73

до ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ

преди 1 година

Ми ето ти въпроси: 1. Защо при всички тези закононарушения не е бил тикнат зад решетките? 2. Защо след всеки такъв случай МВР излиза с подробна сводка за нарушенията на даден човек, но така и няма да каже защо не е сезирала прокуратурата? 3. Защо прокуратурата не се е самосезирала? 4. Колко още хора трябва да загинат, за да се промени нещо? 4. Докога ще слушаме за такива случаи, в които не се прави нищо?

72

С колко км/ч е удара

преди 1 година

С колко км/ч ТОЧНО е пресякъл кръстовището този?

71

Кои са жертвите?

преди 1 година

Защо вчера цял ден не сте уведомили близките на жертвите?

70

Ами

преди 1 година

Г-н Тенев, очевидно наш Гошко камерите не го плашат, при 50+ нарушения, без книжка и т.н. Индивида си слага фалшивите немски номера, дето от къде ги е взел ил иги е изпринтил някъде, не знам, Вие кажете, и си продължава по пътя с 200. Та Столична община за камери няма смисъл да отпуска пари, вместо да се криете по сенките през деня и по бензиностанциите вечерта, обикалята и бъдете на пътя!!!

69

Брокерчето007

преди 1 година

Еб*си олигоф_рена.

68

Къде е Курвата?

преди 1 година

Къде е спътницата? Коя е? Шмъркал ли е от гъбясалия и г*з кристали, преди катастрофата? Известна ли е? Защо я криете?

67

состин

преди 1 година

Лоясалите милиционери на Рашков убиха две млади момичета по особенно жесток начин!

66

Анонимен

преди 1 година

От 7мо са го спряля да кара след употреба на наркотици и НЕ е арестуван? Подкуп ли има ? Корупция? Или как да го тълкуваме? Вътрешна сигурност да почне разследване и да се изправят пред съда и полиции, които не са си свършили работата. За която плащаме заплати и реват все че искат още!

65

Анонимен

преди 1 година

Досега се е отървавал, но да затрие 2 млади момичета и то българки, нема да има прошка :))

64

Аз

преди 1 година

До Анонимен 74Ядат баници и дюнери

63

ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ!

преди 1 година

Трябва да стигнем до дъното на този случай. Задавайте въпроси!

62

Анонимен

преди 1 година

Защо медиите не питат шефа на МВР София дали ще подаде оставка ? Както и този на 7мо ?Не да ли логични тези въпроси? Кой ще поеме отговорност за двете момичета? Аз лично искам оставка в МВР... как ще ни пазят ? Очевидно немогат

61

Анонимен

преди 1 година

Разкрийте кои са погубените деца, чиито бъдеще бе отнето от този безполезен, никому нужен нарко-мутро-милиционер с прокурорски чадър и мозък-гъба?

60

Хахахаха

преди 1 година

Гледам ги по тАливизора как хъкат и мрънкат всякакви служители на мевере.... Абе мяка ви дееева що се правите на луди ве?!?! Тоя е затвора отпреди 10г.... Требеше да убие две деца ли че да си отворите широко затворените очи?!? КАТ не са виновни... Виновна е прокоратурата... Незабавен рестарт и разстрел за тая прогнила круша!!! За три грама трева ще лежиш ама за полицейски лампи и "бързи и яростни" в центъра на София няма ядове. МеВеРе уби тия деца!!!

59

Аангал

преди 1 година

МВР и прокураратурата само регистрират престъпленията, да ги питаме регистратури на хотели ли са?

58

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Интересно, честния, почтен и справедлив български съд защо до сега не е осъдил този герой?След внесени куп преписки?Защото главният прокурор е виновен, той и само той пречи на съда да осъжда. Но съдът е кристално чист, и никой там не трябва да се пипа. Главният прокурор трябва да се смени.

57

ДАМАДЖАНОВ

преди 1 година

НЕ Е ПРОКУРОРСКИ, А МИЛИЦИОНЕРСКИ ЧАДЪР, РАШКОВСКИ! ПРУКОРОРИТЕ НЕ СА КАТАДЖИИ.

56

ЯСНО:

преди 1 година

СПЯЩИТЕ КРАСАВИЦИ ОТ МВР НЕ СА ВИНОВНИ! НЕКА ПРОДЪЛЖАТ ДА ХЪРКАТ! РАШКОВ??? КОРУПЦИИ ЩЕ БОРИШ? КИБИК! ТИ С БИТОВИТЕ НЕЩА НЕ СЕ СПРАВЯШ...

55

Задавайте Въпроси!

преди 1 година

Има прокурорски чадър над него?

54

Состин

преди 1 година

В САЩ тоя наркоманясал психопат вече щеше да е в кауша с минимум 900 години, че тия обичат да дават на дебело, но ние сме гнусна комунистическа провинция и тук всеки ненормалник си прави каквото си поиска.