24

Анонимен

преди 1 година

Другарката ще стиска все по-здраво, звае, че с нея е свършено след очертаващия се срам за БСП на предсрочните избори. Сега ще краде като за 240

23

Анонимен

преди 1 година

Киро изглежда като пресен участник в прайд парад.

22

Анонимен

преди 1 година

Следващата седмица отново ще настане битка за всеки глас, както беше на 22 юни за вота на недоверие. Най-вероятно Асен Василев, този, който живее в недекларирана пред КПКОНПИ резиденция на столичната улица Чаталджа3, ще си остане с мераците заедно с Румен Спецов да управляват държавата, както го правеха Кирил, татко му Петко и Лена-на-Киро-и-Миро.

21

Анонимен

преди 1 година

Като независим консултант, преди няколко години, Асен Василев е получавал много добри пари от Булгартабак-Благоевград, който беше собственост на Делян Пеевски. Да, да, без майтап. А пък в Националното следствие отлежава крупна афера за огромен имот в Божурище, на Кирил Петков, Асен Василев, Виолета Лорер, Стамен Янев за едни 27 милиона лева. Ликувай, народе! Настъпва харвардският хищник, който каза: Бедните да го . И всички останали - също.

20

Ст. Лозински

преди 1 година

До питащАко те нарека ***, нали ще се обидиш? Затова на говори глупости и лъжи!

19

Анонимен

преди 1 година

преди няколко години, Асен Василев е получавал много добри пари от Булгартабак-Благоевград, който беше собственост на Делян Пеевски. Да, да, без майтап. А пък в Националното следствие отлежава крупна афера за огромен имот в Божурище, на Кирил Петков, Асен Василев, Виолета Лорер, Стамен Янев за едни 27 милиона лева. Ликувай, народе! Настъпва харвардският хищник, който каза: Бедните да го . И всички останали - също.

18

Анонимен

преди 1 година

Тези нямат капчица срам. Готови са през 6 месеца да се въртят, ама да не пускат кокала. Хиените толкова са безсрамни, че не останаха любовници, кумове които да не са във властта

17

Ехооо

преди 1 година

Кико защо с бсп? Това не е нормално а Аморално!!!

16

На бас

преди 1 година

Нинова е разбрала, кои депутати ще купуват за техните "велики" програми, политики и т.н.

15

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Разбрахте кой какво ще окраде в тая програма. Айде хващайте куфарите и марш в САЩ или Канада където си изберете.

14

Анонимен

преди 1 година

Корнелия Нинова изглежда се уреди: хем вълкът сит, хем агнето цяло. Кирил Петков няма да бъде кандидат-премиер, русофилският й електорат (силно оредяващ и мигриращ към Възраждане) ще е доволен от позицията на председателката на БСП. Но как ще обясни затварянето на руското посолство, след акт на правителството, в което беше вицепремиер А, каква ли хитрина ще измисли този път Корнелия?! И ще я оставят ли на мира враговете й в партията? Едва ли.

13

Анонимен

преди 1 година

Това е най големия цирк. Кирчо дали щеше да предложи лена за премиер или кокорчо е едно и също. Подмяната продължава

12

Тенгри кан

преди 1 година

Секретариат?:))) Не се плашете, евролумпениат, тва не е Секретариата на ЦК на БКП;))), а Генералният секретариат на ЕС;))) макар че, мен, ако питате, какая разница? Никакая;))) Ну въй ищите ЕС?:))) Получите ЕС!;)))

11

Ристо

преди 1 година

Ааааааахахахахаааааа корнела щяла да прави промяна и утре сигурно ще си ударят един език и с комсомолеца бойкикев!!!

10

Не се поддавайте

преди 1 година

Те да си ходят!! И всички ще се работят от страните си!!! Така ще е по-добре и по-спокойно и за България и за раша.

9

Анонимен

преди 1 година

4 що копейката руския агент *** фашистичен за щастието на народа ли го прави ?

8

Анонимен

преди 1 година

Като гледам тези тримата най големи крадци, лъжци и мошеници на снимката ми идва веднага да напусна България и никога повече да не се връщам.

7

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите партии бавно ще започнат да губят властта . Не виждам смисъл въобще да се занимават с политика тези хора . Само губят времето на цял един народ . Постоянно си мислят че само с пропаганда може да се управлява . ТОВА НЕ Е ВЯРНО. И Хитлер си мислеше че с пропаганда се печелят войни но се оказа че само с резултати става а не с пропаганда .Ама не Кирето да ми разправя че вдигнал двеста от лежанка а хората да се похвалят с немски доходи а не само с немски цени .Само ни губят времето

6

хаха

преди 1 година

Сигурно аз съм Наско ще стане началник кабинет на Кокорчо. *** не става вече

5

00014

преди 1 година

Последният гвоздей в ковчега на БСП беше тържествено забит от другарката Нинова под непрекъснати скандирания -- Вечна дружба!