нищо общо с българския народ.

208

Анонимен

преди 1 година

Русия ни е приятел С тяхна подкрепа сме постигнали много. Ясно е че като всяка велика сила те следват своите интереси но винаги са зачитали и българският интерес. За разлика от другите западни страни за които сме просто колония от която черпят ресурси. То за това и политиците ни са виновни винаги следват силния на деня.

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 218 "Дънди Метълс" Я дай информация как те "краде" Дънди Метълс да видим. Дай да видим разчетите за това колко мнного си печелел преди Дънди Метъс да вземе концесиите от тези места!

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130Германеца не лъже.Лъжеш ти!Ваксинацията за Ковид в Русия е включена в календара за стандартните имунизации.Има достатъчно новини по темата.Заповедта е лично от Путин.

205

Анонимен

преди 1 година

"Само заводите на Кока-Кола дават 0.6% от БВП на България." - така ли? И как върви хазната от както произвеждаме Кока-Кола и затворихме един куп заводи и реактори? По 1 милиард на месец ли теглеха Кирчо и Кокорчо за последните 6 месеца, за да закърпят бюджета докато 2 милиона човека на ден пият Кока-Кола, пушат цигарите на Бритиш-Американ тобако, пазаруват газ от САЩ и купуват ток от Юнайтед Груп, че не помня? Да живееш на заем не е признак на богатство.

204

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 218 "Кока Кола не е българско предприятие." Нали и аз това написах, бе, другарю: ти ме пита да посоча един американски завод, и аз ти посочих един. Примерите разбира се, са много. Не знаеш как ни краде Лукойл ли? Като не плаща данъци, ето "как". Как пък русофилите все "не знаете" неща, които показват руския грабеж в България.

203

До 4К

преди 1 година

Русия ли бе, русороб не.ща.стен? Русия ли ще казва кое е добре за България?Същата тази Русия ли от която всички народи бягат през глава....?Не.щаст.ник!

202

Туркофутбол

преди 1 година

Оранжев турски етнос 1948 са българите заедно с вечния ислям за Испания,Португалия,Латинамриките..............Индианците се кланяли на Белия човек още преди Колумб.......а чрвенокожия турчин се каня на добричкия монголоиди турчин Чингиз хан

201

Анонимен

преди 1 година

До 4К Напротив, българския народ в мое лице не само напълно одобрява изгонването на 70те дипломати, но изисква и допълнителното намаляване на персонала до съшия брой както нашия в пРосия, както и отзоваването на руската "посланичка", чието поведение е несъвместимо с дипломатическия й пост. Русофилите не сте българския народ, и никога няма да бъдете. Русофилите са еничари на Москва. Виж какво значи еничарин.

200

Анонимен

преди 1 година

До 200. Кока Кола не е българско предприятие. Не знам как ни краде Лукойл, но как ни краде Дънди Метълс! Това е върхът на цинизма. А те, доколкото знам, съвсем не са руснаци.

199

Анонимен

преди 1 година

До 161. Енергетика, армия, да не задълбаваме много. Сега, освен магазини и складове, нещо друго строи ли се? Ако се разходиш из страната, ще видиш колко руини от бивши предприятия има. Има много градове,където не е останало нито едно такова. Това беше цената, за да станем европейци. Затова им бяхме нужни. Работна ръка на запад и потребители тук.***а ти какво искаш, да бачкаме като крепостници за жълти стотинки и да заработваме яхтите и апартаментите на тарикатите ли? е нема да стане.

198

преди 1 година

В Русия поне знаят, че това което вършат управлявашите в България няма нищо общо с желанието на Българския народ! Българския народ обича, уважава и подкрепя Русия!! Управлявашите работят против Българо-Съветската дружба под диктовката и натиска на САЩ и НАТО!!

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 203 "Енергетика, армия, да не задълбаваме много." Ква енергетика и армия бе? :)))) България е произвеждала и енергия и въоръжение преди русНАЦИте да дойдат да ни "освободят" от активите ни трупани между двете световни войни. Първата хидроелектическа централа е построена през 1900 година. Уж големи българи се пишете, а ако не сте зависими от фалшивото си "знание" за това какво са направили руснаците, не можете.

196

Шаши

преди 1 година

По татово време се построи толкова, че още се гепи. Пример с Български пощи. Нещо, много удобно се оправдаваме с руска хакерска атака. А някой и иззе пратките.

195

Аман бее

преди 1 година

Ти ги гониш с шутове, те не искат да си тръгват...впили са се като пиявици в енергетиката и армията и не пускат....