24

???

преди 1 година

Скъпия ГАЗ? - че то в БГ Газа и АвтоГаза е най-евтин в цяла европа. Дори цената му падна по бензиностанциите откакто заработи тръбата с Гърция. Дори в Гърция е над 2лв газаНаправо е магия как в БГ е толкова евтин? Каква криза, то е по-добре от когао беше Руски. Чирен е вдигнал капацитетта си на запълняемост на нас 30%, Газ има и е евтин? Кризата е в главата на този, който се опита да я предизвика. Май ГЕРБ и Копейкин, които се уговориха с Кремъл да ни спрът газа са изненадани че криза не стана

23

АНОНИМЕН

преди 1 година

Я предлагам винкелу да зайгра.

22

Анонимен

преди 1 година

Ау как така пак вдигат газа с 32%, нали лена и кирчо казваха, че ще докарт кораби на 4 Пъти по ниска цена на газа . . . Пълен Провал

21

Анти Тяло

преди 1 година

Поредния парламент с марионетки.... защо вместо парламент не се прави само съвет на лидерите....

20

Анонимен

преди 1 година

Раша ни изнудва, те са виновни, обаче понеже немаме икономика, не ни прави голямо впечатление това :)))

19

един

преди 1 година

До Анонимен 'Тез са по-зле и от Бойко! Час по-скоро да си ходят! Съд и затвор или поне еднопосочен билет за Канада!' Как ще ходят в Канада??? Тук ще стоят и ще бъдат съдени и осъдени за всичко, което направиха за 6 месеца! Защото ако ги оставим за още 6 месеца, току-виж дошли руснаците да ни освобождават и сме станали изорана картофена нива.

18

Анонимен

преди 1 година

Залитания канадски клоун и жалката му банда продължават със своеволията и за газа. Тези продажници са пряка заплаха за националната и енергийната ни сигурност.

17

Анонимен

преди 1 година

Кой бил виновен?Ами то вечери на децата е ясно кой-марионеткста продажник използван като опитно зайче ни докара до там,че да ползваме руски газ през посредници с 30 процента завишена цена!

16

един

преди 1 година

do 'Кой ползва газ в Бъглария?' Ами всички, директо или индиректо ползват газ. ТЕЦ-овете горят газ да правят ток, торовете за земеделието се правят от газ, хлябът се пече на газ, болници, училища и детски градини са на газ, дори и нефтохима използва газ да прави бензин

15

Анонимен

преди 1 година

Парното го вдигнаха с 40 % защото киро въмпиро ни докара 4 пъти по евтина газ от кравария. Честито муш мороци. Аз минах на екологично гориво. 5 тона въглища и 3 кубика дърва. Тази зима ще чадим и ще изпълнявам зелената сделка на евро гейците. Такъв зелен пушек ще правя че вие бедна фантазията да си го представите.

14

Царя е гол

преди 1 година

Самия въпрос "Кой казва истината?" е абсурден! Просто истина от Про100 Киро и компания, не е изричана. Би трябвало да се формулира така "Киро и сие, някога казвали ли са истината?"

13

Анонимен

преди 1 година

Газ има колкото искате. От пръднята на кирчо.

12

селянин

преди 1 година

до 10 голем си оптимист за топлата вода ако само с тва се разминеме

11

Анонимен

преди 1 година

Тез са по-зле и от Бойко! Час по-скоро да си ходят! Съд и затвор или поне еднопосочен билет за Канада!

10

Анонимен

преди 1 година

Двата танкера сигурно са минали през бермудския триъгълник ..

9

Анонимен

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ

8

Анонимен

преди 1 година

Представете си нивото на спора в НС, след като и малките български деца знаят кой е виновен за скъпия газ. Про100Киро отказа да плаща в рубли, изгони руски дипломати и излъга, че пристига газ, който 3-4 пъти по-евтин от руския.

7

Анонимен

преди 1 година

Петрола е до най ниската си цена за последните 3 месеца а горивата у нас правят нови рекорди! Това за що не се коментира? А все за някаква газ ми говорят. Кой ползва газ в Бъглария? 5% от населението. Ама всеки кара кола и го удря по джоба че нафтата е 3.60лв.

6

селянин

преди 1 година

ами кой всички след Борисов са виновни а най главния е наш Кирчо с неадекватната политика сега газ няма и няма и да има докато некой не иде в Москва на червеното килимче и да моли

5

Реална Инквизиция

преди 1 година

В Бобов дол полицията и Роми ме изтезават, хора моля давайте идеи как да се спася!